Andrea Theodora Smidt
SPONSORERET indhold

"Det påvirker mit humør, hvis min hud ikke arter sig"

Ifølge hende selv har hun ikke forstand på makeup, men hvad gør det, når man faktisk også har det bedst uden? I stedet glædes Andrea Theodora Smidt over skønheden i naturen, duften af rent sengetøj, tørbørstning og lange bade med japansk hårpleje.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat og PR.
11. jan. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af… tørbørstning, stearinlys og et langt varmt bad. Min kæreste har også fået indført musik, selvom det tog os lang tid at blive enige om, hvilken musik der er passende om morgenen. Vi elsker begge at stå tidligt op for at have tid til at få en god start på dagen. Jeg er et morgenmenneske – så længe det går langsomt.

For mig betyder at pleje min hud… at tilføre fugt, at rense og ikke mindst at drikke en masse vand. Det påvirker mit humør, hvis min hud ikke arter sig, så den sørger jeg for at passe på.

Jeg lægger makeup, når… jeg en meget sjælden gang imellem føler for det. Hvis der i den nærmeste fremtid er en, der inviterer til et brag af en fest, så lover jeg at gøre mig umage.

Min makeuprutine består af … en ansigtscreme og en børste til brynene. Hvis jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra, snyder jeg ved at snuppe et par dråber A Hint of Summer fra Rudolph Care i min ansigtscreme. Den giver en fin glød, når klokken slår januar og regn.

Jeg plejer mit hår med … Shu Uemuras shampoo og balsam samt mandelolie. Førhen brugte jeg blot en neutral shampoo. Min frisør mente, at jeg skulle vælge mine økologiske kampe med omhu og stak mig et par Shu Uemura-produkter med under armen. Jeg kunne selvfølgelig ikke stå for effekten og duften af spabad.

Den bedste duft for mig er… duften af natur. Og rent sengetøj!

Hvis min hud ikke arter sig, er mit trick at… skære en citron over og føre den rundt i ansigtet. Jeg har gjort det siden mine tidlige teenageår, og det virker hver gang.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået… fik jeg af min farfar, og det var at hvile i mig selv.

Det mærkeligste produkt, jeg har på min badeværelseshylde, er… babyzinksalve til rød numse. Det er selvfølgelig kun mærkeligt, eftersom jeg ikke har nogen børn, men den virker altså også fint mod en lædercykelsadel…

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd, ville det være… ’’lad være med at gå med makeup. Du kan ikke finde ud af det.’’

Den alder, jeg har nu, er… meget skelsættende og dermed også enormt spændende. Oftest er det bare dejligt, men der er også dage, hvor man er meget forvirret. Sådan er det nok egentlig resten af livet. For mig personligt er jeg glad for at være 24 år. Jeg har både en masse til gode at lære endnu, og samtidig har jeg, efter min egen mening, styr på det vigtigste.

Nutidens skønhedsideal er… uopnåeligt. Med det sagt synes jeg bestemt også, at skønhedsidealet heldigvis er på vej i en retning med mere diversitet. Udover det ser jeg et ideal om at være sund poppe op, og det er jo skønt.

Jeg føler mig smukkest, når… tiden står stille, og når jeg er omringet af mennesker, jeg føler mig tryg ved.

Andrea Theodora Smidts favoritter: 

Bioderma.jpg

Mild hverdagsrens

Denne milde franske rensevand bruger jeg hver aften for at rense min hud. Jeg går aldrig i seng uden. Sensibio H20 Rensevand, Bioderma, 130 kr.

tromborg-brow-fix.jpg

Den eneste ene 

Jeg synes, at lækre bryn får en til at se velplejet ud, og Tromborgs brow fix holder hele dagen lang. Det er det eneste makeup, som jeg bruger. Brow Fix, Tromborg, 190 kr.

boerste.jpg

Skøn morgenvækning 

Jeg elsker at vække min hud med tørbørstning og ikke mindst at mærke min krop på denne måde. Buff Body Brush, Karmameju, 300 kr.

woods-creme.jpg

Fugtreserver

Denne creme tilfører masser af fugt til min hud og er også skøn at have med på farten. Daily Hydra Cream, Woods_, 355 kr.

Beaute_ Pacifique-lip balm.jpgHverdagsfavorit

Læbepomade, Beauté Pacifique, 150 kr.

cool-cucumber-amazing-space.jpg

Kærlighedserklæring

Denne gelé ELSKER jeg! Den beroliger min hud om natten og virker også godt under ansigtscreme. Cool Cucumber Gel, Amazing Space, 255 kr.

Anbefalet til dig