INDKØBSLISTE UGE 48 Ugemenu:
Mandag: Gratineret ravioli
Tirsdag: Koteletter i fad med æble, løg og salvie
Onsdag: Indisk lammegryde med næsten-hjemmelavet naan og æblesalat
Torsdag: Bagt fisk med kokosmælk, porre og citrongræs
Fredag: Hel kylling i ét fad med rodfrugter
Indkøbsliste: Kød og fisk
1 kylling
500 g fadkoteletter
500 g lammekød i tern
500 g hellefisk filet eller anden hvid fisk
Grøntsager
3-4 æbler
løg
hvidløg
1 tommestykke ingefær
1 bundt porrer
3 stængler citrongræs
4 æbler
citron
1 rød chili
1 grøn chili
1-2 lime
1,4 kg blandede rodfrugter – f.eks. kartofler, jordskokker og pastinak
500 g gulerødder
Krydderurter:
koriander
oregano
2 håndfulde salvieblade
Mejeri
125 g revet ost
20 g smør
Basis
salt og sort peber
olivenolie
bukkehornsfrø
stødt gurkemeje
korianderfrø
stødt spidskommen
kardekommekapsler
500 g frisk ravioli med ostefyld – 2 pakker
2 dåser hakkede tomater
neutral olie
2 dåser kokosmælk
4 færdige naanbrød
fishsauce
Få inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk .Nøgleord til denne artikel: mad, opskrift, indkøbsliste, menu, ugemenu. Mandag: Gratineret ravioli Opskriften får du i ALT for damerne af 1. december 2011
Tirsdag: Koteletter i fad med æble, løg og salvie Opskriften får du i ALT for damerne af 1. december 2011
Onsdag: Indisk lammegryde med næsten-hjemmelavet naan og æblesalat Opskriften får du i ALT for damerne af 1. december 2011
Torsdag: Bagt fisk med kokosmælk, porre og citrongræs Opskriften får du i ALT for damerne af 1. december 2011
Fredag: Hel kylling i ét fad med rodfrugter Opskriften får du i ALT for damerne af 1. december 2011