sneakers
SPONSORERET indhold

Skal du have nye sneakers? Her er vores 17 favoritter

Vores fødder elsker et par gode sneakers. Og de kommer efterhånden i så mange forskellige udgaver, at de fleste kan finde et par, de kan lide. Her er vores 17 favoritter denne sæson.

Af: Emilie Luna Rasmussen og Julie Bruun Lund Foto: Getty Images
17. feb. 2023 | Mode | ALT.dk

Din skosamling vidner om en stor kærlighed for fodtøj, og selvom den indeholder alt fra høje støvler og flade ballerinaer, stilletter og grove støvler, så tager du alligevel dig selv i gang på gang at gribe ud efter de komfortable sneakers.

LÆS OGSÅ: 11 typer: Det siger dine sneakers om dig

Sneakers er in, og det er ikke kun vores fødder, der er taknemlige for netop dét. Vi elsker de komfortable og ikke mindst cool sneakers, der kan give et outfit kant eller være med til at nedtone din mest festlige kjole, så det ikke kun er én, du ifører dig ved festlige begivenheder.

Og skal du til fest, må den største bonus ved sneakers være, at du kan danse i dem natten langb – uden at have ømme fødder næste dag.

Sidsel Alling har opgraderet sine sneakers ved at erstatte de klassiske snørrebånd med silkebånd.

Klassiske sportsmærker som Adidas, Nike og Puma hænger stadig ved, og har gennem de seneste sæsoner været leveringsdygtige i meget andet end løbe- og træningssko.

De største modehuse er naturligvis hoppet med på sneakers-bølgen og er de seneste par år kommet med deres bud på, hvordan det komfortable stykke fodtøj kan tage sig ud – selvfølgelig med synlige logoer og anden lir. Vil man gøre en investering i sådan et par, skal man dog være forberedt på at kaste en del flere monetos efter dem.

Sæsonens sneakers

Måske ejer du allerede et par New Balance 990, der i den grad er blevet en klassiker. Den blev lanceret tilbage i 1982 med en vejledende udsalgspris på 100$, hvilket er en anelse mindre end de 1.600 kr., man må slippe for et par i dag.

En anden gammel klassiker, der aldrig rigtig går af mode, er Converse. Den simple sneaker formår på én gang at gøre et outfit cool og chikt og er samtidig så klassisk, at du kan parre dem med stort set alt i din garderobe: Style dem med straight leg-jeans og en blazer, dine grå joggingbukser, en fin lang nederdel eller en festlig kjole med bare ben.

Er du derimod (også) hoppet med på den outdoor-bølge, der for alvor brød igennem i 2020, skal dine sneakers være fra Salomon. Det franske outdoor-mærke har længe været på hylderne i en af Paris’ mest cool butikker, The Broken Arm, hvor deres sneakers har stået side om side med blandt andet Prada. Nu har de også fundet vej til danskernes fødder, der formår at få de praktiske sneakers til at se supercool ud.

Svært ved at vælge? Vi har fundet vores 17 favoritter til dig lige her.

Her får du 17 seje sneakers til damer

acne_studios.jpg

Sneakers fra Acne Studios, 2.800 kr.

adidas_gazelle.jpg

Sneakers fra Adidas, 1.000 kr.

new_balance_xc72.jpg

Sneakers fra New Balance, 1.050 kr.

asics_sportstyle.jpg

Sneakers fra Asics, 1.500 kr.

axel_arigato_sneakers.jpg

Sneakers fra Axel Arigato, 1.640 kr.

air_jordan_1_mid.jpg

Sneakers fra Nike, 1.099 kr.

ecco.jpg

Sneakers fra ECCO, 1.100 kr.

salomon_jungle.jpg

Sneakers fra Salomon, 1.350 kr.

eytys_sneakers.jpg

Sneakers fra Eytys, 1.133 kr.

new_balance_550.jpg

Sneakers fra New Balance, 1.350 kr.

puma_rebound_unisex.jpg

Sneakers fra Puma, 579 kr.

isabel_marant.jpg

Sneakers fra Isabel Marant, 2.700 kr.

pavement_sneakers.jpg

Sneakers fra Pavement, 1.299 kr.

salomon_xt4.jpg

Sneakers fra Salomon, 1.500 kr.

veja_campo.jpg

Sneakers fra Veja, 1.050 kr.

nike_air_force_1.jpg

Sneakers fra Nike, 1.200 kr.

new_balance_M2002RXF.jpg

Sneakers fra New Balance, 1.650 kr.

Run, Forrest, Run!

Anbefalet til dig