"Jeg udelukker ikke noget godt fra min kost"
SPONSORERET indhold

"Jeg udelukker ikke noget godt fra min kost"

Kogebogsforfatter og iværksætter Tina Scheftelowitz holder sig sund takket være masser af grøntsager, svømmeture og en gammel ruhåret gravhund, der sørger for frisk luft.

Af: Jo Brand Foto: Privat
18. mar. 2013 | Sundhed | ALT for damerne

MANDAG:
Jeg er til møde i København, hvor jeg spiser en stor tunsalat med friterede kapers. Bagefter tager jeg hjem mod Lejre. På vejen snupper jeg lige en halv times svømmetur i svømmehallen i Roskilde – med sauna og koldt bad. Normalt svømmer jeg to gange om ugen og dyrker yoga en gang. Ellers er min eneste sundhedsfilosofi at spise varieret og få masser af grøntsager.



Badedragt, Change, 600 kr.

LÆS OGSÅ: Tjek hvor (u)sund din aktive livsstil er

TIRSDAG:
Jeg tager ind til Vækstfabrikken i Roskilde – en slags kontorfællesskab, hvor jeg også har kontor, og hvor der er en meget entusiastisk køkkenleder. I dag serveres der bl.a. tzatziki, grønne salater og rugbrød med lækker rejesalat. Alt er veltilsmagt og lækkert. Jeg tager hjem, inden mørkets frembrud for at gå tur med hunden i skoven. Hun er en gammel ruhåret gravhund, som vil snuse til alting, men jeg prøver at få hende op i tempo, så jeg kan få pulsen op.

ONSDAG:
Jeg udelukker ikke noget godt fra min kost, så efter et møde i København går jeg forbi Torvehallerne og køber seks miniflødeboller fra Summerbird, der har marcipanbund og er lavet af rigtigt god chokolade. Jeg er afhængig af de store, men de var udsolgt. Bagefter tager jeg videre til et nyt møde, og så til DGI-byen, hvor jeg svømmer 1000 meter bryst. Derefter henter jeg min datter, som arbejder hos Sticks'n'Sushi. Vi køber lækre fiskesalater med hjem.

Grand Cru flødeboller, Summerbird.dk, 144 kr. for 6 stk.

LÆS OGSÅ: 4 sunde behandlinger

TORSDAG:
Min datter har sovet hos mig, vi laver spejlæg, stegt bacon, skåret fra et helt stykke, og ketchup med chili til sen morgenmad. Jeg arbejder hjemme og går en tur med hunden, inden det bliver mørkt. Til aften varmer jeg en ret, jeg lavede tidligere på ugen, med lammehjerter i karry med kål, som min søn, datter og jeg spiser med en sprød salat foran fjernsynet. Det er hyggeligt.


Få Tinas egne favoritopskriftter på grønt på ALTfordamerne.dk.

FREDAG:
Jeg spiser forretningsfrokost på Soupanatural i det indre København, hvor jeg også drikker en gingerbeer – den er god med meget ingefær og ikke så meget sukker. Solen skinner, så jeg går en tur langs Københavns havn, som jeg elsker. Stopper ved Den Sorte Diamant og ser solnedgangen gennem vinduet. Om aftenen er det på med charlestonoutfittet og til fest med dans. Jeg elsker at danse.

Gingerbeer, Ørbæk Bryggeri hos Irma, 15 kr.

LØRDAG:
Jeg sover længe, hvorefter jeg tager til min nieces fødselsdagsbrunch. Bagefter svømmer jeg i Bellahøj Svømmestadion, der er en fed svømmehal, og så tager jeg videre til en times massage. Massage er godt, når det kommer til at få løsnet spændinger efter at have siddet foran computeren.

SØNDAG:
Jeg går en tur alene med hunden ved stranden. Senere hjælper sønnen mig med mine computerudfordringer, så han forkæles med entrecotes, ovnfritter og bearnaisesovs. Jeg spiser fritterne og en stor skål salat til med tahindressing. Bagefter ser jeg fjernsyn, drikker grøn te og snupper et par stykker slik. Jeg beder sønnen om at gemme posen, men jeg ved, at jeg finder den, når sliksulten melder sig igen.

Sneaker, New Balance, 800 kr.

Spiser du for få grøntsager? Se tre opskrifter fra Tina Scheftelowitz' Suveræne salater:
Tina Scheftelowitz: Her er mine bedste opskrifter


Vil du gerne tabe dig? Tilmeld dig ALT for damernes slankeklub