Kvalitetstøj
SPONSORERET indhold

"Man bliver gladere for kvalitet frem for kvantitet"

Gå efter fine detaljer og kvalitet, mener Louise Marie Christensen, 33, medejer af butikken Lubarol og mærket Ficus Folium, der altid hellere shopper færre, men lækre og specielle ting til sit klædeskab.

Af: Camilla Larsson Foto: Anitta Behrendt
26. sep. 2012 | Mode | ALT for damerne

Hvad er et godt køb i dine øjne? 
"Noget, man bliver glad for længe, som er brugbart, og kan kombineres på mange måder. Eller noget virkelig smukt – ikke nødvendigvis praktisk, men som man bliver glad for, hver gang man kigger på det." 

Hvad ser man dig aldrig i? 
"Man skal aldrig sige aldrig... Men hvis jeg skal sige noget, så må det umiddelbart blive buksedragt. Det passer ikke rigtig til mig."  

Har du et stil-mantra?
"Nej, det har jeg ikke, men jeg synes altid, man bliver gladere for kvalitet frem for kvantitet."

Hvad inspirerer dig? 
"Det er svært at sætte ord på, Jeg bliver nok ofte inspireret af tilfældige ting som rejser, museumsbesøg, møbelkunst, et smukt kort med en særlig farvekombination, eller en grafisk detalje."

Hvad betyder mode og stil for dig? 
"For mig er det ikke så vigtigt, om det er super in eller hot lige nu men, at man klæder sig efter, hvad der klæder en – det skaber personlig stil."

Hvad bliver dit næste køb?
"En lang, vamset, håndstrikket cardigan i Babylama fra Aiayu og en grå nederdel med læg fra Enza Costa, som vil være rigtig fin med alle mine store strikjumpere til."

Hvad kommer du til at leve i i denne vinter?
"Cashmere jumpere fra Lubarol´s eget mærke FICUS FOLIUM. De fås i 6 forskellige farver, er i 100% cashmere og er derfor fantastisk blød og passer til det meste."

 


Cashmere jumper, Ficus Folium hos Lubarol, 2.450 kr.

 

 
Nederdel fra Enza Costa, hos Lubarol, 1.599 kr.


Læs også: Maria Montell: "Det skal ikke bare være moderne"