Sådan får du orgasme - hver gang
SPONSORERET indhold

Sådan får du orgasme - hver gang

Mange kvinder får ikke orgasme. Slet ikke sammen med deres partner. Det er normalt. Så der er intet galt med dig, hvis det store O ikke sker hjemme i dobbeltsengen. Men ønsker du dig den oplevelse, så er det fuldt forståeligt og opnåeligt. Læs med, når Daisy Løvendahl støtter en kvinde i at finde sin lyst og erobre sit klimaks

Af: Daisy Løvendahl Foto: Getty Images
28. maj. 2021 | Sundhed | ALT for damerne

Egentlig skulle vi ikke have talt om lyst. Eller sex. Og slet ikke orgasmer. Vi skulle tale om jobskifte. Om overvejelserne om at skifte det sikre job med pension ud med en tilværelse som selvstændig. Henriette havde kontaktet mig, fordi hun gerne ville bruge det at være tæt på 50 år og have mere frihed, nu hvor børnene er store, til at gøre noget for sig selv. Hun ville gerne udvide sit netværk, sin horisont, tage springet, ryste posen og give slip på alt det trygge og forudsigelige og gå efter noget mere passion.

Da hun talte om passion, blev hun helt lysende i øjnene, og jeg kunne ikke lade være med at spørge, om der var andre områder i hendes liv end arbejdslivet, hvor hun ønskede mere passion, og så røg det ud af hende:

"Jeg vil også gerne have store, våde, vilde orgasmer!"

Lige da hun havde sagt det, så hun helt forskrækket ud, men så lo vi sammen, for de ord var kommet helt nede fra maven. Eller helt ærligt. Så kom de længere sydfra end maven.

Din nydelse er livsvigtig

Under de næste samtaler talte vi om arbejdsliv, men vi kom også hele tiden tilbage til orgasmerne og følelsen af, om det er okay at gå efter noget – bare fordi man har lyst.

Henriette sagde: "Jeg har brugt hele mit liv på at gøre det rigtige. På at have topkarakterer, være en god mor, en virkelig god mellemleder, en forstående kone, og selvom jeg nu vil mere, så er der en stemme i mit hoved, der fortæller, at jeg er egoistisk, når jeg vil mig selv, og at det er latterligt at tale med en professionel om sit intime liv."

Jeg spørger nysgerrigt ind til det, hun siger: Hvorfor er det latterligt at ønske sig mere passion, mere nydelse og orgasmer?

Henriette får tårer i øjnene, da hun svarer:

"Fordi det jo bare handler om mig."

Læs også: ”Han er en god mand, men jeg kan ikke undvære suset fra sex”

Du er vigtig

Da Henriette siger det, bliver jeg blød om hjertet. For jeg forstår. Jeg har mødt så mange kvinder, der gav alt til alle andre, men som simpelthen ikke formåede at give sig selv det, de har lyst til og brug for. I det mest intime og private, som sexlivet er, men også ude i verden. For vi er meget mere vant til at opfylde alle andres behov. Og så kan vi ikke gå efter det nye job eller skabe et fristed i sommerhuset eller hvad end, vi drømmer om.

Så jeg laver en ”Du er vigtig”-bootcamp til Henriette. Hun kommer jævnligt igennem et år, og vi taler om – og jeg giver hende redskaber til – at løfte sit liv. Og vi begynder med orgasmerne. Vi joker med, at når hun kan komme, som hun drømmer om – så kan hun komme alle steder hen med sit arbejdsliv.

Læs også: "Jeg får mere ud af sex med mig selv end med min kæreste"

Første skridt er at lære hendes egen krop og nydelse at kende. Så hun begynder at dyrke et sanseligt rum med sig selv. Et rum, der ikke handler om noget andet end selvkærlighed. Hun lukker sin mand ude, og han respekterer, at det er hendes rejse. Hun rører ved sin krop, som om hun ikke kendte den. Som om hendes hænder var drømmeelskerens, der bare forguder hende.

Hun begynder at få mere nydelse, mere lyst, at have mere sex, som hun inviterer til, med sin mand og med tiden også at få de ønskede orgasmer. Da vi siger farvel efter vores sidste samtale, giver hun mig et kram og siger: – Jeg skal til jobsamtale i næste uge. Vil du heppe på mig i tankerne på torsdag? Jeg smiler. Der er ikke noget, jeg hellere vil.

Anbefalet til dig