North West Adidas

Foto: Gotham/Getty Images North West i smart, lyserødt sæt fra Adidas.

North West i Saks Potts

North West er det seneste Kardashian-medlem set i dansk design

De tre danske mærker, Saks Potts, Freya Dalsjø og Rosemunde, har alle har hængt på Kardashian-søstrene. Og nu også på Kims datter, North West.

Om du kan lide ”The Kardashians” eller ej, er der ingen vej udenom dem. Med en hårdt styret hånd har moren til de fem influenter, Kris Jenner, skabt en pengemaskine af dimensioner: Kim, Khloe og Kourtney Kardashian og Kylie og Kendall Jenner, der tilsammen har mere end en halv milliard følgere på Instagram. Det skal man ikke kimse ad, for med de mange følgere følger også en toneangivende rolle – en rolle, som kommer ind med modermælken hos Kardashian-pigerne.

LÆS OGSÅ: Selena Gomez og Cardi B har begge kastet deres kærlighed på et dansk brand

Datter af Kim Kardashian West og Kanye West, North West, har i en alder af bare fem år landet sin første magasinforside. Det er sket hos Women’s Wear Daily med en beauty-special, som magasinet præsenterede således på Instagram:

”I en alder af bare fem år har North West, den berømte datter af Kim Kardashian og Kanye West, fænget det digitale rige med sin brede appel på tværs af generationer. Uden en offentlig Instagram eller YouTube-kanal er hun for ung til fuldt ud at forstå, hvad et digitalt fodspor er. Og alligevel er hendes eget allerede vildt populært.”

En oplevelse, som selv for en fem-årig med kamerahold og paparazzi-fotografer skrigende omkring sig til hverdag, må være stor og overvældende. Og lige så, må det være, for de to, danske kvinder bag Saks Potts, Cathrine Saks og Barbara Potts. De står nemlig bag den todelte, lilla-farvede dragt, som den unge stjerne er iklædt.

North West i Saks Potts på forsiden af WWD.

”Det føles helt vildt, og det er ret surrealistisk, at Kim Kardashian har valgt at style Saks Potts på sin datter. Hun har mulighed for at vælge fra alle brands i hele verdenen, så det er en stor kompliment, at hun så godt kan lidt vores design,” siger de danske designere til ALT.dk og fortsætter:

”Vi talte med Kim Kardashian stylist, som havde set det lilla sæt til vores show i sommer i København, og elskede det. Hun ville have det speciallavet i Norths størrelse, og det gjorde vi så. Vi er helt vildt glade!”

Dragten er en ud af to specialsyede dragter, som Saks Potts har sendt tværs over Atlanterhavet til North West, som nu har et sæt magen til Selena Gomez. Men, det er ikke det eneste, de har fragtet til kendte amerikanere på det sidste. Også Lady Gaga har set sig lun på en sort læderfrakke med pelsedetaljer fra Saks Potts.

Lady Gaga i Saks Potts.

”At se Lady Gaga i vores sorte Foxy-frakke før hendes optræden til ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, er helt overdrevet for os. Vi elsker hende og ser rigtig meget op til hende og hendes arbejde,” afslutter Cathrine Saks og Barbara Potts til ALT.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Kvinder du skal kende, Design, Modeuge og Stil