sponsoreret indhold
Døjer du med smerter og andre gener, der ikke vil gå over?
SPONSORERET indhold

Døjer du med smerter og andre gener, der ikke vil gå over?

Har du nogensinde overvejet akupunktur til behandling af smerter og andre gener? Lad dig her guide i, hvor du finder den rette akupunkturbehandling.

Foto: GettyImages
22. okt. 2020 | Sundhed

Rigtig mange lider af smerter i alt fra lænd, ryg og nakke. Måske er du stresset og anspændt – måske har du en sportsskade eller også døjer du med en arbejdsskade. Det kan også være, at du behøver hjælp til en fertilitetsbehandling. Udfordringer og smerter er dog ikke kunne fysiske, de kan også stamme fra psyken. Årsager til behandling med akupunktur kan altså være mange, men resultaterne taler for sig. I en akupunkturbehandling bliver små nåle indført forskellige steder på kroppen, der fremmer produktionen af kroppens naturlige, smertebedøvende kemikalier, såsom endorphiner og serotonin. I guiden her finder du en liste over dygtige behandlere, der kan efterleve forskellige behov. Har du endda selv overvejet at blive akupunktør, henviser listen også til en niveauvurderet akupunktøruddannelse.

Akupunkturklinikken Charlotte Kuszon – tre årtiers erfaring med akupunkturcharlottekuszon.jpg

Charlotte Kuszon driver en akupunkturklinik i eget navnet. Hun har 33 års erfaring indenfor akupunkturbehandling. Via sine mange år som behandler har Charlotte Kuszon haft flere tusind klienter. Det har ført til en indgående viden inden for området – du er derfor altid i trygge hænder. Akupunktur er en holistisk behandlingsform, hvor man kigger på det hele menneskes symptomer og årsager til generne. Derfor vil din første behandling hos Charlotte Kuszon være en irisanalyse og en posturologi.

Charlotte Kuszon har bl.a. gode resultater indenfor smertelindring og ved spændinger forskellige steder i kroppen, såsom iskiassmerter, diskusprolaps og hold i ryggen.

Klinik By Nørgaard – specialiseret i fertilitetsbehandlinger via akupunkturByNorgaard_img_9887_opt-(1).jpg

Klinik By Nørgaard er specialiseret i fertilitetsbehandlinger via akupunktur. Akupunktur er en velkendt behandlingsmetode til at øge fertiliteten hos både mænd og kvinder, uanset om I prøver at blive gravide på naturlig vis, eller om I er i forløb med IVF eller insemination.

På klinikken arbejder eksperter ud fra tre forskellige behandlingsteknikker, der integrerer både vestlig akupunktur, klassisk akupunktur og en individualiseret behandling sammensat ud fra den enkelte klients problemstilling. Denne nye kombinationsbehandling har de sidste år ført til, at mange har opnået den ønskede graviditet.

På Klinik By Nørgaards hjemmeside kan du både læse mere om behandlingsmetoden samt de resultater, klinikken har opnået.

Nordisk Akupunkturuddannelse – niveauvurderet akupunkturuddannelsenordisk-akupunkturuddannelse-praksis-10-1030x580.jpg

Hvis du overvejet at uddanne dig til akupunktør, bør du rette blikket på Nordisk Akupunkturuddannelse. Nordisk Akupunkturuddannelse er niveauvurderet af Danmarks Akkrediteringsinstitution, der placerer uddannelsen på niveau 5 på ”Kvalifikationsrammen for livslang læring” for private uddannelser.

Uddannelsen er 3-årig og tilbyder undervisning af en række yderst kompetente undervisere. Undervisningen bygger, ud over den praktiske del, ligeledes på forskning omkring akupunkturens virkning.

Skoleleder Vibeke Bergfors, som også er sygeplejerske, har desuden arbejdet med to pilotprojekter på hendes klinik, som du kan læse mere om her.

Origo Klinik – moderne smertebehandling der gør en forskelorigoklinik.jpg

Rigtig mange danskere døjer med kroniske smerter i f.eks. lænd, skulder eller knæ. Smertestillende medicin og traditionel behandling giver ikke altid det ønskede resultat – det kan nemlig være lige så vigtigt at fjerne årsagerne til smerterne.

Hos Origo har akupunktørerne 30 års erfaring fra over 60.000 konsultationer – og dermed en indgående ekspertise indenfor behandling af smerter via kinesisk akupunktur og moderne nåleteknik udviklet af amerikanske læger.

Hver behandling evalueres sammen med klienten og ofte ses der allerede en betydelig bedring efter første besøg, og efter få behandlinger vil du typisk opleve varig fremgang.

Klik her og læs, hvad Origos kunder skriver om behandlingen og hvad Origos akupunktører kan gøre for dig der er plaget af smerter. 

Find os på Instagram – og få rabat på din første behandling!