Opskrift på vegetarisk pasta

Vegetarisk pastamiddag

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    570 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    65 %

4

Ingredienser

  • 350 g rigatoni (rørformet pasta)
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 courgetter i tern eller stave
  • 2-3 fed snittet hvidløg
  • 175 g ricotta
  • ½ dl hakkede mynteblade
  • 50 g salte, evt. røgede, mandler
  • 2-3 spsk reven skal af usprøjtet citron
  • 200 g durum- eller speltbrød.

Sådan gør du

  1. Kog, afdryp og hold pastaen varm.
  2. Varm olien i en lille pande og sauter courgetter og hvidløg møre heri under omrøring i 3-5 minutter. Drys salt og peber på. Bland courgetterne med den varme pasta, ricotta, mynte, mandler og citronskal og servér omgående med brød.