Clara Raundorf-Medina

Foto: Claudia Vega Claudia Raundorf-Medina er medicinstuderende og model. Hun sørger for, at soveværelset og hovedpuden dufter godt, så hun får en god nats søvn.

Clara Raundorf-Medina: "Det er den bedste ansigtsmist, jeg nogensinde har prøvet"

Clara Raundorf-Medina, 24, er medicinstuderende og model. Hun er grundig med sin renserutine og plejer sin hud udefra med en superfugtgivende ansigtscreme og indefra med olier.

Hvordan er din morgenrutine?

– Min dag starter med et stort glas vand og Floradix Kraüterblut, som er et jerntilskud, jeg tager på tom mave. Det booster min energi, og jeg føler mig mindre træt og udmattet, når jeg tager det. Det er vigtigt, at jeg har god tid om morgenen, og jeg tager altid et langt bad, hvor jeg vasker mit ansigt med Cleansing Foam fra RUDOLPH CARE, 265 kr., der er mild, men effektiv. Efter badet renser jeg efter med Sensibio H2O fra BIODERMA, 189 kr. (sponsoreret). Derefter påfører jeg Super Pure Serum fra GLOSSIER, 200 kr., der er god mod rødme og irriteret hud, inden jeg kommer Fabulous Face Oil fra AESOP, 380 kr. i ansigtet og til sidst Camellia Nut Facial Hydrating Cream fra AESOP, 470 kr., der virker beroligende og fugtgivende. Læberne fugter jeg med Lip Balm fra DR. PAWPAW, 62 kr. Én gang om ugen bruger jeg Red Clay Mask fra AMAZING SPACE, 255 kr. Den minimerer mine porer, virker eksfolierende og dybderensende og er særligt god om sommeren, da den virker kølende og lindrende på min hud.

LÆS OGSÅ: Maria Førlev: "Den gør mine vipper kulsorte og giver dem masser af volumen"

Hvad gør du ved dit hår og din krop?

– Inden badet tørbørster jeg min krop med en tørbørste fra Amazing Space. Det sætter gang i blodcirkulationen og får min hud til at føles ekstra blød, hvilket er rart om sommeren, hvor jeg viser mere hud. I badet skrubber jeg både min krop og hovedbund med Scalp and Body Scrub fra OUAI, 285 kr., når mit hår har brug for en ekstra skrubber efter en tur på stranden eller i poolen. Jeg vasker det hver anden dag med Pure Locks Shampoo og Balsam fra AUSSIE, 59 kr. Efter badet smører jeg typisk min krop ind i Pure-Castile Almond Soap fra DR. BRONNER’S, ca. 125 kr., der også fungerer godt som shaving-creme. Om sommeren derimod bruger jeg for det meste Pomegranate Regenerating Body Oil fra WELEDA, 239 kr. (sponsoreret), da den holder på og fremhæver sommergløden.

solnedgang
Smuk solnedgang ved stranden i Tisvilde. Foto: Privat.

Hvordan er din aftenrutine?

– Jeg prioriterer min søvn højt. Derfor kan jeg godt lide at gøre noget ud af min aftenrutine og sætter ofte tid af til at falde ned og forberede mig på en god nats søvn. Det gør jeg ved at tænde Room Diffuser fra MUJI i soveværelset og spraye & Now To Sleep fra REN, 200 kr. (sponsoreret) på mit sengetøj. Om aftenen masserer jeg mine cremer og olier ind i huden med Rosakvarts Gua Sha fra SMUK SKINCARE, 349 kr. Derudover giver jeg gerne mit ansigt et sprøjt med Love Age-Defense Mist 01 fra KARMAMEJU, 199 kr., som jeg synes dufter skønt og virker beroligende. Så lægger jeg mig under dynen og trækker min sovemaske fra Holistic Silk ned over øjnene.

Hvilken makeup bruger du?

