Ugemenu: Se indkøbsliste til uge 31
Indkøbsliste uge 31
Ugemenu
Mandag: Løgtærte med rosmarin
Tirsdag: Pasta med marinerede artiskokker, persille og parmaskinke
Onsdag: Fisk med asiatiske wokgrøntsager og pasta
Torsdag: Gratineret blomkål med skinkeschnitzler
Fredag: Kylling i fad med kartofler, fennikel og rosmarin
Frugt og grønt
1 kg løg
2 kviste frisk rosmarin
½ sommerkål
1 bdt forårsløg
1 tommestørrelse ingefær
1 fed hvidløg
2 håndfuld persille
1 blomkål
2 fennikler
1 kg kartofler
Kød, fisk og fjerkræ
100 g parmaskinke i skiver
4 skinke schnitzler
1 kylling
4 stykker fiskefilet med skind, f.eks. rødfisk eller sandart
Æg og mejeri
parmesan
300 g cremefraiche 18%
75 g revet ost
Basis
5 spsk olivenolie
3 spsk neutral olie
4 tsk groft salt
sort peber
2 tsk sukker
4 spsk soja
Andet
2 spsk dijonsennep
1 rulle færdig mørdej
2 spsk rasp
500 g frisk tagliatelle (2 pakker)
1 glas marinerede artiskokhjerter
Mandag: Løgtærte med rosmarin.
Opskriften får du i ALT for damerne d. 4. august 2011.
Tirsdag: Pasta med marinerede artiskokker, persille og parmaskinke.
Opskriften får du i ALT for damerne d. 4. august 2011.
Onsdag: Fisk med asiatiske wokgrøntsager og pasta.
Opskriften får du i ALT for damerne d. 4. august 2011.
Torsdag: Gratineret blomkål med skinkeschnitzler.
Få opskriften i ALT for damerne d. 4. august 2011.
Fredag: Kylling i fad med kartofler, fennikel og rosmarin.
Få opskriften i ALT for damerne d. 4. august 2011.