Sidsel Alling i sneakers
SPONSORERET indhold

Skal du have nye sneakers? Her er vores 17 favoritter

Vores fødder elsker dem. Og de kommer efterhånden i så mange forskellige udgaver, at man kan finde et par, der passer til ethvert outfit. Vi snakker selvfølgelig om sneakers. Her er vores 17 favoritter denne sæson.

Af: Emilie Luna Rasmussen og Julie Bruun Lund Foto: Instagram/@sidselalling
25. feb. 2022 | Mode | ALT.dk

Din skosamling vidner om en stor kærlighed for fodtøj, og selvom den indeholder alt fra høje støvler og flade ballerinaer til stilletter og grove støvler, så tager du alligevel dig selv i gang på gang at gribe ud efter de komfortable sneakers.

LÆS OGSÅ: 11 typer: Det siger dine sneakers om dig

Sneakers er in, og det er ikke kun vores fødder, der er taknemlige for netop dét. Vi elsker de komfortable og ikke mindst cool sneakers, der kan give et outfit kant eller være med til at nedtone din allerfestligste kjole en anelse, så det ikke kun er én, du ifører dig ved festlige begivenheder.

Og skal du til fest, må den største bonus ved sneakers være, at du kan danse i dem natten lang, uden at have ømme fødder næste dag – når man altså må det igen.

Melissa Bech i sneakers fra Salomon – sæsonens smarteste udgave af den komfortable sko.

Klassiske sportsmærker som Adidas, Nike og Puma hænger stadig ved, og har gennem de seneste sæsoner været leveringsdygtige i meget andet end løbe- og træningssko.

De største modehuse er naturligvis hoppet med på sneakers-bølgen og er de seneste par år kommet med deres bud på, hvordan det komfortable stykke fodtøj kan tage sig ud – selvfølgelig med synlige logoer og anden lir. Vil man gøre en investering i sådan et par, skal man dog være forberedt på at kaste en del flere monetos efter dem.

Sæsonens sneakers

Måske ejer du allerede et par New Balance 990, der i den grad er blevet en klassiker. Den blev lanceret tilbage i 1982 med en vejledende udsalgspris på 100$, hvilket er en anelse mindre end de 1.600 kr., man må slippe for et par i dag.

En anden gammel klassiker, der aldrig rigtigt går af mode, er Converse. Den simple sneaker formår på én gang at gøre et outfit cool og chikt og er samtidig så klassisk, at du kan parre dem med stort set alt i din garderobe: Style dem med straight leg-jeans og en blazer, dine grå joggingbukser, en fin lang nederdel eller en festlig kjole med bare ben.

Er du derimod (også) hoppet med på den outdoor-bølge, der for alvor brød igennem i 2020, skal dine sneakers selvfølgelig være fra Salomon. Det franske outdoor-mærke har længe været på hylderne i en af Paris’ mest cool butikker, The Broken Arm, hvor deres sneakers har stået side om side med blandt andet Prada. Nu har de også fundet vej til danskernes fødder, der formår at få de praktiske sneakers til at se supercool ud.

Franskmændene kan altså noget, når det kommer til sneakers. Det er nemlig fra croissant-landet, at mærket Veja udspringer. Et klassisk fransk brand du roligt kan iklæde dine fødder – det er bæredygtigt, og så har det fans som Meghan Markle, der har haft deres sneakers på ved flere lejligheder.

Svært ved at vælge? Vi har fundet vores 17 favoritter til dig lige her.

Her får du 17 seje sneakers til damer:

ecco w golf tray sneakers.jpg

Sneakers, ECCO, 1.200 kr.acne studios low pop w sneakers.jpg

Sneakers, Acne Studios, 2.900 kr.

adidas superstar 82.jpg

Sneakers, Adidas, 1.000 kr.

XT-4 ADVANCED salomon.jpg

Sneakers, Salomon, 1.500 kr.

new balance 991GL.jpg

Sneakers, New Balance, 1.650 kr. 

Nike Air Force 1.jpg

Sneakers, Nike, 1.149 kr.

axel arigato marathon runner sneakers.jpg

Sneakers, Axel Arigato, 1.790 kr.

eytys odessa leather white.jpg

Sneakers, Eytys, 1.500 kr.

chanel sneakers.jpg

Sneakers, Chanel, ca. 6.650 kr.

suede gum trainers puma.jpg

Sneakers, Puma, 650 kr.

fila strada sneakers.jpg

Sneakers, Fila, 599 kr.

hugo boss sneakers.jpgSneakers, Boss, 1.599 kr.

VEJA Venturi Trainers.jpg

Sneakers, Veja, 1.200 kr.

asics gel-1090.jpg

Sneakers, Asics, 849 kr.

nike air pegasus 83 sneakers.jpg

Sneakers, Nike, 800 kr.

mafate speed 2 hoka one one.jpg

Sneakers, Hoka One One, 1.500 kr.

adidas forum premiere sneakera.jpg

Sneakers, Adidas, 1.600 kr.

Run, Forrest, Run!

Anbefalet til dig