
Yoghurtboller
De sprøde boller bages med“Dr. Oetkers gærblanding”, enblanding af tørgær og bagepulver,og det går bare hurtigt!
10 stk.
Ingredienser
- 1 dl yoghurt (gerne 10 %)
- 1 dl vand
- 15 g (¼ pk.) Dr. Oetkers gærblanding
- ½ tsk. stødt kardemomme
- ½ tsk. salt
- 1 spsk. sukker
- 225 g mel
- æg og tesukker til pynt
- Rør yoghurt, vand, gærblanding,kardemomme, salt ogsukker sammen med halvdelenaf melet. Når blandingen erklumpfri, tilsættes resten afmelet, og dejen røres igennem.Den er temmelig blød og sættesstraks på pladen med enspiseske.
- Tænd ovnen på 200 gr. Efter15 min. er ovnen varm og bollerneklar til pensling, drys ogbagning. De bages ca. 14 min.ved 200 gr.