Bryllupsgave
Vi har samlet en masse ideer til din bryllupsgave.

Bryllupsgave

19 bryllupsgaver til under 1.000 kroner

Der findes ikke noget hyggeligere end bryllupper. Men at finde den rette gave til brudeparret kan være noget af en dyr udfordring. Mangler du inspiration, giver vi dig her 19 ideer til bryllupsgaver under 1.000 kroner.

Der findes ikke noget hyggeligere end bryllupper. Men at finde den rette gave til brudeparret kan være noget af en dyr udfordring. Mangler du inspiration, giver vi dig her 19 ideer til bryllupsgaver under 1.000 kroner.

Du vil så gerne gøre brudeparret glade, men mangler lige den helt rette idé til gaven, der vil gå rent ind.

Selvfølgelig er personlige gaver, som er givet med kærlighed og omtanke, altid de sjoveste, men er du ikke udstyret med en fantasi ud over det sædvanlige, har vi samlet 19 ideer til bryllupsgaver under 1.000 kroner. 

Du finder både gaver, der lægger sig lige op ad prisen, men også flere under 500 kroner. 

LÆS OGSÅ: Gave til hende: 40 idéer til kvinder i alle aldre

1. Keramik

kande.jpg
Foto: H Skjalm P

Hvem elsker ikke flot og kreativt keramik? Du kan enten gå på jagt i små, fine studios eller kigge med her, hvor vi har udvalgt to favoritter fra KH Würtz, der blandt andet laver keramik til nogle af landets største restauranter.

Prøv f.eks. en skål til 299 kroner eller en kande til 499 kroner. 

2. Plakater

Plakater.jpg
Foto: Kristina Dam /Josefine Amalie

Plakater er en af tiden helt store boligtrends, og der findes et enormt udvalg af flotte og farverige slags. Såfremt du ved, hvilken stilart brudeparret kan lide, kan du med fordel forære en flot og personlig plakat. Det bliver altid lidt dyrere med en ramme omkring, men til gengæld er det en meget mere fuldendt gave.

Vi har tabt vores hjerte til Josefine Amalies flotte Rabbit til 700 kroner for en 50x70-plakat uden ramme eller til Bauhaus Archive-plakaten fra Kristian Dam til 450 kroner. 

3. En god samvittighed

flag_foto-miriam-nielsen.jpg
Foto: Røde Kors / Miriam Nielsen

Denne gave fylder ganske vist ikke ret meget på pakkebordet, men det er måske en af de mest betydningsfulde gaver, du overhovedet kan give. Gør brudeparret til faddere for et barn i nød gennem f.eks. SOSbørnebyerne, Røde Kors eller Plan Børnefonden. Du kan også støtte andre gode sager som eksmpelvis WWF Verdensnaturfonden eller donere til klimavenlige tiltag som eksempelvis Atmosfair, der bl.a. anbefales af den grønne tænketank Concito. 

4. Sengetøj

Studio_Feder_Senget__j_Violet_Voksen.jpg
Foto: Luxoliving

Hvem vil ikke gerne ligge blødt og rart, når klokken slår sengetid? Sengetøj af høj kvalitet er en gave, som både er dejlig at give og at modtage. Der findes uendelige udgaver i et væld af prisklasser, men du går aldrig galt i byen med en god bomuld/hør-blanding.  

Prøv f.eks. Studio Feder Sengetøj i farven "Violet Shade" til 550 kroner stykket eller A Bed Linen fra SemiBasic til 499 kroner stykket.

5. Dørskilt

Navneskilt_2.04_1024x1024.jpg
Foto: Liebe

Denne gave er måske bedst til parret, som ændrer deres efternavn, når de bliver gift. Det er en mindeværdig gave, som er sjov at se på lang tid efter brudekjolen er hængt væk. Du kan f.eks. finde et fint procelænsskilt med et enkelt, sort navn til 750 kroner hos Liebe

6. Personlig nøglering

Nøglering 2.jpg
Foto: The Jonico

En nøglering er måske ikke det første, du tænker på, når du leder efter en bryllupsgave, men det kan være en ganske fin overraskelse, hvis de er kreeret specielt til brudeparret. Prøv f.eks. et sæt lædernøgleringe, hvor parrets nye efternavn er trykt ind i. Fint og simpelt.

Det kunne f.eks. være en ANNA-nøglering fra The Jonico til 159 kroner stykket.

7. Spa-oplevelse 

GettyImages-622547606.jpg
Foto: Getty Images

Send brudeparret på en dejlig, afslappende oplevelse, når bryllupsræset har lagt sig. Det vil med sikkerhed være et hit. Vi kan bl.a. anbefale Sofiebadet, hvor du kan få alskens behandlinger fra 200 til 1.000 kroner, men der findes også et stort udvalgt i landets andre byer. 

