-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Valnøddekager med chokolade
Muffins er populære, og disse lækre valnøddekager er af samme type. Valnøddekagerne er bagt i portionsforme og forkælet med mørk chokolade. Servér dem med frisk frugt og flødeskum eller is.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 18 min.
- Fryse-egnet
- (6 stk.)
- 125 g valnødder
- 100 g mørk chokolade
- 2 æg
- 75 g sukker
- 3 spsk valnøddeolie (eller anden olie)
- 100 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk stødt kanel
- smør til formene
- Tilbehør:
- F.eks. flødeskum og frisk frugt
- Tænd ovnen på 180 grader. Smør 6 portionsforme med smør og drys dem med mel.
- Hak valnødder og chokolade groft. Del æggene. Pisk hviderne stive med 1 spsk sukker. Pisk blommerne sammen med resten af sukkeret og tilsæt olie.
- Bland mel, bagepulver og kanel med nødder og chokolade. Vend det i æggeblommerne skiftevis med æggehviderne og fyld dejen i formene.
- Bag kagerne midt i ovnen ca. 18 min. Vend dem ud af formene og lad dem afkøle på en rist.
- Servér med f.eks. flødeskum eller is og frisk frugt.