7 ting, du skal vide om Victoria's Secret-showet 2014
SPONSORERET indhold

7 ting, du skal vide om Victoria's Secret-showet 2014

Victorias Secret er et tilløbsstykke uden sidestykke. Det umiddelbart banale undertøjsmærke har formået at gøre sig gældende blandt de store sværvægtere i modebranchen i kampen for at være mere "Vogue end Playboy", som Sharen Jester Turney, Victoria's Secrets CEO, har udtalt.

Foto: Getty Images
03. dec. 2014 | Mode | Eurowoman

Det amerikanske mærke har en broget og farverig fortid bag sig med skandaler, tragedier, dødsfald og diskrimination. Men ikke desto mindre formår de at skabe virak omkring det store show hvert år, måske netop på grund af mystikken og vildskaben, der lurer bag facaden.

Det 19. show er netop blevet afholdt og bliver d. 9. december transmitteret på CBS og 10. december på 4Music. Her er, hvad du skal vide om englene og det store show:

1 Victorias Secret showet er hver gang et tilløbsstykke af rang og anses for at være ét af de dyreste punkter i den internationale modekalender. Showet, der varer 45 minutter koster intet mindre end 10 millioner pund at afvikle. 

2 I går løb det 19. af sin slags af stablen for første gang i London frem for New York, hvor det sædvanligvis bliver afholdt.

3 I alt optrådte 47 modeller i showet, det højeste antal nogensinde - 10 af dem var debutanter og 1 var dansk; Josephine Skriver. Desuden trådte fire stjerner ind på scenen og leverede lækker lyd. Heriblandt Taylor Swift og Ariana Grande, der var ved at få en overhaling med en Victoria's Secret engels vinge.


4 For første gang i showets historie blev der fremvist to af de famøse "fantasy bras", der er besat med ædelsten. Det var Alessandre Ambrosio og Adriana Lima, der bar de to bh'er til en værdi af ca. 1 millioner pund - hver! Men det er ikke de dyreste. Dén bar Gisele Bundchen i 2000. Den havde en værdi af 10 millioner pund!

5 Alle modellerne skal igennem en audition hvert år for at komme i betragtning til det æreflde hverv som engel. Herefter er det en del af jobbet at promovere showet gennem instagramposts omkring træning og andre behind the scenes opdateringer, som skal skabe virak før showet.

6 Victoria, der har en hemmelighed, er faktisk Dronning Victoria. Hvad hendes hemmelighd er, er uvist, men mærket blev stiftet i 1977 af et amerikansk ægtepar, der ville gøre det mere velanset for mænd at shoppe lækkert lingeri til deres koner uden at blive set skævt til, og universet skulle være boudoir a la den på Victorias tid (1800-tallet).

7 Showet i år var inddelt i seks forskellige kategorier:

Gilded Angels
Cindy Bruna

Candice Swanepoel

Lily Donaldson

Behati Prinsloo

Doutzen KroesSui He

Exotic Traveller
Adriana Lima og Allesandra Ambrosio i de to fantasy bras.

Alessandra Ambrosio

 

Kate Grigorieva


Jourdan Dunn


 Joan Smalls

Fairy Tale
Candice Swanpoel


Behati Prinsloo


Jasmine Tookes


Eniko Mihalik


Lindsay Ellingson


Sui He

Dream Girl
Lily Aldridge


Lily Aldridge med Taylor Swift, som var én af fire sangere, der bidrog.


Maria Borges og Taylor Swift


Romee Strijd


Martha Hunt


Karlie Kloss

University of Pink
Elsa Hosk


Grace Mahary


Josephine Skriver

Angel Ball
Taylor Swift og Karlie Kloss


Joan Smalls


Kate Grigorieva


Lais Ribeiro


Isabeli Fontana


Doutzen Kroes

 

 

LÆS OGSÅ: Se Chanel-filmen med Pharrell og Cara, der synger duet