Drop mineralerne - hvis du har tør hud
Stellar Beauty Balm, 50 ml, Balance Me, 175 kr. Læserservice: Balance Me, 26 24 30 51.

Drop mineralerne - hvis du har tør hud

“En tur hos kosmetologen afslørede – hvad jeg godt vidste – at min hud er knastør. Mærkeligt nok fedter den stadig utrolig meget i T-zonen, hvilket virkelig generer mig, så huden får lige et ekstra lag matterende mineralpudder i løbet af dagen, så jeg ikke ser helt teenage-agtig ud.”

Da jeg forklarede min hang til mineraler, skrubbecremer og udrensende masker (for ikke at tale om renseprodukter i akne-genren), kiggede min søde kosmetolog blot overbærende på mig og forklarede pædagogisk, at jo mere jeg udtørrer huden, jo mere vil den fedte (hvad jeg i øvrigt også godt vidste i forvejen, men tilsyneladende trodsigt fortrænger).

Efter en behandling med masser af olieholdige og fugtgivende produkter var min hud mættet og fin i overfladen. Ikke mat, men sund og glødende og jeg besluttede mig lige på stedet at skifte hele arsenalet af tørke-fremkaldende produkter ud og erstatte dem med få og enkle olierige produkter samt en let farvet dagcreme. Rådet er hermed givet videre!

Stellar Beauty Balm kan bruges i hele ansigtet, hvor huden trænger til fugt eller ekstra pleje. Er der en bums på vej, anbefaler kosmetolog Dorte Hein fra Hein Care i Hellerup (

www.heincare.dk

), at du smører området med balmen, så huden åbner sig og giver plads til at betændelsen kan komme ud. Jeg gav T-zonen et ekstra lag inden jeg gik i seng, og i dag fedter min hud mindre, end den plejer.

Studio Moisture Tint SPF 15 er en flydende, farvet dagcreme som giver en let men naturlig dækning, så du ser frisk men ikke makeuppet ud: Studio Moisture Tint SPF 15, 40 ml, MAC, 195 kr. Læserservice: MAC, 36 39 44 00

Se, hvad vi ellers skriver om: Michael Robak

610x200_woordy_knap2.jpeg