Varm kartoffelsalat med wienerpølser
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/kogetid: 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- 500 g kartofler (kogte, pillede og skåret i skiver)
- 2-3 gode wienerpølser
- 1 stort løg (hakket)
- 1 spsk smør (15 g)
- ½ dl hvidvins- eller æblecidereddike
- ca. 2 dl vand
- lidt salt og friskkværnet
- peber
- Pynt: evt. 1 spsk
- purløg (klippet)
- Tilbehør: ketchup og sennep
- Smelt smørret i en grydeog steg løgene klare etpar min.
- Rør, så de ikkebrænder på. Tilsæt eddikeog vand og lad detkoge op.
- Tilsæt kartoffelskiverneog bring deti kog under omrøring.Skær pølserne i stykkerpå 2-3 cm.
- Læg dem igryden, rør rundt,sluk og laddem trække færdig ca.10 min.
- Smag til med saltog peber. Drys evt. medpurløg lige før servering.