Talk dirty – og få endnu bedre sex
SPONSORERET indhold

Talk dirty – og få endnu bedre sex

Hemmeligheden bag bedre sex mellem lagnerne, på køkkenbordet, i skoven eller på bilens bagsæde er at fyre op for de frække ord, råder sexologer. Læs videre her og få styr på, hvad han eller hun tænder på at få hvisket i sit øre, hvor en mandlig og kvindelig sexolog giver dig klar besked.

Af: Marie-Louise Truelsen og Tina Toft Foto: PR, Bulls
13. feb. 2012 | Livsstil | ALT for damerne

Læserne fortæller

– Jeg siger masser af frækheder i sengen. Men jeg er ofte lidt skuffet over, at min kæreste sjældent siger mere end to ord under vores lagenleg. Han forklarer det med, at han ikke kan få noget sagt, når han er ophidset – fordi han er så optaget af det. Det er selvfølgelig meget sødt, men lidt irriterende, når nu man, som jeg, er meget verbalt stimuleret. Jeg har prøvet at lokke ham til i det mindste at sige, at jeg har en dejlig numse eller sådan noget. Han kan strække det til at sige, at det er vildt dejligt…men han kan simpelthen ikke styre det. Jeg siger ofte ting såsom, at han skal grise mig til, og så elsker jeg at bruge ordet sperm!

Birgitte, 29 år

 Hvor ofte har vi egentlig sex?

„Jeg vil have dig NU“. „Ta’ mig“. „Jeg vil smage dig“. „Kig mig i øjnene, mens du…“ –Ja, jeg kunne blive ved med alle de ting, min kæreste siger til mig. Det betyder noget, fordi vi på den måde

fuldt og intenst mærker og får fortalt, at vi vil hinanden og har lyst til og brug for at være helt tæt på og i hinanden både udvendigt, indvendigt og mentalt. Samtidig er det også skønt at se ham i øjnene og se hans begær, mens jeg…! Det er frækt og ophidsende…

Tenna, 48 år

 

– Jeg var engang sammen med en kvinde, der sagde „hvad laver du“? Jeg kunne simpelthen ikke mobilisere et turn on bagefter, fordi min mandighed var slået helt ned. Det er fuldstædig det samme som at sige „er du inde nu“? Omvendt kan en kvinde gå ret langt med det, hun siger, hvis det virkelig handler om, hvad hun har lyst til.

Mark, 24 år


Lars Jul understreger, at du som kvinde ikke skal være bange for at give los:

 

–  Mænd tænder på, når kvinder træder ud af rollen som pæn pige – at hun tør vise, at hun har en fræk side. Og jo mere konkret, du evner at være, desto bedre:

 

– Vær ikke bange for at være direkte. Hvis du omtaler hans pik 80 % af tiden, så tænder det ham uden tvivl – mænd er meget enkle og primitive på den måde. 

 

– Hvis det er svært at sige „knep mig“, så begynd med at øve dig i at sige „hvor er det dejligt, når du har hænderne på min numse“ eller „hvor er det rart, at du kigger mig i øjnene, når du kommer“. Der er jo mange ting, som ikke er beskidte, men som er sagt med hjertet, råder Cecilie Lolk Tommerup og fortsætter:

 

– Noget andet, du kan gøre, er at skrive ned, hvad du synes var rigtigt dejligt, sidst I var sammen. Hvad mærkede du? Hvad gjorde det ved dig? Og prøv så at sige det næste gang. „Jeg bliver simpelthen så våd, når du kysser mig på halsen“. Hvis man som kvinde nævner noget om, hvor våd man bliver, når han gør et eller andet – så er den hjemme! Men jeg skal lige sige, at hvis han bagefter stikker fingeren ned, og der er lige så tørt som knækbrød, så holder det ikke rigtigt!

 

Man(d) skal være raffineret!

 

For mænds vedkommende er der dog også udfordringer, understreger Lars Juhl. Manden skal øve sig i at bevæge sig væk fra det platte.

