Find årets julegave på Instagram
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Arne Jacobsens urdesign, KYSTHUSET, Nature Footwear, Stenström, Stolbjerg Copenhagen, Apair, MINERALIST, Kimber Foods & LIND

Find årets julegave på Instagram

Det er det samme år efter år. Vi skal komme op med julegaveønsker og finde gaver til dem, vi holder af. Alligevel er det ofte svært at være opfindsom eller finde den perfekte gave.

Men det behøver faktisk ikke at være så svært, for selvfølgelig er der masser af gaver. Både de bløde, de ikoniske og dem, der bare forkæler.

Se disse spændende Instagramprofiler, som kan inspirere til de perfekte julegaver.

Arne Jacobsens urdesign - Mode, arkitektur og legendarisk designhistorie

KYSTHUSET - Inspiration til lækkert tøj

Nature Footwear - Bæredygtige sko fra dansk brand

Stenström - Den perfekte gave til en særlig kvinde

Stolbjerg Copenhagen - Kom med ind i det stilrene nordiske univers

Apair - Fokus på det eksklusive design

MINERALIST - Læbestiften til både minimalisten og maximalisten

Kimber Foods - Bæredygtige te & snacks

LIND - Dansk strikdesign i bæredygtige materialer

Mode, arkitektur og legendarisk designhistorie

Vi kender alle designeren og arkitekten, Arne Jacobsen, og hans ikoniske værker og arkitektoniske projekter, herunder Ægget™, Svanen™ og Danmarks Nationalbank.

Historien bag Arne Jacobsens urdesigns går mere end 80 år tilbage i tiden – og de er stadig relevante i dag.

Følg @arnejacobsenwatches og vær en del af et fællesskab, hvor mode, arkitektur og legendarisk designhistorie værdsættes.

Inspiration til lækkert tøj

Spar 10% HVER GANG du køber gaver eller forkæler dig selv med lækkert tøj, sko og accessories fra Stine A, Mads Nørgaard, Munthe, Mos Mosh, Stine Goya, Billi bi, Rabens Saloner, Second Female, Lolly´s Laundry, Blanche og mange andre lækre mærker i KYSTHUSET

Du kan handle både online på KYSTHUSET.com og i den store butik på gågaden i Odder.

KYSTHUSETs Instagramprofil kan du hver dag få masser af ideér til dine advents- og julegaveønsker, når deres stylister giver dig inspiration til, hvordan du kan løfter din personlige stil til nye højder. 

Tilmeld dig KYSTHUSETs kundeklub og få 10% rabat på ALLE* styles HVER GANG du shopper hos KYSTHUSET. *Dog ikke nedsatte styles.

Bæredygtige sko fra dansk brand

Det danske brand Nature Footwear mener, at fodtøj ikke bare er fodtøj. Alle deres modeller er 100% håndlavede i Europa og bliver produceret på en lille fabrik i Portugal, som har produceret håndlavede sko og støvler i over 75 år.

Et par sko eller støvler fra Nature Footwear er igennem mere end 100 hænder i produktionen, inden de lander i en skoæske i en butik nær dig.

At deres modeller er håndlavede sikrer en meget høj kvalitet og en lang levetid, men også deres valg af materialer gør, at Nature Footwear er et meget bæredygtigt alternativ til andre skobrands.

Se hele kollektionen på deres hjemmeside.

Den perfekte gave til en særlig kvinde

Giv din mor, søster eller bedste veninde en smuk julegave, som hun kan byde velkommen til 2021 i. Stenströms præ-forårskollektion tilføjer nye spændende elementer til garderoben. Den grønne bluse har flatterende og feminine voluminøse ærmer, der giver et moderne look til et simpel outfit. Den perfekte gave til en speciel kvinde i dit liv.

Sørg for at følge det svenske mærke Stenströms på Instagram på @stenstroms_officla for mere inspiration og stil til både kvinder og mænd.

Kom med ind i det stilrene nordiske univers

Stolbjerg Copenhagen er et dansk familiedrevet og bæredygtigt brand, som har specialiseret sig i at customize deres produkter i form af personlige tekster, tegn og billeder, så det passer præcist til deres kunder. Det gælder alt fra større tasker, som deres bedst sælgende taske Bucket Bag til deres fine personlige nøgleringe.

Ambitionen for Anders og Frederikke Stolbjerg bag brandet er at skabe høj kvalitet uden at gå på kompromis med deres bæredygtige mål.

Følg med i deres stilrene nordiske univers og kom med bag facaden på @stolbjergcopenhagen

Fokus på det eksklusive design

Apair butikkerne er multibrand stores med fokus på det eksklusive design og har udover deres eget sko brand en lang række af specielle niche brands, primært fra Italien og Danmark.

Find et stort udvalg af sko, tøj og accessoires til mænd og kvinder. Der vil være rig mulighed for at finde den bedste julegave i en af deres butikker eller på www.apair.dk.

Følg @apairstores og få inspiration indenfor nyeste mode og trends!

Billedet: Støvler: APAIR - Black High Boot, DKK 2.899,00 Kjole: RAVN – Luisa Dress, DKK 1.799,00 Jakke: ALIX – Lion Jacket, DKK 1.599,00 Taske: HVISK – Pouch Multi White, DKK 799,00

Læbestiften til både minimalisten og maximalisten

MINERALIST Hydra-Smoothing Lipstick, er en revolution, når det gælder farve. 

Udviklet til både minimalisten og maximalisten i os alle. Denne cremede, mineralrige læbestift indhyller læberne i fugtgivende, rig farve og naturligt nærende botaniske ekstrakter.

Med kun 19 ingredienser er MINERALIST Hydra-Smoothing Lipstick bevist til, at forbedrer læbernes udseende, mindske synligheden af læbelinjer, ujævn struktur og tørhed på kun en uge - helt uden unødvendige tilsætningsstoffer. Med ét enkelt strøg får du 2X mere fugt og 2X rigere farve.

Med 25 naturinspirerede nuancer findes der et bredt farveudvalg, alt fra jordfarvede nudes til klare røde toner - der findes en nuance til enhver lejlighed og humør.

Bæredygtige te & snacks

Kimber Foods er et nordjysk firma grundlagt i 2018 af ægteparret Mette Svanberg og Esben Nielsen med det mål at levere bæredygtige te & snacks af høj kvalitet til en fair pris.

I webshoppen finder du lækre te’er; matcha, skøn sort te fra BOH Plantations, komplette matcha sæt, fine tekander samt skønne prisvindende Kimber Foods nøddesnacks. I samme kategori finder du fra producenten East Bali Cashews de sprødeste og mest smagfulde cashewnødder direkte fra træerne i Bali. Alt sammen noget du kan nyde til en god pause med balance og velvære i hverdagen.

Dansk strikdesign i bæredygtige materialer

LIND er et solidt dansk brand ejet af Karin Lind.

Her fokuseres på gode kvaliteter, smukke detaljer og flot finish. Designet er unikt og stilrent, de bæredygtige materialer som organic cotton, merinould og cashmere er altid en del af kollektionen, som også rummer lette styles i viskose og hør.

LIND er designet fra hjertet, hvilket ses og mærkes på alle de lækre styles, som forhandles i specialbutikker rundt i Danmark.

En LIND strik er noget særligt til den særlige kvinde.

Følg LIND lige her og lad dig inspirere i det smukke strik univers.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Gaver til hende, Shopping og Instagram