– Jeg bruger mindre makeup om sommeren end om vinteren og fremhæver gerne sommergløden med en highlighter. Én af mine favoritter er Beauty Dew Gel Highlighter fra MARC JACOBS, ca. 310 kr. hos Net-a-porter.com, som har en sommerlig duft af kokos. Mine bryn børster og retter jeg med Boy Brow i farven Black fra GLOSSIER, 120 kr. Mine øjenlåg dupper jeg gerne med Creamy Lip Cheek Eye Powder i farven Misty Brown fra TROMBORG, 200 kr., som er ét af mine yndlingsmakeupprodukter. Læberne smører jeg med Cherry Lip Balm SPF15 fra CARMEX, 20 kr. Skal jeg til fest, gør jeg lidt ekstra ud af min makeup. Mine kinder får ofte en tur med Hoola Bronzing Powder fra BENEFIT, 140 kr. (sponsoreret). Til mine vipper bruger jeg Lash Slick fra GLOSSIER, 120 kr., som jeg supplerer med Better Than Sex Mascara fra TOO FACED, 220 kr. for ekstra volumen. Jeg smører Rosebud Minted Rose Lip Balm fra SMITH’S, 70 kr. på læberne. Den fugter og fremhæver mine læbers naturlige farve. Når jeg har lagt makeup, sætter jeg den med Beauty Elixir fra CAUDALÍE, 360 kr. Det er den bedste ansigtsmist, jeg nogensinde har prøvet, og jeg bruger den også i løbet af dagen til at friske op med.

LÆS OGSÅ: April Gargiulos favoritprodukt "fugter huden i dybden, lysner og udjævner hudtonen”

Hvilke dufte bruger du?

– Hwyl fra AESOP, ca. 930 kr. og You fra GLOSSIER, 430 kr. er mine yndlingsparfumer, som jeg bruger til både hverdag og fest. De er ikke for tunge og fungerer derfor fint om sommeren. Jeg er særligt glad for You fra GLOSSIER, da duften minder mig om en tur til New York, jeg var på sammen med min lillesøster.

Hvor får du lavet behandlinger?

– Jeg får sjældent lavet behandlinger, men tog i en periode meditationssessioner hos Sahar’s. Det var virkelig fantastisk.

bikini
Yndlingsbikinien. Foto: Privat.

Hvad gør dig sommerklar?

– Jeg plejer min hud indefra ved at drikke en smoothie bestående af spinat, banan, dadler, ingefær, peanutbutter, mandelmælk og nogle dråber af Skin Food Multi Omega fra AMAZING SPACE, 450 kr. dagligt. Derudover spiser jeg magnesium- og B-vitamintilskud og Silica Extra for at styrke hår, hud og negle. Jeg skærer ned på D-vitamintilskud i sommerperioden, da solen oftest kan gøre det. Jeg drikker altid en masse vand for at fugte huden indefra og sørger derudover for at fugte min hud godt med Acai Bodylotion fra RUDOLPH CARE, 245 kr., som jeg tilføjer et par dråber af A Hint Of Summer fra RUDOLPH CARE, 345 kr., der efterlader mig med en sommerlig kulør. Jeg træner to-tre gange om ugen med min lillesøster, hvor jeg får pulsen op og sved på panden. Min træning består oftest af en kombination af konditionstræning og styrketræning eller pilates. Når solen virkelig skinner og står højest på himlen, holder jeg mig oftest i skyggen, og jeg bruger altid solcreme, når jeg solbader. Min favorit er Anthelios SPF 30 fra LA ROCHE-POSAY, 218 kr. (sponsoreret), som jeg bruger til både krop og ansigt. For at fremhæve min naturlige sommerglød bruger jeg L´eau Tan fra CHANEL, en Self-Tanning Body Mist, der lægger sig pænt på huden og dufter friskt af sommer. Desuden drikker jeg dagligt et glas af Biottas gulerodssaft og spiser en rød peberfrugt – det hjælper med at holde på sommerkuløren.

Hvordan føles sommer for dig?

– Når jeg spiser vandmelon, er det for alvor sommer. Vandmelon fungerer både dejligt som en sommersnack og i en salat med koriander, ingefær og soya. Iste kører jeg også ned i rigelige mængder. Jeg laver den gerne selv og køler en kande urtete med D-Tox Tea Herbal Infusion fra Amazing Space, 235 kr. ned med isterninger. Og så elsker jeg at gå ture langs kanalerne på Christianshavn, hvor jeg bor, eller rejse på ferie med dem, jeg holder allermest af. Det er så dejligt at komme væk fra hverdagen, slappe af og ligge på stranden med en god bog. Dét er sommer!

Se, hvad vi ellers skriver om: Makeup, Guide, Skønhed og Hudpleje