Anne-Sophie Lahme
SPONSORERET indhold

"Den, der har opfundet det, burde få en medalje"

37-årige Anne-Sophie Lahme elsker at have lagt sine 20’ere bag sig og glæder sig over, at de eneste idealer, hun efterstræber nu, er hendes egne. Hun kender sine krøllers behov, har fundet sin huds bedste ven og ved præcis hvilken bodylotion, der holder endnu mere, end prisen lover.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Ditte Ingemann & PR.
18. nov. 2021 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af... et varmt bad, virkelig meget fugt og vidunderlig kaffe.

At pleje min hud betyder... virkelig meget for mig. Jeg har haft akne og har det stadig i perioder, så jeg er ret opmærksom på, hvilke produkter jeg bruger, daglig vask og rens og hyppige kosmetologbesøg.

Jeg lægger makeup... når jeg skal på arbejde, og når jeg skal ud. Når jeg holder foredrag eller har arrangementer, bruger jeg mere krudt på det, end til en almindelig arbejdsdag. Når jeg arbejder i køkkenet, er jeg ret ligeglad, men ellers prøver jeg virkelig at gøre mig umage.

Jeg plejer mit hår med... virkeligt mange produkter! Jeg har krøller, og det er krævende, men hvis jeg gør arbejdet godt nok, kan jeg virkelig spare på antallet af hårvaske. Selvom alle håreksperter og frisører, jeg har mødt, siger, at det er en dårlig idé, så benytter jeg reverse-wash-metoden: Altså fuldfed proteinkur i håret inden shampoo, og så ikke nogen balsam bagefter, men rigeligt med stylingprodukter.

Den bedste duft for mig er... frisk luft og så Strength Body Oil fra By Korsholm. Jeg er ikke særligt glad for parfumer, men jeg nyder virkelig den duft og følelse, der følger med denne olie.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået... ved jeg faktisk ikke, hvem jeg har fået af, men tørshampoo! Helt ærligt, det er da det mest geniale produkt. Den, der har opfundet det, burde få en medalje!

Hvis jeg kunne give mit teenagejeg et godt skønhedsråd... ville det være at bruge lommepengene på ordentlige plejeprodukter. Det havde sparet mig for mange ulykkelige timer med min teen-akne.

Den alder, jeg har nu... er en alder, jeg på mange måder er taknemmelig over. Jeg er glad for, at tyverne er overstået, og selvom mængden af grundlæggende vedligehold stiger med alderen, så er jeg glad for, at jeg nu ved, at de eneste idealer, jeg skal leve op til, er mine egne.

Nutidens skønhedsideal er... på mange måder meget bedre, end de har været. Generationerne efter mig har langt hen ad vejen forstået, at skønhed ikke handler om ensretning, men at der skal være plads til at være den, man er, folde sig ud på sine egne præmisser og være den bedste udgave af sig selv. De mennesker, som, jeg synes, er smukke, er dem, der gør sig umage med at udtrykke sig selv.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg har sovet, gør mig umage med mit liv, mit arbejde, mine venskaber, min familie ... og er glad.

Anne-Sophie Lahmes favoritter: 

collagen.jpg

 

Kollagenboost

Man kan arbejde nok så meget med det ydre, men lidt assistance indefra er helt sikkert nødvendigt. Kosttilskud, Collagen, Longo Vital, 150 kr.

rosalique-creme.jpg

Den foretrukne ansigtscreme 

Det er en fantastisk creme, som jeg bruger i stedet for foundation. Perfekt til hverdag, men også under pudder, når det hele skal være lidt vildere end det. Anti-rødme creme, Rosalique, 400 kr.

body-oil.jpg

Fugt og duft

En ayurvedisk olie, der fugter min hud i dybden, og som har en fantastisk duft. Strength Body Oil, By Korsholm, 245 kr.

body-cream.jpg

 

Billigst og bedst

Det billigste produkt, jeg køber igen og igen, er MDerma MD11 Body Cream. Det er en parfumefri, allergivenlig kropscreme, som jeg bruger hver dag over hele kroppen og som håndcreme. MD11 Body Cream, MDerma, 120 kr.

curl-cream.jpg

Hverdagsfavorit

Moisturising Curl Cream, Cantu, 100 kr.

filorga.jpg

Fantastisk glød 

Filorga Lift Structure Radiance giver en fantastisk glød til huden, uden at man ser makeuppet ud. Jeg bruger den hver dag. Lift Structure Radiance, Filorga, 575 kr.

Anbefalet til dig