8. Et træ

GettyImages-1069710614.jpg
Foto: Getty Images

Er brudeparret de heldige indehavere af en have, kan du købe et fint træ, som de hvert år kan nyde at se vokse i takt med deres ægeskab. Fint, simpelt og hyggeligt. 

Det kunne f.eks. være et smukt magnoliatræ, som du kan få helt ned til 199 kroner hos blandt andre Plantorama

9. Skulptur

skulptur.jpg
Foto: Galleri Nina Sampson

En fin og romantisk skulptur vil være et evigt minde om en god dag. Der findes et hav af flotte kreationer i mange forskellige prisklasser, og selvom det kan være svært at finde den helt rette, så er det en gave, der absolut holder. 

Det kunne f.eks. være skulpturen "Det første kys" af Stiig Kalsing, som kan købes hos Galleri Nina Sampson til 800 kroner.  

10. Blomster-abonnement 

blomster.jpg
Foto: Bloom K

Glæd brudeparret med en gave, der bliver ved med at give - og som pynter i hjemmet. Der findes efterhånden en del tjenester, som gør det muligt at abonnere på blomsterbuketter. En af dem er Bloom k, hvor du kan sørge for, at de får leveret en frisk buket hver uge. Priserne starter fra 179 kroner.

11. Knive

180219_endeavour_green_chopper_v1_1800x1800.jpg
Foto: Endavour

Skal du til bryllup hos et par, der elsker at lave mad, vil de med sikkerhed sætte pris på en god kokkekniv. Her er det igen smag og behag, men hvis du leder efter en god all-around kniv, kommer du langt med Endavour-serien. Her kan du f.eks. få en frugtkniv til 699 kroner eller en Green Chopper til 999 kroner.

12. Koncert-oplevelse

web_Lukas Graham_foto credit_Rasmus Weng Karlsen.jpg
Foto: Live Nation / Rasmus Weng Karslen

Send brudeparret afsted med gode toner fra deres favoritkunstnere. Følg med på Livenation, Ticketmaster eller Billetlugen og giv en gave, der kan lagres i hukommelsen.

13. Kaffekværn

Kaffekværn.jpg
Foto: DANSK

Intet dufter eller smager bedre end nykværnet kaffe. Forkæl parret med en smuk kaffekværn, som du sikkert selv vil komme til at nyde godt af, når du kommer på besøg. Vi har kastet vores kærlighed på Collar Coffee Grinder fra DANSK til 548 kroner. 

14. Bålsted

bålsted.jpg
Foto: Frishop

Sørg for lange, lune hyggeaftener med et ildsted til brudeparrets have. En gave, der med garanti vil skabe gode minder mange år frem. Det kunne f.eks. være en Gardenlife Castel fra Frishop til 899 kroner. 

15. Lampe

Lampe.jpg
Foto: Luxoliving / Hübsch

Du går sjældent galt i byen med en flot lampe, som kan pynte i brudeparrets hjem. Gå efter en bordlampe, som ikke kræver alt for meget plads. Det kan f.eks. være denne fine, lille bordlampe fra Hübsch til 850 kroner. 

16. Grill

grill.jpg
Foto: Weber

Skru op for have- eller altanhyggen med en lille grill, der kan tages med allevegne. Køb f.eks. en Smokey Joe kuglegrill til brudeparret, som du kan få hos Weber til 699 kroner.

17. Vase

vase.jpg
Foto: Studio Arhøj

En vase er et sikkert hit hos de fleste og kan både pynte med eller uden blomster i. Undersøg, om brudeparret er mest til glasvaser eller keramikvaser og bestem dig for, om du går efter et unikum eller en, der kan købes i butikkerne. 

Det kunne f.eks. være en Hana Vase fra Studio Arhøj, som du kan købe til 477,97 kroner her.

18. Kay Bojesen

Limousine.jpg
Foto: Kay Bojesen

Forær brudeparret et af de klassiske Kay Bojesen-trædyr som symbol på den store dag. Der findes mange at vælge imellem til forskellige budgetter - det kunne eksempelvis være den klassiske Abe, mini til 499,95 kroner eller Limousine, stor til 899,95 kroner. Du finder dem begge hos Kay Bojesen.

19. Køkkenrulleholder

Untitled-1.jpg
Foto: by Wirth / Luxoliving

Holderen, de fleste har brug for, men ikke skænker den store tanke. Forærer brudeparet en flot køkkenrulleholder, som vil pynte på køkkenbordet. "Hands On" fra by Wirth er så fin, at den helt sikkert vil få en god placering, og så koster den bare 350 kroner hos Luxoliving

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup, Gaver til hende, Gaver til ham og Boligindretning