Signe Lindkvist og Iben Hjejle
SPONSORERET indhold

Dengang Signe Lindkvist blev friet til - og sagde nej...

Signes erfaringer fra cirkus inkluderer en verdensklassehistorie om den dag, både hun og hendes søster blev friet til.

Af: Iben Hjejle og Signe Lindkvist Foto: PR
23. aug. 2020 | Livsstil | ALT for damerne

Signe: Vil du høre en sjov ting om det med at stikke af med cirkus? Min søde kæreste, Mads, er jo sådan en mand, der går med jakke og nystrøget skjorte og sådan noget, og han er ikke så glad for cirkus for at sige det på en pæn måde. Ikke at han ikke kan lide det, men han har ikke den samme …

Iben: Han deler ikke din begejstring, som man siger.

Signe: For at få lov til at få en cirkusvogn har jeg jo drukket ham fuld i hans egen rosé, og da han var rigtig fuld, tog jeg mine flotte lange ben og snoede mig rundt om ham og spurgte: ”Skat, må jeg ikke godt få en cirkusvogn?”, og så sagde han ja.

Iben: ”Ooorv, må jeg lige se lidt nærmere på de netstrømper? Jo min engel, det må du da gerne få, kom du og sæt dig her”. Haha, for sådan taler Mads jo!

Signe: Jajaja.

Iben: Men bordet fanger, Mads. Når det er noget med cirkusvogne, rosé og netstrømper, så holder ordet. Så kan du ikke tage det tilbage igen.

Signe: Nå men så sagde han, inden jeg tog afsted med cirkus: ”Prøv at høre her, det er fint nok, det kan jeg godt mærke, at du bliver nødt til at gøre. Vi skal bare lave en aftale om, at du ikke stikker af med en eller anden tosset trapezkunstner eller noget halløj”. Så sagde jeg: ”Det lover jeg skat, det gør jeg ikke”.

Iben: Det lover jeg ­– sådan, håndslag på det.

Signe: Så var vi jo afsted i 110 dage, og jeg lyver ikke – det er den allersidste dag, vi ligger ude på Charlottenlund Fort, hvor vi har sidste forestilling, og der er altid lidt tumult i cirkus og noget halli-halløj, og så har vi – hold fast – en kanonkonge med, ikke? For real en kanonkonge, som bliver skudt ud af en kanon, en ægte kanonkonge. Som hedder Carlitos.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle: "Jeg har mange gange ligget i sengen og haft ondt af mig selv"

Iben: Caaaarlitoooos!

Signe: Caaarlitoos! Og Carlitos ligner en kanonkonge: lille, flot fyr, tæt og går altid i lædertøj.

Iben: Har han moustache?

Signe: Nej, dog ikke. Han er lidt mere sådan ungdommelig flotfyrs-agtig kanonkonge. Han er i virkeligheden motorcyklist, der tidligere kørte inde i dødsdromerne. Men de andre ville ikke køre med Carlitos, fordi de syntes, han var for vild. Så derfor er Carlitos nu blevet kanonkonge. Og Carlitos kommer fra Mexico City, som mange cirkusfolk kommer fra, for der kan du enten tage hårde stoffer og blive pusher, eller også kan du arbejde i et cirkus, det er ligesom de to valg, du har som ung ballademager, ikke?

Iben: Kæft det er vildt. Så du kan blive Luchadooor eller Eeeel Reeeey del ballos kanonos!

Signe: Haha, lige præcis. Nå, men Carlitos, han kan ikke tale et ord engelsk, og jeg kan ikke tale spansk, men så den sidste aften kommer han hen med en af de andre, som kan tale en lille bitte smule engelsk, og så spørger han mig, helt straight op, hvad jeg skal lave efter cirkus. Så siger jeg, at jeg jo bare skal hjem. Okay, nå men det var bare fordi, han havde et job med et andet cirkus i Tyskland og skulle afsted om 2-3 timer, om jeg havde lyst til at tage med. Om jeg havde lyst til at blive fru Carlitos?

Iben: Du blev friet til?! Af en KANONKONGE. Du kunne være blevet kanondronning! Hold kæft mand! Hvad måtte du svare?

Signe: Jeg måtte jo svare, at det kunne jeg jo ikke.

LÆS OGSÅ: Signe Molde: Det var nok det pinligste, jeg har gjort

Iben: Desværre, hr. Carlitos. Señor Carlitos, no pardon. No grazias!

Signe: Men det, der bare var så sjovt, var, at vi havde været sammen i seks måneder.

Iben: Han havde set dig an.

Signe: Ja, eller også var han blevet en form for desperat.

Iben: Ej hold nu op, bevar nu lige romancen lidt.

Signe: Det er det, der hedder sidste udkald, ikke?

Iben: Eeeeel romancos langsommos.

Signe: Hahaha!

Iben: Ej han har simpelthen gået og kigget på dig og tænkt: ”Hold kæft, de ben der! Hvis hun tog netstrømperne på og drak mig fuld i rosé, så måtte hun få alle de cirkusvogne, hun gerne ville have!”.

Signe: Et andet meget vidunderligt frieri, som også kom på sidstedagen, var fra en trapezkunstner …

Iben: Du blev friet til af TO forskellige?

Signe: Nej nej nej, det var ikke mig, det var min søster, Ane. Hun er lidt højere end mig, og så har hun virkelig store, flotte bryster. Trapezkunstneren var uden pis måske 1,40 høj, altså virkelig lille.

Iben: Så han var simpelthen i øjenhøjde med Anes barm?

Signe: Lige præcis. Han kom til mig og sagde: Tror du, der er en chance for, at din søster vil tage med mig?

Iben: Nej, hvor er det sødt.

LÆS OGSÅ: Signe Lindkvist: "Hvis man har en høj vrist, har man et spændende seksualliv"

Signe: Men det er jo sådan, det fungerer i cirkus.

Iben: Videre ud i trapez-verdenen. Man kommer lige og spørger nogen, der er tæt på – eller tager lige en kammerat med, der taler sproget lidt bedre, end man selv gør.

Signe: Lige præcis!

Iben: Kunne du tænke dig at blive fru Carlitos? Hold kæft, jeg synes, det er en verdensklassehistorie! Ej hvor er det sindssygt at have den historie i kartoteket – jeg er blevet friet til af kanonkongen Carlitos! Hvad siger I til det?

Signe: Det er der sgu ikke mange, der kan stikke.

Anbefalet til dig