Inspiration til årets smykkejulegave

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Nordic Silver, PureLeaf, Rubylot by Lind, With Love Darling, A Lemon Story, Christine Hvelplund, Evena, Hirsch Jewellery & Lene Visholm

Inspiration til årets smykkejulegave

Et smykke er det mest personlige, vi kan give som gave. Det fortæller en historie, og ofte ligger der mange tanker og følelser bag det enkelte smykke.

Smykker har altid haft en stor betydning i vores liv. Vi bærer dem hver dag og giver dem gerne i gave til jul, fødselsdage og særlige lejligheder, fordi de viser, hvem vi er, og hvem vi holder af.

Vi har samlet en række inspirerende smykkedesignere på Instagram, som alle lægger vægt på håndværk, kvalitet og elegance. Følg deres profiler og få inspiration til årets julegave. 

Nordic Silver - Kærlighed til smykker med historie

PureLeaf - Unikke kunstværker med elegante og feminine udtryk

Rubylot by Lind - Smykker med personlighed

With Love Darling - Byg bro over kløften mellem mode og bæredygtighed

A Lemon Story - Feminine og farverige smykkedesigns

Christine Hvelplund - Få et betagende og varigt minde om en særlig jul

Evena - Klassiske smykker med feminine detaljer

Hirsch Jewellery - Vælg din helt egen diamant

Lene Visholm - Klassiske smykker med ædelstene og brillanter

Kærlighed til smykker med historie

Oplev Nordic Silvers smykkeunivers, der emmer af natur, gode råvarer og familietraditioner.

Smykkedesigner Caroline har lært at lave smykker af sin farfar, hvis sølvværksted hun nu har arvet.

Bliv inspireret til at købe kvalitet, der holder hele livet og få lyst til at gå i gemmerne, finde gamle sager frem og spørge ældre generationer om historien bag.

Caroline fandt sin farmors vintage stofrester, der nu bliver syet til unikke smykkeposer i det fineste bomuld og silke.

Nordic Silver er klassisk håndværk og chunky håndlavede unisex sølvkæder.

Køb smykkerne på www.nordicsilver.dk

Unikke kunstværker med elegante og feminine udtryk

PureLeafs smykker er små unikke kunstværker af høj kvalitet. Hvert smykke er fremstillet af ægte blade og belagt med 18 karat guld. Organisk materiale fra den brasilianske natur udgør grundlaget for smykkernes detaljerige og unikke design. Bladenes enestående detaljer giver smykkerne deres elegante og feminine udtryk.

Med afsæt i en stærk bæredygtig profil har PureLeaf sat skarpt fokus på det miljømæssige og sociale ansvar omkring produktionen. Smykkerne fremstilles i Brasilien og alt organisk materiale oprinder derfra.

Følg @pureleafcph og bliv inspireret af deres unikke designs. 
Køb smykkerne på www.pureleaf.dk.

Smykker med personlighed

Rubylot by Lind er den fineste danske smykkewebshop. 

Alle designere og upcoming brands er nøje udvalgt både fra Danmark og udlandet. Som eksempel kan nævnes Anni Lu, Maisonirem, Hasla Jewelry, Carre, og BDM Studio.

Hos Rubylot by Lind kan du både finde de klassiske smykker, som du kan bære år efter år og modesmykkerne, som følger trenden.

Smykker skaber personlighed i din stil, og hvis du enten skal bruge en personlig gave eller bare vil forkæle dig selv, vil du ikke gå forgæves ved et besøg hos Rubylot!

Byg bro over kløften mellem mode og bæredygtighed

With Love Darling er det første smykkemærke, der har fortolket verdensmålene gennem en dedikeret kollektion. Hvert smykke symboliserer et specifikt Verdensmål, der forbinder dig med det du brænder for, samtidig med at det repræsenterer en personlig fortælling. 

With Love Darling er en del af bevægelsen, der bygger bro over kløften mellem mode og bæredygtighed.

Smykkeproduktion kræver ikke en formel uddannelse, men snarere færdigheder, der videreføres fra generation til generation. Dette giver kvinder og mænd uden adgang til uddannelse mulighed for en indkomst og for at løfte sig selv og deres familier ud af fattigdom.

