Støt Brysterne Løbet 2015
Foto: ALT for damerne Støt Brysterne Løbet 2015

Se hvad der gemmer sig i årets goodiebag til Støt Brysterne Løbet 2015

Igen i år har sponsorerne samlet et hav af lækkerier til dig i din goodiebag. Du kan godt glæde dig.

Dr. Beckmann
Bland vasketøjet og undgå at vaske halve maskinfulde. Med Dr. Beckmann Colour & Dirt Collector er det for første gang muligt, at blande vasketøjet og undgå misfarvninger. Hvidt og kulørt kan nu vaskes på samme tid, hvilket både sparer dig tid og samtidig skåner miljøet. Ikke flere halve maskinfulde vasketøj. 


Colgate  
Colgate® Maximum Protection Caries Tandpasta med Sugar Acid Neutralizer™-teknologi bekæmper målrettet sukkersyrer i plak - hovedårsagen til huller i tænderne.
Du får en 19 ml sample af Colgate® Maximum Protection Caries Tandpasta med i din goodie bag. Castus
Castus Sport er naturens energi til din træning ... som del af mellemmåltid og som den gode snack på farten. Castus Sport er dansk producerede frugtbarer udviklet i samarbejde med Team Danmarks diætister.

- Uden tilsat sukker
- Naturligt indhold af sukker
- Rig på fiber

3 smagsvarianter: Granatæble/hindbær - Banan/kakao - Lime/chili. Derma
Forkæl din mor, veninde eller måske dig selv med lækkert økologisk hudplejesæt fra Derma:
Ansigtscreme, bodylotion og body oil (Nyhed). Vejl. pris: 210 kr. Din pris: 175 kr. Renseservietter gratis med (værdi: 49 kr.). Kan KUN købes på derma.dk Azelis
Maldon Sea Salt er et naturligt udvundet havsalt, fri for tilsætningsstoffer. Mange kender i dag de flotte saltkrystaller fra Maldon.

I din goodiebag har vi lagt en lille metalæske med Maldon Sea Salt. Den er lige til at have med i tasken, når du går ud – og den kan naturligvis genfyldes. Cloetta 
For Läkerol er smagen alt. Det er vores lidenskab og vores stolthed. Vi arbejder og kæmper for den gode smag, fordi smag i vores øjne er smuk!

Prøv den nye smag fra Läkerol med Strawberry Lime. 

Smagen af det gode liv
Det Gode Liv er fuld af god smag og ordentlige råvarer. Alle produkter er udviklet i samarbejde med en erfaren ernæringsspecialist.

Filosofien er enkel: Du fortjener god smag og gode råvarer – hver dag! Med Det Gode Liv får du et højt fiberindhold samt de gode egenskaber fra vitaminer og mineraler. Tilsætningsstoffer bruger vi ikke, og sødmen kommer fra varierende ingredienser såsom korn, frugtstykker og æblekoncentrat. Velbekomme og nyd din morgenmad!LÆS OGSÅ: Tilmeld dig Støt Brysterne Løbet 2015  

LÆS OGSÅ: Mette: "Jeg elsker mine bryster, selvom de ser mærkelige ud"