Rihanna Louis Vuitton

Foto: Getty Images Rihanna i Paris.

Rihanna Sophie Bille Brahe

Nu hænger der også dansk design i Rihannas ører

25.000 kr. pr. stk. Det koster øreringene, som Rihanna har i sine ører. Og, det er ikke første gang, at hun ses med det danske smykkebrand.

Hun stod bag efterårets mest eftertragtede samarbejde, bor i et lille hus i Charlottenlund med sin søn og hunden Snoopy og elsker et bestemt undertøjsmærke. Og derudover er den 39-årige kvinde også skaberen bag smykkebrandet, som hun har opkaldt efter sig selv. Smykker, hele verden sukker efter.

LÆS OGSÅ: Rihanna giver råd om kærestesorger til fan på Twitter – og det er rørende

”Alle mine kollektioner har en reference til himlen og stjernerne. Det er sjovt, at noget så jordbundet som guld og diamanter minder mig om himlen, men hver gang jeg ser en diamant, tænker jeg på stjernerne,” fortalte Sophie Bille Brahe, da vi interviewede hende i efteråret.

Selvom det umiddelbart lyder som en inspirationskilde, der snildt kunne føre til store, ekstravagante opsætninger med knald på, så er det alt andet. Smykkerne skal kunne bruges til alt og have et afslappet designsprog, der skinner uden at råbe "Se mig, se mig!"

Og måske det netop er dette signifikante design-DNA, der faldt i øjnene på vores alle Robyn Rihanna Fenty – bedst kendt under kunstnernavnet Rihanna. Den 31-årige barbadianer stiftede første gang bekendtskab med Sophie Bille Brahe i 2014, hvor hun bar smykkerne til Diors show, og i dag hænger der nu to af Sophie Bille Brahes Livia Pear-øreringe og dingler fra hendes øreflipper.

Hvis du starter fra bunden og går opad, vil du se Sophie Bille Brahes diamantøreringe hænge som både nummer to og tre på Rihannas øreflip.

Vi fik øje på smykkerne i superstjernens ører, da vi læste et interview med Rihanna fra den 19. maj, hvor hun for første gang talte om sin nye tjans. Hun offentliggjorte her, at hun starter sit eget modehus, Fenty. Med sin indtræden i LVMH bliver Rihanna den første kvinde, der starter et modehus hos konglomeratet – og den første kvinde af farve, der skal lede et LVMH-modehus.

Rihanna i Fenty, hvis første kollektion bliver frigjort senere i maj.

Fenty, som bliver det første nyopstartede hus i LVMH’s historie siden Christian Lacroix i 1987, har et navn, du nok har hørt før. Det er nemlig ikke bare sangerindens mellemnavn, men også navnet på hendes nu afsluttede designsamarbejde med Puma – og også den 31-åriges skønhedsmærke, Fenty Beauty, som fortsætter.

Tillykke til Sophie Bille Brahe med det anerkendende skulderklap! Og ikke mindst til Rihanna med det faktum, at hun nu skriver modehistorie.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rihanna, Design, Smykker og Trends