Ugemenu: Se indkøbsliste til uge 34
UGEMENU
Mandag:
Polenta a la brændende kærlighed med frisk tomatsalat
Tirsdag:
Gratinerede squash med svampe og polenta
Onsdag:
Polentastegte skrubber med crunchy broccolisalat med gulerødder og ris
Torsdag:
Spareribs med hoisinmarinade og asiatisk spidskålsalat
Fredag:
Lasagne med chorizo, tomat og gulerødder
INDKØBSLISTE UGE 34
Frugt og grønt
400 g tomater
4 store løg
2 store squash
250 g champignon
2 løg
1 fed hvidløg
300 g tomater
1 håndfuld persille
1 lille broccoli
1 håndfuld løvstikke eller persille
800 g gulerødder
1 spidskål eller ½ hvidkål
1 bdt forårsløg
1 citron
1 rød chili
1 lime
1 fed hvidløg
Kød, fisk og fjerkræ
1 kg spareribs
170 g chorizo
300 bacon i tern
4 flåede skrubber
Æg og mejeri
100 g revet parmesan
500 g ricotta
100 g revet ost
Basis
salt og sort peber
1 tsk groft salt
6 spsk olivenolie
1 tsk sukker
2-4 spsk neutral olie
Andet
3 spsk soja
1 spsk hvidvinseddike
280 g polentamel
1 tsk oregano
2 dåser hakkede tomater
ca 250 g lasagneplader
1 dl hoisin sauce
2 spsk sød chilisauce
2 spsk sesamolie
5 dl parboiled ris
Mandag: Polenta a la brændende kærlighed med frisk tomatsalat.
Få opskriften i ALT for damerne d. 24. august 2011.
Tirsdag: Gratinerede squash med svampe og polenta.
Få opskriften i ALT for damerne d. 24. august 2011.
Onsdag: Polentastegte skrubber med crunchy broccolisalat med gulerødder og ris.
Få opskriften i ALT for damerne d. 24. august 2011.
Torsdag: Spareribs med hoisinmarinade og asiatisk spidskålsalat.
Få opskriften i ALT for damerne d. 24. august 2011.
Fredag: Lasagne med chorizo, tomat og gulerødder.
Få opskriften i ALT for damerne d. 24. august 2011.