Ugemenu: Se indkøbsliste til uge 47

Ugemenu: Se indkøbsliste til uge 47

Mangler du inspiration til aftensmaden? Her får du indkøbslisten til ALT for damernes menu, der består af nem hverdagsmad med 5 retter til 5 dage. Menuen indeholder altid en dag med fisk, en dag uden kød og mange ingredienser går igen, så du undgår at købe for meget ind eller smide mad ud.

INDKØBSLISTE TIL UGE 47

Ugemenu:

Mandag: Wok med oksekød, porre og broccoli

Tirsdag: Tomatsuppe med hvidløgsbrød

Onsdag: Pizza med kartoffel, bacon og frisk tomat

Torsdag: Grove fiskedeller med urter, ristet persillerod og porreremoulade

Fredag: Bagt pasta med kødsovs og bechamel

Indkøbsliste

Grønt

1 broccoli

2 porrer

hvidløg

frisk ingefær

frisk koriander.

Løg

1 kg kartofler

2 medium gulerødder

1 håndfuld frisk basilikum

1 kg persillerødder

1 lille bundt persille

300 g tomater

citron

1 porre

1 håndfuld frisk basilikum

Mejeri

175 g frisk mozzarella

125 g revet ost.

mælk

1 æg

1½ dl creme fraiche

25 g smør

mælk

Kød og fisk

500 g oksekød i strimler til wok

125 g bacon i skiver

700 g kullerfilet eller anden hvid fisk

400 g hakket oksekød

Basis

karry

gurkemeje

neutral olie til stegning

olivenolie

østerssauce

soja

sesamolie

sesamfrø

1 dåse flåede tomater

1½ l hønsesuppe eller bouillon

groft salt

1 ciabatta-brød

hvid peber

cornichoner

kapers

dijon sennep

muskat

gær

ca. 400 g hvedemel, gerne italiensk tipo 00

oregano

1 dåse flåede tomater

sukker

sort peber

400 g pasta, feks penne eller rigatoni

Få masser af inspiration til lækker mad op »ALTfordamerne.dk.

Mandag: Wok med oksekød, porre og broccoli

Få opskriften i ALT for damerne af 24. november 2011

Tirsdag: Tomatsuppe med hvidløgsbrød

Få opskriften i ALT for damerne af 24. noveber 2011

Onsdag: Pizza med kartoffel, bacon og frisk tomat

Få opskriften i ALT for damerne af 24. november 2011

Torsdag: Grove fiskedeller med urter, ristet persillerod og porreremoulade

Få opskriften i ALT for damerne af 24. november 2011

Fredag: Bagt pasta med kødsovs og bechamel

Få opskriften i ALT for damerne af 24. november 2011