Wiener-krebinetter

Wiener-krebinetter

Hakkekødet serveres fuldstændig som en traditionel wienerschnitzel. Det er hverdags-festmad, når den er bedst.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 8 min.
  • 250-300 g hakket kalvekød
  • salt og peber
  • 1 æg
  • 50 g rasp
  • 25 g smør
  • 2 skiver citron
  • 2 ansjosfileter
  • 1 tsk kapers
  • revet peberrod
  • Tilbehør:
  • Grønsager og kartofler

  1. Ælt kødet med salt og peber og form det til 2 aflange, tynde bøffer.
  2. Panér dem i æg og rasp og steg dem på en pande med smør ca. 4 min. på hver side.
  3. Anret med en skive citron, en rullet ansjosfilet og lidt kapers på hver.
  4. Pynt med lidt friskhøvlet peberrod og servér med grønsager og brasekartofler.