Ugemenu: Se indkøbsliste til uge 26
Indkøbsliste til uge 26
"Ugemenu: Mandag: Middelhavssalat med feta og tun Tirsdag: Hvidløgsmarinerede kyllingelår med kinakål-gulerodsslaw Onsdag: Lynstegt oksekød med kinakål og spinat Torsdag: Krydrede gulerodsklatkager med yoghurtdip og avocadosalat Fredag: Hakkebøffer pakket i parmaskinke med pestokartofler og spinat"
Indkøbsliste uge 26
Frugt og grønt
3 håndfulde frisk basilikum
700 g blandede tomater
1 agurk
1 stor fennikel
1 stort rødløg
1 bdt. dild
3 fed hvidløg
3 øko citroner
1 kinakål
750 g gulerødder
2 store løg
300 g frisk spinat
1 tomme-størrelse stykke ingefær
1 bdt. forårsløg
1 salathoved
2 avocado
1 kg kartofler
Kød og fjerkræ
1 glas tun eller 1 dåse
6-8 kyllingeunderlår
400 g oksekød i strimler til wok
500 g hakket oksekød
4 skiver parmaskinke
Æg og mejeri
200 g feta
3½ dl yoghurt naturel
2 æg
50 g parmesan
Basis
2 dl olivenolie
1 spsk neutral olie
½ tsk groft salt
salt og sort peber
Andet
1 glas oliven, f.eks. græske kalamata
4-5 spsk hvid balsamico eller hvidvinseddike
2 store spsk sød sennep
2 spsk sesamolie
5 dl basmatiris (ekstra til torsdag)
200 g kogte ris
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
100 g hvedemel
4 spsk soja
40 g pinjekerner
Mandag: Middelhavssalat med feta og tun
Opskriften får du i ALT for damerne af 30. juni 2011
Tirsdag: Hvidløgsmarinerede kyllingelår med kinakål-gulerodsslaw
Opskriften får du i ALT for damerne af 30. juni 2011
Onsdag: Lynstegt oksekød med kinakål og spinat
Opskriften får du i ALT for damerne af 30. juni 2011
Torsdag: Krydrede gulerodsklatkager med yoghurtdip og avocadosalat
Opskriften får du i ALT for damerne af 30. juni 2011
Fredag: Hakkebøffer pakket i parmaskinke med pestokartofler og spinat
Opskriften får du i ALT for damerne af 30. juni 2011