Wrap med laksesalat

Let frokostret med en let, blød laksesalat.

Ingredienser

  • 15 g mayonnaise
  • 30 g yoghurt 7 procent
  • 80 g tilberedt, kold laks
  • 25 g agurk
  • 25 g bladselleri
  • 25 g peberfrugt
  • klippet purløg
  • salt og peber
  • et par salatblade
  • 60 g tortilla hvedepandekage

Sådan gør du:

  1. Rør mayonnaise og yoghurt sammen, og mos laksen ud heri med en gaffel. Hak grøntsagerne i bittesmå tern, og vend dem i sam­men med klippet purløg. Smag til med salt og peber. Læg salatbladene på tortillapandekagen, kom laksesalaten ovenpå og rul sammen. Server råkost eller grønsagsstave sammen med wrappen.
  2. Kalorier 523 kcal
  3. Protein 23 g (18 procent)
  4. Kulhydrat 38 g (29 procent)
  5. Fedt 31 g (53 procent)
  6. Kostfibre 8 g
  7. Vil du gerne tabe dig? Tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub her

Tip:

Laksesalaten kan bruges som pålæg på rugbrød eller spises med grønsagsstave.