Den ideelle hårpleje til ustyrligt efterårshår
Denne artikel er sponsoreret af: Cocopanda.dk, HH Simonsen, Lyko.com, Purely Professional Refillery & natursmuk.dk.

Den ideelle hårpleje til ustyrligt efterårshår

Med de rette hårplejeprodukter behøver du ikke tænke på fladt, elektrisk og ustyrligt hår i dette efterår.

Skift i temperaturen, blæst, regn, hætter og huer betyder, at der for manges vedkommende er længere mellem de gode hårdage. Men med de rette produkter kan du holde holde håret i skak og endda få styr på huehåret. Hvis du er tvivl om, hvilken type hårpleje der matcher dine behov, så læs med her, og lad dig inspirere af alt fra salonlækre produkter til gode priser til veganske shampooer og de nyeste tendenser inden for hårpleje.

Cocopanda.dk – bredt udvalg af alt inden for beauty cocopanda.jpgCocopanda.dk er en dansk webshop med over 10.000 beauty-produkter til lave priser. På webshoppen kan du være sikker på at finde det nyeste inden for beauty. Du kan derfor nemt lade dig inspirere og spotte sæsonens tendenser. Hos Cocopanda.dk er du desuden sikret sublim kundeservice, hurtig levering og gratis fragt ved køb over 399 kr. Så besøg Cocopanda.dk, hvor du finder et bredt udvalg af produkter inden for hud- og hårpleje – og helt sikkert noget, der opfylder dine behov!

HH Simonsen – eksklusiv luksus til dit hårhh_simonsen_wetline_lineup2.jpg

Hos det danske hår- og styling-brand HH Simonsen har det fra starten været en vision at skabe salon-kvalitets-produkter til priser, hvor alle kan være med. Det er deres eksklusive serie Wetline blandt andet et godt eksempel på. Ingredienserne i hvert produkt er nøje udvalgt og kombineret, så de hver især tilbyder den ultimative effekt. Derudover har alle produkterne både et højt keratin-indhold, der giver stærkere og sundere hår og et indhold af naturlige olier, der tilfører dit hår fugt og smidighed. What’s not to love?

Lyko – vegansk hårpleje og parabenfrie produkterluko.jpg lyko.com finder du et stort udvalg af bæredygtige hårplejeprodukter, som både har nedbrydelig emballage og naturlige ingredienser. Du finder blandt andet populære mærker som O’right, Hjärtligt, Maria Nila og mange flere. Ud over det brede udvalg af skånsomme produkter tilbyder Lyko også sin egen hårplejeserie med vegansk fokus og parabenefrie shampooer udviklet ud fra frisørstandard, så dit hår er sikret den bedste pleje.

Du kan bl.a. prøve Lykos unikke og velduftende Volumizing Argan Leave-In Conditioner, der både plejer, blødgør, giver fylde og glans samt beskytter håret mod varme fra stylingredskaber.

Purely Professional Refillery – kvalitetsshampoo på genbrugsflaskerMedico_purely_refillery-2.jpg

Studser du nogle gange over de mange engangsflasker, der bliver brugt til hud- og hårplejeprodukter? Som noget helt nyt har Purely Professional udviklet et nyt koncept, hvor du kan genopfylde dine tomme flasker med shampoo og conditioner på udvalgte apoteker og derved genbruge flasken igen og igen. I Purelys Refillery finder du brandets mest populære shampooer og balsammer, og det er ganske hurtigt og nemt at genfylde dine 300 ml og 1000 ml flasker.

Udover at du genanvender dine egne flasker, bliver selve dunkene i Refilleriet også indsamlet til genfyldning. På den måde skaber Purely et lukket kredsløb af emballager og skåner dermed naturen og klimaet for overforbrug af både plastik og CO2. Dermed er Purely Refillery en fantastisk mulighed for at vise omtanke for vores omverden.

Natursmuk.dk – unikke produkter og vejledning i hårplejenatursmuk.jpg

Emma & Julie står bag skønhedswebshoppen natursmuk.dk og har netop åbnet deres egen skønhedsklinik under samme navn. På webshoppen finder du et bredt sortiment af det bedste inden for make-up og hud- og hårpleje – alt sammen nøje udvalgt og testet af Emma og Julie selv, der med baggrund som henholdvis lægeeksamineret kosmetolog og uddannnelser inden for skønhedsbehandlinger og produkter har stor viden på området. Ud over et imponerende udvalg af kvalitetsprodukter finder du på Natursmuk.dk’s instagramprofil udførlige guides med alt fra make-up tips til vejledning i hudpleje tips.

Emma og Julie er blandt andet vilde med denne leave in serum, som giver silkeblødt hår og reparerer spaltede spidser. Og hvis du mangler volume og fylde i håret, giver denne spray et lækkert, fyldigt hår med masser af volume.

Se, hvad vi ellers skriver om: Frisurer, Hår og Skønhed