Vegetarisk pastamiddag
Næringsindhold
- Energi pr. person:570 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:16 %
- Kulhydrat:65 %
4
Ingredienser
- 350 g rigatoni (rørformet pasta)
- 2 tsk olivenolie
- 2 courgetter i tern eller stave
- 2-3 fed snittet hvidløg
- 175 g ricotta
- ½ dl hakkede mynteblade
- 50 g salte, evt. røgede, mandler
- 2-3 spsk reven skal af usprøjtet citron
- 200 g durum- eller speltbrød.
Sådan gør du
- Kog, afdryp og hold pastaen varm.
- Varm olien i en lille pande og sauter courgetter og hvidløg møre heri under omrøring i 3-5 minutter. Drys salt og peber på. Bland courgetterne med den varme pasta, ricotta, mynte, mandler og citronskal og servér omgående med brød.