-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Verdens bedste vintersalat med rødbeder og selleri
Denne salat er fyldt med smag fra årstidens råvarer og passer perfekt til de lidt tungere simreretter, der ofte serveres i de koldere måneder. Salaten kan både rives helt fint eller laves i en grovere version. Prøv dig frem, og se, hvad du foretrækker.
Ingredienser
- ½ knoldselleri
- 2 store rødbeder
- 2 æbler
- 1 løg
- 6-8 skiver syltet rødbede
- 1 stor håndfuld persille
- Dressing:
- ½ dl olivenolie
- ¼ dl æblecidereddike
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 tsk honning
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Skræl selleri og rødbeder. Skræl også æblerne, og rens dem for kernehusene. Riv selleri, rødbeder og æbler på et mandolinjern, i en foodprocessor eller på et almindeligt rivejern, og kom det sammen i en stor skål, der kan være i køleskabet. Hak løget helt fint, og skær de syltede rødbeder i tern. Tilsæt begge dele til salaten sammen med finthakket persille.
- Dressing:
- Ryst ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til, så den er tilpas syrlig og sød. Vend dressingen i salaten, og lad den trække minimum 2 timer i køleskabet, inden den serveres. Du kan også sagtens lade salaten stå natten over i køleskabet – det bliver den kun bedre af.
PRØV OGSÅ: Rosenkålslaw med tranebær og pecorino
PRØV OGSÅ: Lun spinatsalat med pocherede æg
PRØV OGSÅ: Grillede gulerødder med kørvel og citron