Valentinsgave til Valentinsdag kvinder
SPONSORERET indhold

13 ting, du skal forære dig selv på Valentinsdag

Den kommer hvert år. Den 14. februar er Valentinsdag – dagen, hvor hele verden svømmer i valentinsgaver, røde roser og hjerteformede chokoladeæsker. Vi fejrer kærligheden til en, vi har kær – eller kærligheden til os selv - og har disse 13 ting på (shopping)listen.

Af: Redaktionen Foto: Rasmus Weng Karlsen
02. feb. 2022 | Mode | ALT.dk

Foråret lurer (heldigvis!) lige om hjørnet. Udover varmere vejr og længere dage, byder foråret på en mere romantisk stemning, og vi er mange, der drømmer om en vaskeægte Valentins-kærlighed.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du over din valentin-blues som single

Derfor går vi heller aldrig glip af muligheden for at fejre kærligheden til en, vi holder af – eller kærligheden til os selv – den 14. februar. I ved, når kalenderen siger Valentinsdag.

Vi har samlet en liste med 13 ting, som vi godt gad at forære os selv – eller en anden – i valentinsgave på Valentinsdag.

13 ting, du kan forære dig selv – eller en anden – på Valentinsdag:

 1. De smarte sko
 2. Det uundværlige hårvitamin
 3. Det lækre sæt undertøj
 4. Det gode læsestof
 5. Det smukke smykke
 6. Den sjove underholdning
 7. De liderlige piller
 8. Den fine blush
 9. Den eksklusive champagne
 10. Den dejlige oplevelse
 11. Den gode duft
 12. Den interessante bog
 13. Den søde chokolade

adidas Superturf Adventure.jpg

Sneakers, Adidas, 1.300 kr.

Let's go!

Der er mange måder at tilbringe Valentinsdag på. Både alene og sammen med andre. Hvad med at tage ud og gå en lang tur? Og så endda i drønsmarte sko, som også kan bruges på dansegulvet, nu hvor vi jo rent faktisk gerne må bevæge os derud igen. Uden mundbind.Valentinsdag (4).jpg

Vitaminer, Beauty Bear, 249 kr.

De gode vitaminer

Et smukt, fyldigt og sundt hår siger vi ikke nej tak til, og med disse sjove vitamingummibamser får kroppen et skud biotin, acerola (vitamin C) og folsyre, som tilsammen vedligeholder håret, bidrager til dannelsen af kollagen og normal bloddannelse. Ja tak.

undertøj valentinsgave.jpg

BH, Monki, 150 kr. Trusse, Monki, 70 kr.

Et sæt lækkert lingeri

Hvis du skal imponere din partner eller blot føle dig ekstra godt tilpas, så forkæl din undertøjsskuffe med et smukt og blødt sæt undertøj i en yndig farve. 

Valentin 2020 C.jpg

Det gode læsestof

Giv en gave, der varer lidt længere. Udover Eurowoman så har vi også en masse andre populære magasiner og ugeblade, så der er helt sikkert noget til den læseglade. Se de mange forskellige tilbud og bestil et gaveabonnement her.

halskæde anni lu.jpg

Halskæde, Anni Lu, 1.200 kr.

”Diamonds are a girl’s best friend”

Et helt unikt smykke til en helt speciel kvinde – dig. Men hvis opsparringen ikke er til guld og diamanter, kan perler også gøre tricket. Se bare halskæden her. Smuk.

”Netflix and chill”

Står Valentinsdag ikke på restaurantbesøg og fletten fingre, så inviter en god veninde hjem i sofaen til popcorn og en god film på Viaplay.

Valentinsgave til Valentinsdag

Vitaminer, Vitaviva, ca. 285 kr.

Lige så liderlig som en ged

Lad dig ikke forskrække af det noget zoologiske navn. ”Horny Goat Weed” er et kosttilskud med elskovsfremmende urter som ginseng, maca og bispehue. Sidstnævnte blev kendt for at kunne styrke den seksuelle formåen, efter en hyrde opdagede, at hans geder var særdeles aktive, når de havde spist urten. Du kan nøjes med at tage planterne på pilleform, hvis du er ude efter samme effekt.

hourglass vanish stick.jpg

Blush, Hourglass, 439 kr.

You make me blush

Få kinderne til at rødme med eller uden kærlige kys og flirt. Hourglass' Vanish Blush Stick hjælper dig på vej, og kommer i mange forskellige toner af den røde valentinsfarve.

Valentinsgave til Valentinsdag

Champagne, Champagne Moët Rosé Impérial Brut hos Løgismose, 1.195 kr.

Sig det med champagne

En champagne fra champagnehuset Moët & Chandon pynter på reolen og smager dejligt i dine favorit-champagneglas. Det er en god måde at sige "jeg elsker dig" på.

spaophold valentinsdag.jpg
Foto: Getty Images.

Home Spa Getaway, Langhoff & Juul fra 3.498 kr.

Helt ned i gear

Forkæl dig selv eller din bedre halvdel med et spaophold i Ebeltoft, hvor du/I får et døgns ultimativ forkælelse med fri adgang til udendørs sauna og strand, et kit med lækre produkter til hjemmespa og overnatning med panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge. Ah...

urban apothecary duftkys.jpgDuftlys, Urban Apothecary, 429 kr.

Duften af kærlighed

Perfekt som værtindegave – også når det er dig selv, der har inviteret. Duftlysene fra Urban Apothecary er ingen undtagelse. Og hvorfor så tænde dette lys lige præcis på Valentinsdag? Fordi det er koldt udenfor, og det er lige præcis her, det er mest tiltrængt med varme og en omfavnende duft af figentræ.

Valentinsgave til Valentinsdag

Erotisk Intelligens, Esther Perel, 300 kr.

Intelligent erotik

Om det skuffer dig eller ej, så er dette ikke en ny roman a la "Fifty Shades of Grey". Det gør ikke Esther Perels bog mindre interessant. I "Erotisk intelligens" udforsker den erfarne terapeut utroskaben, længslen efter det forbudte og evnen til at holde erotikken ved lige i parforholdet. Fejr kærligheden ved at bliver klogere på den.

Valentinsdag (2).jpg

Chokolade, The Raw Chocolate Co hos Med24.dk, 81 kr. (sponsoreret)

Chokoladelækkert

Vi vælger at tro på dem, som siger, at chokolade er godt for hjertet og humøret, og forfører modtageren med chokolade. Hvad med delikat chokolade og knasende mandel i perfekt balance, som er uimodståeligt, når man først har fået en bid?

Glædelig Valentinsdag!

Anbefalet til dig