Malou Martens Deichmann
SPONSORERET indhold

"Nutidens skønhedsideal er meget kunstigt og tegneserieagtigt"

Hun hjælper alt fra veteraner og elitesportsfolk til motionister og aktive ældre med at få styr på form, holdning og løbeambitioner. Selv befinder Malou Martens Deichmann sig bedst med enkle skønhedsrutiner, kaffe og nyhedspodcast på badeværelset, masser af udendørstræning og en konstant stræben efter at blive dygtigere på sit felt.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat
04. nov. 2021 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine … er, at jeg står op et sted mellem kl. 06.01 og 6.30. Mens jeg går i søvne, laver jeg kaffe, som jeg tager med ud på badeværelset, hvor jeg bader og lytter til podcast. Jeg hører kort nyt på 24/7-appen. Ofte hører jeg også Altinget, Pilestræde og Den Uafhængige.

Allerede hjemmefra tænker jeg på, hvilke klienter eller hold jeg har den dag. Jeg lægger planer og organiserer for at få en rytme i dagen. Det er også om morgenen, at jeg tjekker køkkenet for, hvad vi skal spise om aftenen, fordi aftensmåltidet er vores familietid sammen, så det er vigtigt, at vi får noget sundt og smagfuldt, som vi kan hænge over længe.

At pleje min hud betyder for mig… at jeg ser frisk ud. Et par gange om ugen renser jeg huden mere grundigt end blot at rense makeup af, og jeg bruger også en lermaske med rosa ler fra Sæbeværkstedet. Vi har et forstørrelsesspejl med lys i, som viser skræmmende meget om skidt i huden, og det er faktisk en hjælp.

Jeg lægger makeup … det meste af vinterhalvåret. Om sommeren farver jeg mine øjenbryn, så de ikke forsvinder fuldstændigt, når solen bleger dem, og hvis jeg skal ud, bruger jeg gerne lidt læbestift og noget let pudderglimmer fra Tromborg.

Jeg plejer mit hår… med en hårkur i ny og næ. Jeg bruger Maria Nila, som min frisør anbefaler. Jeg bruger også en hårolie fra samme mærke. Og så reder jeg mit hår igennem, men lader det ellers bare være. En sjælden gang imellem griber jeg et glattejern.

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et godt skønhedsråd … så ville det være at sove, motionere og aldrig tænde en cigaret.

Den alder, jeg har nu, er… dejlig. Jeg oplever, at hjerne, krop og alder følges glimrende ad, og sådan har jeg egentlig altid haft det. Jeg føler mig præcis som den alder, jeg har. Hvad der hører med til den, såsom at min træningsrestitutionstid er blevet længere, og jeg derfor træner mindre end tidligere, justerer jeg ind efter.

Det passer mig godt at træne i mindre volumen, men i højere intensitet og dermed kvalitet, for der er meget andet, jeg også gerne vil lave. Og fordi jeg er selvstændig, videreuddanner jeg mig lidt hele tiden. Der stræber jeg ofte langt over mit eget niveau, og i de kredse, jeg opsøger, er det en fordel, at jeg ser moden ud nu. Det var sværere tidligere i mit liv at både se og være ung i forhold til andre, når man er stræbsom, som jeg er.

Nutidens skønhedsideal er… meget kunstigt og tegneserieagtigt. Det er på mange måder fascinerende, fordi det ligger i den anden ende af skalaen i forhold til, hvordan jeg smukkeserer mig, og der er nogle mennesker, som lader til at have det sjovt med at gøre vilde ting ved deres udseende. Dét er spændende.

Jeg føler mig allersmukkest når… jeg er udendørs med lys, vind og omgivet af natur.

Malou Martens Deichmanns favoritter:

 

Saebevaerkstedet.jpg

Den perfekte maske 

Den er enkel, naturlig, effektiv og lyserød – og derfor lige noget for mig. Lermaske, Rosa Ler, Sæbeværkstedet, 85 kr. 

BalmDotcom_01.jpg

Den bedste læbepomade

Jeg har altid en fed læbepomade på mig, og jeg er blevet glad for Glossiers Universal Balm. Det er faktisk den bedste, jeg nogensinde har haft. Balm Dotcom, Glossier, 90 kr.

TROMBORG MASCARA BLACK.jpg

Den faste mascara

Jeg skifter mellem eyeliners i brune og grågrønne nuancer og så en brun eller sort mascara. Mascaraen har i mange år været Tromborg. Mascara Black, Tromborg, 190 kr.

super-serum.jpg

Den effektive serum

Da jeg fyldte 40 år, begyndte jeg at bruge serum, og jeg har nu fundet min favorit, som er fra Ecooking. Super Serum, Ecooking, 399 kr.

Reparing Balm - fritlagt.jpg

Hverdagsfavorit

Repairing Balm, Balance, By Mille Dinesen, 130 kr.

Lavender-Oil.jpg

Den eneste duft 

Den bedste duft for mig er lavendel. Jeg har altid haft parfumeallergi og derfor holdt mig fra alt med duft i, hvilket var svært, da jeg var ung. Men i dag er det blevet et slaraffenland af lækre produkter. Som ung kvinde var jeg på et marked i Franking, hvor duften af lavendelolie fik mig til at stoppe drømmende op ved en ældre mands bod.

Han tilbød mig at bruge den fine olie, og på mit gebrokne fransk forklarede jeg ham, at jeg havde allergi, og på sit gammelmandsfranske fik han forklaret mig, at han angiveligt vidste, at jeg ville kunne tåle hans olie. Jeg prøvede den. Han fik ret. Jeg gik tilbage og købte olien med hjem og har siden dengang brugt lavendelolie som eneste duft. Essential Oil Lavender, Sard Copenhagen, 150 kr.

Anbefalet til dig