Coco O. fra Quadron er begyndt at indse, at hendes livsstil ikke passer sammen med drømmen om 5 børn
SPONSORERET indhold

"Den mand, jeg skal have, skal være mere stille end mig selv"

Den danske sangerinde er så småt ved at indse, hun en dag må vinke farvel til LA og solen.

Foto: Rasmus Weng Karlsen
10. nov. 2014 | Livsstil | Eurowoman

Jeg er gået i gang med min næste plade. Det er en dejlig periode, hvor jeg skal finde ud af, hvordan jeg har lyst til at udvikle mig. Der er ikke noget pres på lige nu, og der er tid til, at jeg kan fordybe mig. Jeg har nok følt et vist pres de seneste par år, så denne gang har jeg besluttet, at det er mig, der styrer processen. Det må tage den tid, der er nødvendig for at nå frem til et godt resultat. Det nye album bliver mere personligt. Jeg kan mærke, at jeg har brug for at finde mere ind til, hvem jeg er som sangerinde.

Jeg er begyndt at finde ud af, hvad musik handler om for mig. Før troede jeg, at min drøm bare var at nå højt. Hårdere, vildere. Men det, der har gjort mig allermest glad ved mine første album, har været den succes, jeg har fået ved at være ekstremt stolt af det, jeg har lavet. Når folk har sagt, at de godt kan lide musikken, forstår jeg dem godt. Det betyder mere for mig, end at jeg har spillet i David Letterman. Hvis jeg indimellem ærgrer mig, er det over de situationer, hvor jeg ikke har fulgt min mavefornemmelse. Det er jeg blevet god til. Der vil altid være nogen, der ikke kan lide dig, men det kan jeg ikke stå til ansvar over for.

Jeg har boet i L.A. i tre år nu. Det har været styrkende for min karriere, men det tager lang tid at falde til. Tre år er ingenting i forhold til, at jeg er født og opvokset i Danmark. Det har virkelig været hårdt og er det på mange måder stadig. Alting er meget mere besværligt. Det kræver et hævekort at få et sygesikringskort, men du kan ikke få et sygesikringskort uden et hævekort. Nu har jeg fået begge dele. Jeg føler, at jeg har sejret, når jeg klarer de der helt små opgaver. Det er virkelig sandt, at man er sin egen lykkes smed. Det har bekræftet mig meget i danske værdier at bo der – jeg tror på, at fællesskabet gør livet bedre for os alle sammen. Jeg føler, det giver et stærkere fundament, som har givet mig frihed til at kunne forfølge min drøm.

Jeg er begyndt at indse, at L.A. ikke bliver mit hjem for evigt. Men jeg har lært meget om mig selv ved at bo der. Jeg har bl.a. fundet ud af, at jeg har et ekstremt stort behov for socialt nærvær. Der er nogen, der får energi til at møde verden ved at være alene og restituere. Jeg får energi af at være ude blandt andre mennesker. Jo flere mennesker, jeg kan se, jo mere energi får jeg. Jeg har følt mig meget ensom. Du kan godt få et godt liv i L.A., men det kræver, at du arbejder virkelig hårdt og skaber dit eget lille imperium med et hus og en bil. Det er ikke den måde, jeg har lyst til at leve mit liv på. Jeg kunne godt tænke mig, at mine børn vokser op med lidt mere nærmiljø. De skal selv kunne gå til bageren. Jeg bor der, så længe det giver mening i forhold til mit arbejde. Det gør det stadig. Men jeg tror helt klart, at jeg vender tilbage til Europa på et tidspunkt.

Jeg håber, at jeg med alderen vil slippe af med en del af min rastløshed. Jeg bekymrer mig alt for meget over fremtiden. Vil mine drømme gå i opfyldelse? Hvem bliver min mand? Hvornår skal jeg have børn? Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre til at leve i nuet. For oftest har jeg det faktisk godt lige nu. Jeg tænker alt for meget på, hvordan mit liv bliver engang. Jeg tror, det skyldes, at jeg er så understimuleret socialt for tiden. Det får mig ofte til at tænke på, om det hele er det værd. Hvad er vigtigst? At nå en drøm om at sælge mange millioner plader eller at have det godt med mine venner nu og her? Jeg er stadig i et sammensurium af tanker omkring det.

Jeg er helt sikker på, at det nok skal kunne lade sig gøre at få børn med det liv, jeg har. Der er mange måder at have en familie på. Jeg troede engang, at jeg skulle have fem børn, men det er måske lidt for sent nu. Men i hvert fald et par stykker. Jeg glæder mig helt vildt. På et tidspunkt vil de nok være nødt til at komme med på turné, hvis det stadig går godt. Men jeg synes også, at det er vigtigt, at man tager sig tid til sine børn, hvis man vælger at få dem. Jeg vil ikke have, at de skal lide under mine behov.

Den mand, jeg skal have, skal være mere stille end mig selv. Han skal kunne rumme, at jeg fylder meget. Det er det vigtigste. Han skal kunne rumme, at der ofte er meget opmærksomhed omkring mig. Men han skal også kunne give mig modspil. Jeg har brug for et 'nej' indimellem, for jeg kan være meget dominerende. Som regel bliver jeg ikke tiltrukket af musikere. Jeg har også virkelig få musikervenner. Det er en slemt selvoptaget branche. Som artist handler det hele tiden om, at jeg skal frem, og folk skal høre mig, se mig og kunne lide mig. Jeg tror kun, der kan være én i forholdet, der er sådan. Jeg kan godt lide at være omgivet af folk, der gør mig mere groundet.

Kvinderne i min familie har altid været meget stærke. Alder har aldrig været noget, man skulle flygte fra. Jeg har de sejeste bedsteforældre, og jeg glæder mig til at være som dem. I USA har mange et fuldstændig forskruet forhold til alder. Det er efterhånden mere normalt at få ansigtsløftninger, fedtsugninger og nye bryster end ikke at få det. Jeg tænker tit, at det må være hårdt at være de mennesker. Jeg synes, det ofte virker, som om det er noget, kvinder gør for mænds skyld. Jeg tror, at jeg er lidt for feministisk til den slags. Som jeg ser det, er der ikke noget mere naturligt end at blive ældre. Det virker helt forkert at prøve at modarbejde det.

LÆS OGSÅ: Sisse Sejr Nørgaard om at blive gravid ved et uheld

LÆS OGSÅ på Euroman.dk: Mick Øgendahl blev indlagt på psykiatrisk afdeling

LÆS OGSÅ på Altfordamerne.dk: Ulla Terkelsen "Man får en masse hug i livet - og så rejser man sig op igen"