14 produkter til vintertræning
SPONSORERET indhold

14 skønne makkere til din vintertræning

Kulden bider, læberne sprækker, og hænderne er røde og ru. Udendørstræning i vinterhalvåret kan byde på skønhedsmæssige strabadser, men med de rigtige produkter og en håndfuld gode rutiner kan frostfriske løbeture og udendørs styrketræning føles som ren forkælelse, og de forskønnende rutiner kan fungere som hyggelig opvarmning og afspænding.

Af:: Sine Gerstenberg Foto: Getty Images
25. jan. 2022 | Sundhed | Fit living

Comfort_Zone_Specialist_Foot_Balm.jpg1. Fortsæt med fodcremen

Det kan godt være, at sandalerne er sendt i vinterhi, men dine fødder har stadig brug for smørelse. Særligt nu hvor de skal fra vinterstøvler til løbesko til sutsko … og forfra igen. Der er hentet planteolier fra Perus regnskov til denne velgørende fodcreme, som dine sprukne hæle og tørre tæer fortjener at blive smurt med morgen og aften, så tit du husker det. Specialist Foot Balm, Comfort Zone, 160 kr. 

Balance Me BB Hyaluronic Skin Tint.jpg

2. Farve i kinderne

Selvom sollyset er en stadig sjældnere gæst, er det fortsat vigtigt at bruge solfaktor, når du træner ude. Og er du også en anelse vinterbleg, så gør en dyd af nødvendighed, og vælg en BB-creme, der både fugter, giver glød og har en fornuftig spf. BB Hyaluronic Skin Tint spf 25, Balance Me, 300 kr.

La_Roche-Posay.jpg

3. Restitution i brusebadet

Der er ikke meget, der føles mere tilfredsstilende end brusebadet efter en hård træning. I koldt vejr er dit system på dobbeltjob, fordi det både skal holde din krop varm og alle funktioner i gang. Lad det derfor få helt ro i badet med en mild og parfumefri kropssæbe, der genopretter hudens naturlige fedtbalance. Lipikar AP+ Lipid-Replenishing Wash Cream, La Roche-Posay, 105 kr.

Naturligolie ansigtsolie-gloed.jpg

4. Den nødvendige olie

Uanset hvilken hudtype du har, så har din hud brug for ekstra fedt netop nu. Hvis du er novice udi de gyldne ansigtsdråber, så vælg en neutral og mild en af slagsen som denne fra Naturligolie, der trænger hurtigt ind i huden. Økologisk Ansigtsolie, Naturligolie, 245 kr.

LaNeige_LaNeige Lips Sleeping Mask Sweet Candy.jpg

5. Forstærkning til forsømte læber

Dine læber er særligt udsatte, når du løber, cykler og træner udendørs i denne tid. Hvis du glemmer at smøre dem i løbet af dagen, så giv dem et venligt lag af denne læbemaske fra Laneige, og lad den udvirke sin magi, mens du sover. Lips Sleeping Mask Sweet Candy, Laneige, 180 kr.

Hårklinikken_Hair_Hydrating_Creme.jpg

6. Langdistancelotion 

Vil du træne dit hårs smidighed, mens resten af kroppen sveder? Så giv dine længder en rar mængde Hair Hydrating Creme, smid det op under huen, og ud på løbestien med dig. Dine muskler bliver stærkere, mens dit hår bliver blødere. Hair Hydrating Creme, Hårklinikken, 340 kr.

Balance by Mille Dinesen collagen-shots.jpg

7. Fugt indefra

Modarbejd udtørret hud indefra med et dagligt skud kollagen. Dette indeholder 10% kollagen og kan både drikkes alene eller blandes i dine smoothies eller morgengrød. Collagenshot, 10 x 50 ml., Balance by Mille Dinesen, 300 kr.

 

Benamor_Miracle_Dry_Oil_Rose_Amelie.jpg

8. Forkælelse efter fitness

Det er meget lettere at komme afsted til fitness efter arbejde, hvis du har denne lækkerbisken af en kropsolie med i tasken og forkæler dig selv med en god kropsmassage, efter at du har tæsket kroppen igennem med håndvægte, dødløft og mavebøjninger. The Miracle Dry Oil, Benamôr, 200 kr.

WholeWoman_Yogamåtte.jpg

9. Backup-plan

Gør det nu! Køb den yogamåtte. Du får brug for den vinteren igennem, for der vil komme dage, hvor slud, islag eller dit eget indre gråvejr spænder ben for din træningsiver. Og det er dér, du ruller måtten og din krop ud på stuegulvet, finder et yogaflow på Youtube eller en guidet meditation på iTunes. Yogamåtte, Whole Woman, 390 kr.

Beaute Pacifique Instant Hydrating Mask. jpg.jpg

Arakai_MuslinCleansingCloth. jpg.jpg

10. Billigst og bedst 

Har du ikke energi til meget andet end at snøre dine sko inden morgentræning i mørket, så investér i det billigste og måske bedste skønhedsprodukt på markedet. En blød vaskeklud. Vand og en grundig aftørring, og du er klar til dagen. Er du ekstra dydig, så smid en fugtmaske på ved samme lejlighed, massér den godt ind, og vask den af efter din workout. Muslin Cleansing Cloth, Ara’kai, 120 kr.
Instant Hydrating Mask, Beauté Pacifique, 265 kr.

Cattier- Beurre de Karité 100 Bio HR. jpg.jpg

11. Vidundermidlet 

Der er nærmest ikke det område på kroppen, som sheasmør ikke kan gøre noget godt for. Udtørrede neglebånd, tørre albuer, spidser der spalter, og læber der sprækker. Så med andre ord: Mød den perfekte træningsmakker til de kommende måneders udsatte hud. Shea Butter, Cattier, 70 kr.

A-derma 3x3_tube_cica-creme_dermalibour. jpg.jpg

12. Reparation til knoer og kinder 

Det er ikke kun babynumser, der har godt af en omgang zinksalve. Den kan også fungere som et decideret vidundermiddel for alle os andre. Brug den fede, behagelige creme på dine sprukne knoer og blussende kinder – både før og efter din træning. Repairing CICA-Cream, A-Derma, 100 kr.

Cerave hand cream. jpg.jpg

13. Hypet livredder til hænderne 

Endelig er kultmærket CeraVe kommet til Danmark, og det betyder, at dine hænder kan nyde godt af den effektive håndcreme til ekstremt tørre og ru hænder. Håndcremen virker effektivt på frostbidte hænder og styrker samtidig hudens beskyttende barriere med tre essentielle ceramider og hyaluronsyre. Hand Creme, CeraVe, 45 kr.

Avène TOLERANCE-lotion. jpg.jpg

14. Mærkbart mild 

Har du følsom hud til daglig, så ved du, at tiden nu – med tør radiatorvarme og fugtig kulde – kan være ekstra hård for huden. Hold fast i dine gode renserutiner, efter du har svedt, men brug et ekstremt mildt produkt til din afrensning som Avènes Tolerance Lotion, der har et højt indhold af termalsk vand, der styrker din huds barrierer. Tolerance Lotion, Avène, 140 kr.

Anbefalet til dig