Sådan bliver du efterårslækker
SPONSORERET indhold

Sådan bliver du efterårslækker

Af:: Bea Fagerholt Foto: Bulls, PR
05. okt. 2011 | Livsstil | ALT for damerne

Olie til ansigtet. Brug fem minutter hver aften på at massere olie ind i ansigtet. Brug ikke for lidt og arbejd dig opad. Du aktiverer huden og sætter gang i blodcirkulationen, samtidig med at huden bliver godt og grundigt fugtet.
Mandelolie, Weleda, 169 kr.


Tør hud
kommer hurtigt til at se grå ud - og hvem vil gerne se grå ud? Brug derfor en rigtig lækker balm på kroppen, som mætter med fugt og gør huden babyblød med glød. Balmen fra Qua indeholder avocado, shea butter, E-vitamin og appelsinolie.
Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm, Qua, 345 kr.


Drop bronzeren og grib fat i din rouge, som giver et frisk sundt look. En bronzer på bleg hud snyder ingen og ser ikke lækkert ud.Blush Radiance nr. 4, YSL, 295 kr.


Kan du alligevel ikke undvære lidt kulør, så spray varsomt med denne selvbruner over ansigtet inden du går i seng. Alle ved, at du ikke har været i Thailand natten over, så det skal blot være for at give en smule mere farve til ansigtet.


Ambre Solaire Apricot, Garnier, 115 kr.


Forkæl dig selv med et dejligt karbad med den skønne detox olie, som sætter gang i blodcirkulationen og renser affaldsstoffer ud af kroppen.
Detox Bath Oil, elemental herbology, 249 kr.
»Køb den her.

Ps. Et pænt ydre afhænger selvfølgelig også af, hvad du spiser. »Se her, hvad du burde spise hver dag.Nøgleord: Vinterhud, efterår, lækker, tips