Varm kartoffelsalat med wienerpølser

Varm kartoffelsalat med wienerpølser

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/kogetid: 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 500 g kartofler (kogte, pillede og skåret i skiver)
  • 2-3 gode wienerpølser
  • 1 stort løg (hakket)
  • 1 spsk smør (15 g)
  • ½ dl hvidvins- eller æblecidereddike
  • ca. 2 dl vand
  • lidt salt og friskkværnet
  • peber
  • Pynt: evt. 1 spsk
  • purløg (klippet)
  • Tilbehør: ketchup og sennep

  1. Smelt smørret i en grydeog steg løgene klare etpar min.
  2. Rør, så de ikkebrænder på. Tilsæt eddikeog vand og lad detkoge op.
  3. Tilsæt kartoffelskiverneog bring deti kog under omrøring.Skær pølserne i stykkerpå 2-3 cm.
  4. Læg dem igryden, rør rundt,sluk og laddem trække færdig ca.10 min.
  5. Smag til med saltog peber. Drys evt. medpurløg lige før servering.