Ugemenu: Se indkøbsliste til uge 31

Ugemenu: Se indkøbsliste til uge 31

Indkøbsliste uge 31

Ugemenu

Mandag: Løgtærte med rosmarin

Tirsdag: Pasta med marinerede artiskokker, persille og parmaskinke

Onsdag: Fisk med asiatiske wokgrøntsager og pasta

Torsdag: Gratineret blomkål med skinkeschnitzler

Fredag: Kylling i fad med kartofler, fennikel og rosmarin

Frugt og grønt

1 kg løg

2 kviste frisk rosmarin

½ sommerkål

1 bdt forårsløg

1 tommestørrelse ingefær

1 fed hvidløg

2 håndfuld persille

1 blomkål

2 fennikler

1 kg kartofler

Kød, fisk og fjerkræ

100 g parmaskinke i skiver

4 skinke schnitzler

1 kylling

4 stykker fiskefilet med skind, f.eks. rødfisk eller sandart

Æg og mejeri

parmesan        

300 g cremefraiche 18%

75 g revet ost

Basis

5 spsk olivenolie

3 spsk neutral olie

4 tsk groft salt

sort peber

2 tsk sukker

4 spsk soja

Andet

2 spsk dijonsennep

1 rulle færdig mørdej

2 spsk rasp

500 g frisk tagliatelle (2 pakker)

1 glas marinerede artiskokhjerter

Mandag: Løgtærte med rosmarin.

Opskriften får du i ALT for damerne d. 4. august 2011.

Tirsdag: Pasta med marinerede artiskokker, persille og parmaskinke.

Opskriften får du i ALT for damerne d. 4. august 2011.

Onsdag: Fisk med asiatiske wokgrøntsager og pasta.

Opskriften får du i ALT for damerne d. 4. august 2011.

Torsdag: Gratineret blomkål med skinkeschnitzler.

Få opskriften i ALT for damerne d. 4. august 2011.

Fredag: Kylling i fad med kartofler, fennikel og rosmarin.

Få opskriften i ALT for damerne d. 4. august 2011.