-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Verdens bedste boller
Disse boller passer til alt. De er perfekte til madpakken, som mellemmåltid eller tilbehør til en salat.
25
Ingredienser
- 10 dl vand
- 5 g gær
- 500 g fuldkornshvedemel
- 200 g blandet fuldkornsmel 1
- 00 g solsikkekerner
- 150 g grofthakkede valnødder
- 100 g hørfrø
- 100 g sesamfrø
- 200 g kogte korn (f.eks. quinoa, brune ris eller hirse)
- 1 spsk honning
- 3 spsk havsalt
- Pynt: Drys evt. med lidt hørfrø
Sådan gør du:
- Aftenen forinden: Tag en stor skål og kom vand, salt, gær og honning i og lad det opløse sig. Kom alle kernerne, sesamfrø, valnødder og fuldkornshvedemelet i. Rør godt rundt i skålen, jo grundigere, jo bedre. Dæk til og lad det stå til næste dag.
- Næste morgen: Hæld de kogte korn i og rør det blandede fuldkornsmel i dejen. Dejen skal være klistret, så du skal ikke ælte med hænderne. Rør grundigt i dejen, det er lidt hårdt, men god træning. Tag en bageplade med bagepapir og sæt boller herpå.
- Kom dem i en kold ovn på 180 grader i ca. 50 min.