Seks key items garderobe Eurowoman
SPONSORERET indhold

De her 6 ting er alt, du behøver i din garderobe

Vi skærer ind til benet med seks key items, der har stået distancen og er rent og skært nødvendige i garderoben. Men så behøver du til gengæld heller ikke (meget) andet.

Foto: Getty Images
01. jun. 2021 | Mode | Eurowoman

Shirt & Chanel

Key Items 1.jpg
Skjorte fra THE ROW.

Natskjorte, oxfordskjorte, poplinskjorte. Skjorten kommer i mange former og størrelser, for den er uundværlig i klædeskabet og redder dig, når tøjkrisen indtræffer, og tiden er knap. Strøget til dagen, krøllet til natten: Du afstives uanset.

LÆS OGSÅ: Essay af Emma Rosenzweig: Vores Vasketøj

Been there, done that...

Key Items 2.jpg
Pretty woman walking down the street.

Du har hørt dig selv sige det lidt for mange gange, men det er altså ikke bare en hvid T-shirt. Selv om den ikke gør meget væsen af sig, taler den sit eget tydelige sprog. For sommetider skal der faktisk ikke mere til, hvis snit og kvalitet er i top.

Pretty plissé

Nederdel.jpg
Nederdel fra Proenza Schouler.

Nederdelen er både kort og lang og lige midt imellem. Og så er den en sikker investering, der garanterer sus i skørterne og bevægelsesfrihed, når du igen er kommet for sent ud ad døren. Den plisserede slår folder uanset og er jakkesættets feminine modstykke.

LÆS OGSÅ: Ulrikke Høyer om at være tilbage som model: "Denne gang bliver det mere afbalanceret og på mine betingelser"

Roll over

Rullekrave.jpg
Designer Phoebe Philo i signaturstrikken i de gode gamle dage.

Rullekraven er sofistikeret og underspillet og altid garant for en velklædt fremtoning, når alt andet i garderoben svigter og tyngdekraften hiver i dobbelthagen. Og så oser den af succes. Hvad ville Phoebe Philo og Steve Jobs have været uden?

Bootcamp

Alexander McQueen.jpg
Støvler fra ALEXANDER MCQUEEN.

Det er store sko at udfylde, for Chelsea-støvlen har blåt blod i årene. Den blev nemlig skabt i 1800-tallet til dronning Victoria af England og er god til både ride- og spadsereture. Op på hesten igen, for den gode smag kan ikke tøjres, og lidt kongelig har man da lov at være.

LÆS OGSÅ: 10 tendenser, der er værd at holde øje med

Make it a habit

Victoria Beckham.jpg
Jakkesæt fra Victoria Beckham.

Coco Chanel og Yves Saint Laurent banede vejen for kvinder i jakkesæt, der sætter dagsordenen og vil frem i verden. Der er tale om en vinderuniform, så træk i arbejdsbukserne, sving en matchende jakke over skuldrene, og du er kampklar alle ugens dage.

Anbefalet til dig