Smukke og tidløse smykker til årets ønskeliste
Gertrud, Alt for damerne moderedaktør og Victoria, Eurowoman moderedaktør i deres favoritter fra RO Copenhagen

Smukke og tidløse smykker til årets ønskeliste

Mangler du glimtende inspiration til ønskelisten? Et smykke er noget af det mest personlige, man kan modtage i gave, og ønsker du dig items i enkel og klassisk stil, kan du få glæde af dem mange år frem. Vi har samlet moderedaktørernes personlige favoritter.

Der er noget fortryllende over tidløse værker – uanset om det er et fint møbel, der pynter i stuen, et flot maleri på væggen eller en smuk kæde om halsen. De forgår aldrig, ligegyldigt hvor meget trenden skifter fra sæson til sæson, og kan følge dig gennem hele livet. Et smykke, kan endda leve videre som arvestykke i nye generationer sammen med den særlige fortælling om, hvorfor og hvordan det blev foræret.

Med sine enkle designs og fine materialer skaber Ro Copenhagen guldsmykker, der let kan indgå som en del af din garderobe langt ud i fremtiden. Smykkerne, der tæller alt fra fine øreringe og fingerringe til funklende halskæder og armbånd, er fremstillet som en hyldest til den klassiske kvinde, der ved, hvad hun vil have og har lært at hvile i de valg, hun træffer.

Ro Copenhagen tror på, at små detaljer godt kan have stor betydning, og derfor er alle deres smykker sat med en lille brillantsleben diamant. Nogle gange er den svær at finde, men den er der. Altid.

Spørger du os, er det bestemt heller ikke uden grund, man siger, at diamanter er en kvindes bedste ven! Faktisk kan vi komme på mange grunde til, at et smukt, diamantbesat guldsmykke er det helt perfekte julegaveønske. Se med her, hvor Victoria fra Eurowoman og Gertrud fra Alt for damerne har samlet deres personlige favoritter fra Ro Copenhagen.

Få inspiration til din ønskeliste med Victoria og Gertruds favoritter:

HE0A3981.png

”Jeg elsker guldsmykker og kan godt lide at lege med at stable ringe og have mere end et armbånd på. Jeg synes, det gør det mere interessant og skaber blikfang. De nye ringe fra Ro's Nord kollektion er perfekte at stable og findes i forskellige farver. Signetringen har altid været en favorit, og jeg drømmer om at eje en med mine initialer VS i”. - Victoria

96569.-Signet-ring.-18kt-gold.-31-brillO╠édiamonds,-TWD-0,243ct-TW.VS.pngONE PIECE SIGNETRING, 13kt. Rødguld 
112158.--Nord-blue-ring,-turned,-18kt-solid-gold.-1-diamond-0,003ct-TW.VS-&-0,65ct-aquamarine.png

NORD BLUE RING 18kt. Rødguld

 

HE0A4132.png

”Jeg er vild med at kombinere flere forskellige smykker – både ringe, halskæder og øreringe. Det giver et mere personligt udtryk. Samtidig er det vigtigt for mig, at de smykker, jeg investerer i, er af høj kvalitet, så de kan holde hele livet. Jeg skifter dem ikke ud hver sæson, men tilføjer et enkelt nyt til samlingen engang imellem, som passer til de andre. Nogle har jeg fået I gave, fx af min mand, og det giver dem en helt særlig betydning. Mine smykker må godt fortælle en historie og give mening”. - Gertrud

112690.-Nord-pink-ring,-turned,-mini.-18kt-solid-gold.-1-diamond-0,003ct-TW.VS-&-0,40ct-pink-tourmaline.png

NORD PINK RING, 18kt. Rødguld

113705.-Rå-pointy-Classic-diamond-ring.-18kt-solid-gold.-7-diamonds,-TDW-0,303ct-TW.png

RÅ POINTY CLASSIC DIAMANTRING 18kt. Rødguld

HE0A4010.png

”Jeg kunne også sagtens finde på at have de fire armbånd på samme arm. Jeg er meget klassisk, når det kommer til smykker, men jeg kan godt lide at eksperimentere med de forskellige klassiske items, jeg har”. - Victoria

113712.-Rå-bangle.-18kt-solid-gold.-1-diamond-0,003ct-TW.VS.png

RÅ ARMRING 18kt Rødguld98189.-Nord-white-bracelet.-18kt-solid-gold.-1-diamond-0,003-ct-TW.VS-&-0,85ct-white-topaz.png

NORD WHITE ARMBÅND, 13kt. rødguld

111401.-Rå-Classic-diamond-bangle.-18kt-solid-gold.-7-diamonds,-TDW-0,093ct-TW.png

RÅ CLASSIC DIAMANT ARMRING 18kt Rødguld

HE0A4197.png”De seneste par år har jeg haft en svaghed for alt med perler, og den her perleørering er helt unik, fordi den både håndværks- og detaljemæssigt er elegant udført. Samtidig elsker jeg, at den er tidløs. Den er ikke bare nu og her, men en jeg kan forestille mig at have i min smykkesamling langt ud i fremtiden”. - Gertrud

Fryd-diamond-wave-earring-with-fryd-pearl-pendant.-7-diam.png
Fryd Wave diamant ørering 18kt Rødguld 
Fryd Barokperle vedhæng 18kt. Rødguld

Om Ro Copenhagen

Ro Copenhagen fremstiller smykker i guld med et feminint og minimalistisk udtryk. Godt håndværk og kvalitetsmaterialer er i fokus, og alle smykker er fremstillet i  18 karat rød- og hvidguld og sat med Ro’s signatur-diamant. Den høje kvalitet gør, at smykkerne kan leve videre i generationer, og de fine historier, som ligger bag hvert eneste smykke, kan fortælles videre.