Fanny Moizant Vestiaire Collective
SPONSORERET indhold

Fanny Moizant: Dette bør være en del af alle kvinders skoskab

Hun er 40, medstifter af Vestiaire Collective og ser Hermès-tasker som en investering. Mød Fanny Moizant.

Af: Victoria Saceanu Foto: PR
28. nov. 2016 | Mode | Eurowoman

Hvem er Fanny Moizant? Kort fortalt bor hun i London med sin mand og to døtre og har en forkærlighed for moderne kunst, ser Hermès-tasker som en investering og er afhængig af en ganske særlig blomsterduft. Her er, hvad hun har på ønskelisten.

LÆS OGSÅ: Her er udregneren, som kan vise, hvor meget din brugte taske er værd

Min nyeste beauty-besættelse er produkterne fra RMS Beauty, særligt deres store udvalg af læbe- og kindprodukter. De er små og praktiske at have med i tasken og kan tilføje farve på farten. Lip2cheek, RMS, 240 kr.

Samarbejdet mellem The Skateroom og Jean-Michel Basquiat er mit seneste kunstkøb, som hænger og pynter på min væg i stuen. Kunst, Basquiat for The Skateroom, 3.600 kr.

Hermès-tasker er den bedste investering, fordi de bliver ved med at stige i pris år efter år. Den klassiske Kelly-taske kommer til at være min ultimative investering, forhåbentlig i slutningen af året. Jeg venter kun på, at den rigtige farve og stand kommer på Vestiaire Collective, og så slår jeg til. Jeg tænker at gå efter en marineblå, men nu må vi se. Tasker, Hermés hos Vestiaire ­Collective, fra ca. 30.000 kr. for Kelly-tasken og ca. 60.000 kr. for Birkin-tasken.

What dreams are made of. Stol, Warren Platner hos Montana Mobile, 36.000 kr.

Et par gode loafers bør være en del af alle kvinders skoskab, og disse fra Gucci står øverst på min ønskeliste. Sko, Gucci, 4.835 kr.

Jeg er fuldstændig vild med duften af blomsten frangipani, og parfumen fra Annick Goutal er min hemmelige afhængighed. Songes-parfume, Annick Goutal, 965 kr.

Jeg er tiltrukket af mode og interiør, der stikker ud, og elsker kunstneren Boyard. Denne taske med illustration af den mexicanske kunstner Frida Kahlo leder mine tanker tilbage til sommer. Taske, Boyarde, 3.500 kr.

Jeg har altid gået mest i bukser, men jeg elskede denne nederdel fra Christopher Kane fra det øjeblik, jeg så den. Den er nem at dresse ned til hverdag med et par sneakers og dresse op med et par hæle om aftenen. Nederdel, Christopher Kane, ca. 5.600 kr.

Jeg synes, Acne Studios laver de bedste vinterjakker. Denne model med rulam er super blød, og sort er bare en vinder. Rulamsjakke, Acne Studios, 17.000 kr.

Mr. Brainwash er en kunstner, som jeg for nylig begyndte at følge. Hans kunstværker i stål er fantastiske og til overkommelige priser. Kunstværk, Mr. Brainwash hos Vestiaire Collective, ca. 1.930 kr.

LÆS OGSÅ: Gå på opdagelse i bedstemors klædeskab – dette item er tilbage

LÆS OGSÅ: Her får du de franske skønhedsprodukter i Danmark

LÆS OGSÅ: Elin Kling: "Jeg tjekker altid mails med den ene hånd og laver spejlæg med den anden"