Vores Verdensmålssmykker produceres bæredygtigt i værksteder i udviklingslande, hvilket skaber indkomst for de fattigste og hjælper verdensmålene til at blive en realitet. Håbet med Verdensmålskollektionen er at inspirere til at forandring og at bidrage til at skabe en bedre verden.

Feminine og farverige smykkedesigns

A Lemon Story er et dansk smykkebrand, der hurtigt er blevet populær med deres feminine og farverige designs. Smykkerne er produceret i ædelmetal med de smukkeste natursten i alle regnbuens farver.

Den nye Flora Kollektion pryder deres Instagram og her tager A Lemon Story sommeren med ind i efteråret. Flora smykkerne emmer af feminin skønhed fyldt med sarte nuancer og gyldne toner. Kollektionen har fokus på magiske sammensætninger, så smykkerne let kan stackes.

Bliv fortryllet af deres inspirations-univers på Instagram, hvor smykkerne styles og kombineres. Find julegaven til en speciel kvinde eller til din egen ønskeliste på webshoppen.

Få et betagende og varigt minde om en særlig jul

Vores drømme og håb er vigtigere nu end nogensinde før: Vi skal huske at leve, forkæle os selv og hinanden.

Med Christine Hvelplunds eksklusive smykker får du en bid af den smukkeste drøm. Et betagende og varigt minde om en særlig jul.

Drøm dig væk med palme-øreringen besat med 37 funklende brillanter eller Fairytale-ringen med små, nærmest svævende, brillantbesatte sommerfugle.

Christine Hvelplund skaber blændende smukke smykker, der er hos dig nu og for evigt. Som drømme, der aldrig forgår.

Find julegaven hos @christinehvelplund

Klassiske smykker med feminine detaljer

Hos Evena finder du moderne smykker i elegante og stilrene designs til rimelige priser. Smykkeuniverset er baseret på idéen om tidløse klassikere, der kan bæres år efter år og aldrig går af mode.

Evena henvender sig både til den unge pige og modne kvinde, der ønsker at skabe et eksklusivt udtryk med smykker og tilbehør. Smykkerne er lette at mikse og matche, så du kan skabe dit helt eget unikke look.

For den kun 1 år gamle virksomhed er det vigtigt at møde kunderne i øjenhøjde, og kundeservice er derfor altid behjælpelige med rådgivning og stylingtips - julegaveindpakning tilbydes naturligvis også.

Vælg din helt egen diamant

Ønsker du dig, eller ønsker du at give, et unikt smykke, som ingen andre har, er smykkebutikken Hirsch Jewellery i charmerende Jægergårdsgade i Århus et besøg værd.

Messingmontrene i den utraditionelle butik bugner af håndlavede guldsmykker, fattet med glimtende brillanter og rå diamanter, og du har som noget særligt også mulighed for at vælge din egen rå diamant af bedste kvalitet fra et stort udvalg.

Susanne Rosenberg - Designeren bag Hirsch Jewellery - står mange dage selv i butikken, klar til at hjælpe med at skabe det helt personlige smykke.

Klassiske smykker med ædelstene og brillanter

Guldsmed og juveler Lene Visholms smykkeunivers er romantisk, klassisk og tidløst. Passionen for ædelstene og brillanter og den sikre fornemmelse for tidens trend ses tydeligt i guldkollektionen, som produceres på eget værksted i hjertet af virksomheden.

Det er her de enkelte smykker udvikles og fremstilles med fokus på det traditionelle håndværk og ædelmetaller som sølv, rød og hvidguld. Lene Visholm arbejder stadig i den gamle ånd, som hun har gjort i de 25 år, hun har haft engrosvirksomheden.

Kollektionerne forhandles hos både danske og norske guldsmedeforretninger.

Selvom hendes eget hjerte primært banker for guld og diamanter, som er smykker i den dyrere ende af skalaen, fremstiller Lene Visholm også en sølvkollektion.

Smykkerne i sølv eller forgyldt med perler og Zirkonia egner sig i høj grad som gaveidé til jul eller til selvforkælelse.

Alle Lene Visholms smukke smykker kan bæres til hverdag og til festlige lejligheder.

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker, Øreringe, Jul, Julegaver og Gaver til hende