Ugemenu: Se indkøbsliste til uge 34

Ugemenu: Se indkøbsliste til uge 34

UGEMENU

Mandag:

Polenta a la brændende kærlighed med frisk tomatsalat

Tirsdag:

Gratinerede squash med svampe og polenta

Onsdag:

Polentastegte skrubber med crunchy broccolisalat med gulerødder og ris

Torsdag:

Spareribs med hoisinmarinade og asiatisk spidskålsalat

Fredag:

Lasagne med chorizo, tomat og gulerødder

INDKØBSLISTE UGE 34

Frugt og grønt

400 g tomater

4 store løg

2 store squash

250 g champignon

2 løg

1 fed hvidløg

300 g tomater

1 håndfuld persille

1 lille broccoli

1 håndfuld løvstikke eller persille

800 g gulerødder

1 spidskål eller ½ hvidkål

1 bdt forårsløg

1 citron

1 rød chili

1 lime

1 fed hvidløg

Kød, fisk og fjerkræ

 1 kg spareribs

170 g chorizo

300 bacon i tern

4 flåede skrubber

Æg og mejeri

100 g revet parmesan

 500 g ricotta

100 g revet ost

Basis

salt og sort peber

1 tsk groft salt

6 spsk olivenolie

1 tsk sukker

2-4 spsk neutral olie

Andet

3 spsk soja

1 spsk hvidvinseddike

280 g polentamel

1 tsk oregano

2 dåser hakkede tomater

ca 250 g lasagneplader

1 dl hoisin sauce

2 spsk sød chilisauce

2 spsk sesamolie

5 dl parboiled ris

Mandag: Polenta a la brændende kærlighed med frisk tomatsalat.

Få opskriften i ALT for damerne d. 24. august 2011.

Tirsdag: Gratinerede squash med svampe og polenta.

Få opskriften i ALT for damerne d. 24. august 2011.

Onsdag: Polentastegte skrubber med crunchy broccolisalat med gulerødder og ris.

Få opskriften i ALT for damerne d. 24. august 2011.

Torsdag: Spareribs med hoisinmarinade og asiatisk spidskålsalat.

Få opskriften i ALT for damerne d. 24. august 2011.


Fredag: Lasagne med chorizo, tomat og gulerødder.

Få opskriften i ALT for damerne d. 24. august 2011.