Ugemenu: Se indkøbsliste til uge 33
Ugens menu:
Mandag: Spaghetti med aubergine-kødsovs
Tirsdag: Ciabatta pizza med spinat og pocheret æg
Onsdag: Stegt lammekød med salat af perlespelt (ekstra til torsdag), basilikum, feta og frisk blomme
Torsdag: Grydestegte kyllingelår med perlespelt, nye løg og svampe
Fredag: Bagt laksefilet med radiser og urter
Indkøbsliste uge 33
Kød, fisk & fjerkræ
500 g lammekød i skiver eller strimler
400 g hakket oksekød
4 hele kyllingelår
600 g laksefilet i ét stykke
Grønt & frugt
4 blommer
1 bdt basilikum
3 fed hvidløg
1 løg
2 forårsløg
1 bdt nye løg
250 g svampe, f.eks. champignon, kantareller eller kejserhatte
2 håndfulde blandede friske krydderurter, feks dild, persille og purløg
1 bdt radiser
1 aubergine
½ citron, ikke-overfladebehandlet
2 spsk frisk timian
300 g frisk spinat
Mejeri & æg
4 store æg
parmesan
150 g feta
125 g frisk mozzarella
Base
1 dl olivenolie
1 spsk neutral olie
2 tsk sukker
salt og sort peber
Andet
1 spsk hvidvinseddike
1 dåse flåede tomater
500 g spaghetti
1 ciabatta brød
250 g perlespelt, kogt
½ dl rosiner
2 spsk hvidvins- eller æbleeddike
500 g perlespelt (ekstra til torsdag)
1 tsk spidskommen
1 spsk husholdningseddike
Mandag: Spaghetti med aubergine-kødsovs
Opskriften får du i ALT for damerne d. 17. august 2011.
Tirsdag: Ciabatta pizza med spinat og pocheret æg
Opskriften får du i ALT for damerne d. 17. august 2011.
Onsdag: Stegt lammekød med salat af perlespelt (ekstra til torsdag), basilikum, feta og frisk blomme.
Opskriften får du i ALT for damerne d. 17. august 2011.
Torsdag: Grydestegte kyllingelår med perlespelt, nye løg og svampe
Opskriften får du i ALT for damerne d. 17. august 2011.
Fredag: Bagt laksefilet med radiser og urter
Opskriften får du i ALT for damerne d. 17. august 2011.