Sidsel Alling i sneakers

Foto: Instagram/@sidselalling Hop i et par bløde sneakers, hvis det skal være både cool og behageligt.

Sneakers 2021

Skal du have nye sneakers? Her er vores 17 favoritter

Vores fødder elsker dem. Og de kommer efterhånden i så mange forskellige udgaver, at man kan finde et par, der passer til ethvert outfit. Vi snakker selvfølgelig om sneakers. Her er vores 17 favoritter denne sæson.

Din skosamling vidner om en stor kærlighed for fodtøj, og selvom den indeholder alt fra høje støvler, flade ballerinaer og stilletter, så tager du alligevel dig selv i gang på gang at gribe ud efter de komfortable sneakers.

LÆS OGSÅ: 11 typer: Det siger dine sneakers om dig

Sneakers er in, og det er ikke kun vores fødder, der er taknemlige for netop dét. Vi elsker de komfortable og ikke mindst cool sneakers, der kan give et outfit kant eller være med til at nedtone din allerfestligste kjole en anelse, så det ikke kun er én, du ifører dig ved festlige begivenheder.

Og skal du til fest, må den største bonus ved sneakers være, at du kan danse i dem natten lang, uden at have ømme fødder næste dag – når man altså må det igen.

Melissa Bech i sneakers fra Salomon – sæsonens smarteste udgave af den komfortable sko.

Klassiske sportsmærker som Adidas, Nike og Puma hænger stadig ved, og har gennem de seneste sæsoner været leveringsdygtige i meget andet end løbe- og træningssko.

De største modehuse er naturligvis hoppet med på sneakers-bølgen og er de seneste par år kommet med deres bud på, hvordan det komfortable stykke fodtøj kan tage sig ud – selvfølgelig med synlige logoer og anden lir. Vil man gøre en investering i sådan et par, skal man dog være forberedt på at kaste en del flere monetos efter dem.

Sæsonens sneakers

Måske ejer du allerede et par New Balance 990, der i den grad er blevet en klassiker i manges sneaker-samling. Den blev lanceret tilbage i 1982 med en vejledende udsalgspris på 100$, hvilket er en anelse mindre end de 1600 kr., man må slippe for et par i dag.

En anden gammel klassiker, der aldrig rigtigt går af mode, er Converse. Den simple sneaker formår på én gang at gøre et outfit cool og chikt og er samtidig så klassisk, at du kan parre dem med stort set alt i din garderobe: Style dem med straight leg-jeans og en blazer, dine grå joggingbukser, en fin lang nederdel eller en festlig kjole med bare ben.

Er du (også) hoppet med på den outdoor-bølge, der for alvor brød igennem i 2020, skal dine sneakers selvfølgelig være fra Salomon. Det franske outdoor-mærke har længe været på hylderne i en af Paris’ mest cool butikker, The Broken Arm, hvor deres sneakers har stået side om side med blandt andet Prada. Nu har de også fundet vej til danskernes fødder, der formår at få de praktiske sneakers til at se supercool ud.

Franskmændene kan altså noget, når det kommer til sneakers. Det er nemlig fra croissant-landet, at mærket Veja udspringer. Et klassisk fransk brand du roligt kan iklæde dine fødder – det er nemlig bæredygtigt, og så har det fans som Meghan Markle, der har haft deres sneakers på ved flere lejligheder.

Svært ved at vælge? Vi har fundet vores 17 favoritter til dig lige her.

Her får du 17 seje sneakers til damer:

veja sneakers lyserød.jpg

Sneakers fra Veja, 949 kr.

adidas FORUM MID SKO.jpg

Sneakers fra Adidas, 899 kr.

sneakers vagabond.jpg

Sneakers fra Vagabond, 599 kr.

sneakers reebok CLUB C 85.jpg

Sneakers fra Reebok, 699 kr.

ACNE STUDIOS Buzz W N3W Sneakers i Beige og Orange.jpg

Sneakers fra Acne Studios, 2.500 kr.

 

asics UB1-S GEL-KAYANO 14.jpg

Sneakers fra Asics, 1.250 kr.

sneakers dior.jpg

Sneakers fra Dior, ca. 6.100 kr.

new balance 530 hvid og roed.jpg

Sneakers fra New Balance, 750 kr.

puma Cali Star Women's Trainers.jpg

Sneakers fra Puma, 700 kr.

salomon S LAB XT-6.jpg

Sneakers fra Salomon, 1.300 kr.

Nike Air Force 1 07.jpg

Sneakers fra Nike, 800 kr.

NIKE ACG Mountain Fly Low Sneakers i Fossil Stone og Sort.jpg

Sneakers fra Nike, 1.500 kr.

Mizuno Wave Rider 10.jpg

Sneakers fra Mizuno, 1.200 kr.

sneakers chanel.jpg

Sneakers fra Chanel, ca. 8.000 kr.

sneakers hoka.jpg

Sneakers fra Hoka, 1.450 kr.

sneakers fra billi bi.jpg

Sneakers fra Billi Bi, 1.199 kr.

Comme Des Garçons Play x Converse.jpg

Sneakers fra Comme des Garcons Play x Converse, ca. 1.092 kr.

Run, Forrest, Run!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko, Sneakers og Trends