Sara Rostrup bolig

Foto: Pernille Ringsing Sara Rostrup i blazer fra Stella Nova, bluse fra Baum und Pferdgarten og jeans fra Gestuz.

Sara Rostrup har fundet de bedste stiletter

Sara Rostrup: "Jeg hader at have ondt i fødderne, og disse sko kan man holde ud hele aftenen"

36-årige Sara Rostrup er makeupartist og blogger på Youblush.com. Hun bor i hus på Amager med sin mand og deres to små drenge. Hos Sara er klædeskabet fyldt med glitter, blonder og strik – du ser hende aldrig i kun sort og jeans og en T-shirt piftes altid op med en glimmerstrømpe.

Stil

– Helt klart feminin, selv om jeg også kan lide jeans og T-shirts. Har jeg noget simpelt på, har jeg altid et glimmerspænde eller glimmerstrømper på til.

LÆS OGSÅ: Denne farve kommer du til at gå i næste sæson

”Mit seneste køb var fra H&M x Erdem-kollektionen. Erdem er en af mine yndlingsdesignere, og jeg syntes, kollektionen var ret fin. Jeg endte med at købe et silketørklæde, en kjole og et par strømpebukser.” Kjole fra Ganni og H&M x Erdem.

Inspiration

– Jeg bliver altid inspireret, når jeg rejser. Det kan være alt fra i en lufthavn til gademode, museer og storbyer som New York, London og Paris. Bare jeg kommer lidt væk, er det, som om min hjerne fungerer på en helt anden måde. I hverdagen er Pinterest mit helt store kick.

Sara i bluse fra Ganni, jeans fra Gestuz og sko fra Notabene.

Favoritdesigner

– Jeg er vild med dansk design som Ganni, Baum und Pferdgarten, Stine Goya og Hofmann Copenhagen, da det både er flot og til at betale.

Kjole fra Ganni og støvler fra Roberto Festa hos Notabene.

Fest

– Oftest en kjole. Jeg elsker at dresse up og synes generelt, at vi gør det alt for lidt. Jeg tror, skandinaver er bange for at være for overpyntede, men jeg har altid elsket enhver anledning til at tage noget flot på.

Sweatshirt og strik fra & Other Stories.

Mest og flest

– Blondebluser ligger på en god førsteplads efterfulgt af strik. Både min mors hjemmestrikkede og købte.

Sara i bluse fra Hofmann, strik fra & Other Stories og elastik fra Pico.

Undertøj

– Ha ha. Jeg er ikke så sexet, når det kommer til undertøj, desværre. Det skal sidde godt. Når det gælder trusser, bruger jeg f.eks. kun dem med usynlig kant.

Jeans fra Gestuz, bluse fra Stine Goya og sko fra Notabene.

Sko

– Til hverdag ender jeg altid med sneakers. Til fest tager jeg en lille hæl på. Notabene er en klar favorit med en 5-7 cm hæl. Jeg hader at have ondt i fødderne, og dem kan man holde ud hele aftenen.

Øjenmaske fra Holistic, parfume fra Diptyque og håraccessories fra Pico.

Smykker

– Jeg ELSKER smykker! Det er den bedste (og eneste rigtige) gave fra en mand, og det kan næsten ikke gå galt, bare materialet er i orden. Jeg er lidt en ravn og elsker diamanter. Ikke fordi jeg har så mange, men jeg går med dem, jeg har, hver dag. Også i bad og om natten. Da jeg var gravid med min anden søn, fik jeg to huller i hvert øre, så nu er ikke bare en barndomsdrøm gået i opfyldelse, men der er også mange flere smykker at ønske sig.

Sara i blazer fra Stella Nova, bluse fra Baum und Pferdgarten og jeans fra Gestuz.

Tasker

– Jeg har en PS11 fra Proenza Schouler, som jeg købte i Hamburg – helt impulsivt efter en frokost og to glas vin. Jeg har aldrig fortrudt det et sekund.

Til de kolde dag

– En frakke i en farve. Jeg er træt af, at alt skal være sort. Farver påvirker mit humør og giver liv til ansigtet. Og så elsker jeg blonder. De gør en enkel ting som en strik mere spændende og feminin.

Glimmerstrømper fra Mp, Topshop, Custommade og & Other Stories.

Altid i tasken

– Masser af makeup. Virkelig mange læbeprodukter, en concealer samt en minimascara. Derudover min pung, iPhone og en masse rod. Og vådservietter! En af de små glæder ved at have små børn. Vådservietter kan klare næsten alt.

Favoritcremeøjenskyggen fra Chanel, neglelak fra Essie og ansigtsrulle fra Naturlig Smuk.

Bedste køb

– Et par kashmir-”joggingbukser” fra Wuth. Når jeg er hjemme, har jeg altid komfortabelt tøj på, og disse kan ikke sammenlignes med noget andet. Helt vidunderligt lækre og behagelige.

Mest opsigtsvækkende køb

– Det er nok en pink pelsjakke fra 2ndday. Jeg har arbejdet med mærket i lang tid og så jakken til en fotoskydning. Det er både de helt små piger, Uffe Buchard og gamle damer på gaden, der har givet mig komplimenter for den.

Store øreringe købt på Instagram, halskæden er en gave, de små øreringe er fra Maria Black, mens ringen er en fødselsgave fra Saras svigermor.

Altid hos dig

– Jeg er lidt en hoarder og er derfor ikke rigtig god til at skille mig af med noget som helst, men nu har jeg jo ingen døtre, som vil kigge i mors gemmere om 10-15 år, så jeg er blevet bedre til at give ting væk til velgørenhed, når det har hængt urørt tilpas længe. Men altså, min brudekjole fra Alexander McQueen skal aldrig nogen vegne.

Blonder fra Ganni og Hofmann.

God stil

– Fremhæv taljen, eller følg 50/50-reglen, hvor du bærer noget løssiddende med noget, der viser form. Det er lige meget, om det er over- eller underdel, bare der er lidt kontrast.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stiletter, Sko, Fødder og Stil