Find kjolen, der passer perfekt til din kropstype

Foto: Vero Moda Hana Jiříčková i kjole fra Vero Moda.

Hvilke kjole passer til min kropstype?

Find kjolen, der passer perfekt til din kropstype

Vi er alle forskellige. Lige så unikke, vi er som personer, lige så unikke er vores kroppe. Vi guider dig til, hvilke kjoler du bør gå i ud fra din kropstype.

Har du svært ved at finde den helt rigtige kjole, kan årsagen være, at du leder på de forkerte bøjlestænger. Det er nemlig din kropstype, der afgør, om du trives bedst i en kjole med A-snit, gulvlange længder eller korte ærmer.

Find ud af, hvilken kjole du bør gå i, når vi guider dig til at finde kjolen, der passer til din krop.

Passer din kropstype til...

Søjlen?

De 20'er-inspirerede kjoler med en lav talje giver et feminint modspil til kvinder med lange og drengede skikkelser.

Hvis du er en rundere udgave af søjlen, men ikke helt er ovre i hverken æble- eller pæreformen, så prøv eventuelt en stropløs kjole. Den sætter fokus på din barm og giver dig illusionen af en talje.

Æbleform?

Gå efter kjoler med A-snit. De er geniale til dig, der har brug for luft omkring maveregionen, da de fjerner fokus fra dit bredeste punkt. Hvis du gerne vil have dine arme til at se slankere ud, så find en kjole med ærmer, der går til under albuen – og sørg for, at stoffet ikke sidder stramt på overarmene.

Kræmmerhuset?

Kjoler med korte ærmer er ekstra pæne til dig, der har brede skuldre og smalle arme, men lange ærmer er ikke forbudt. Find en kjole, der har en dyb udskæring eller en markant detalje i taljen, hvis du gerne vil have dine skuldre til at syne mindre.

Pæreform?

De luftige slå om-kjoler sætter fokus på talje og barm og virker flatterende på hofter og lår. Alternativt er gulvlange kjoler perfekte, hvis du har brede lægge, som du gerne vil skjule. Brug den gulvlange kjole med hæle og smykker til fest eller til hverdag med en vamset strik som overdel.

Timeglasset?

Den Marilyn Monroe-inspirerede kjole med smal talje, plads til barmen og løst skørt er lige i øjet for dig, der har både til gården og gaden.

1, 2, 3 – du er klar til fest!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kropstype, Kropsidealer, Kroppen og Kjoler