 

– Kvinden vil have ømhed, nærvær og intimitet. Find på ord og sætninger, der viser dine intentioner, kraft og handling – og meget gerne i bydeform.  Det kan f.eks. være: ”Kom her”, ”Læg dig ned”, ”Åbn munden,” ”Tag din kjole af”, ”Jeg vil se dig i soveværelset om to minutter uden tøj” osv. – på den måde bringer du hende ud af hendes komfortzone og samtidig hen i det uvisse og spændende, siger han og fortsætter:  

– Du skal også gerne være raffineret og give komplimenter og beskrive, hvad du har lyst til at se eller gøre ved hende – men det skal heller ikke være alt for detaljeret, for så er der ingen magi. Husk, at det også handler om måde, du siger det på – du skal ikke lyde alt for kommanderende; tal med indlevelse.

 

5 hemmeligheder, der giver dig bedre sex  

Dirty talk kan bringe jer tættere sammen

 

Cecilie Lolk Tommerup mener, at det er sværest at komme i gang med dirty talk, hvis du har været sammen med den samme i årevis uden at sige noget. Det er lettere for hende eller ham, der skal ind i et nyt forhold, og som kan beslutte, at nu skal det være.

 

– Men er man i det samme forhold, og får man lyst til at prøve ordene lidt af, er det bare med at komme i gang. Man vil formentlig opdage, at den anden tænder lige så meget på det, som man selv

gør, og det ville da være sørgeligt, hvis man holdt fast i, at fordi han aldrig siger noget til mig – så siger jeg heller aldrig noget til ham! Kom væk fra det der noget-for-noget! Vi har alle sammen fantasier, og der er rigtig mange, der aldrig får over deres læber, hvad de har lyst til.

 

– Og det er fordi, det er så sindssygt sårbart. Hvis han synes, at det, du virkelig har lyst til, er dybt godnat, så siger han jo indirekte, at du er dybt godnat. Og af angst for ikke at blive accepteret for

det, vi virkelig er og står for, holder vi op med at sige noget. Og går måske rundt i det samme parforhold i 20 år og føler os tomme indeni, fordi vi aldrig nogensinde kommer ud med den, vi virkelig er. Kun når du tør være sårbar og lægge på bordet, hvad du føler og tænker, kan du blive elsket for den, du virkelig er.

 

Lars Juhl råder både mænd og kvinder til at se det som en mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende.

– Det er en rejse, du tager sammen med din partner. Du træder ud af din komfortzone, men det er vigtigt, at begge partnere er enige om at gøre dette – ellers kan det virke krænkende, siger Lars Juhl og råder jer til at se på dirty talk som et krydderi:

– Hvis sex er hovedretten, så giver dirty talk lidt ekstra smag, men det er ikke noget, der altid behøver at være der. Og husk, at det er noget, der skal være i harmoni med hovedretten, det nytter jo ikke at servere en ret med chili til én, der ikke kan lide det!

Det kan hun sige til ham:
• Sig til ham, at det, han gør ved dig, er dejligt.

• Sig, hvad du synes er dejligt ved ham. Hans krop og ikke mindst hans pik, som også er hans ego.

• Sig „jeg har SÅ meget lyst til dig“. Det er faktisk rigtigt frækt og en middelvej, de fleste kan være med på. Der er også de helt korte: „mere, hårdere, hurtigere, langsommere“.

• Fortæl om dine fantasier. F.eks. „jeg har lyst til, at du en eller anden dag knalder mig på køkkenbordet“.

• Du kan ikke „fikse“ alle mænd med samme teknik. Det nemmeste er at spørge: „Er det her rart?“

• Prøv at sige: „Hvis du bliver ved sådan her, så kommer jeg“. Mange mænd vil gerne gøre det så godt, at de hele tiden gør noget nyt. Men hvis han skifter lige før klimaks, så kan det godt ødelægge fornøjelsen.


Det kan han sige til hende:

• Han kan sige, hvordan hun påvirker ham. „Du er så fræk“. „Du er så dejlig“. Vi vil gerne vide, at vi er dejlige og frække.

• Give komplimenter: „Hvor har du nogle dejlige bryster“, „jeg elsker at røre ved din numse“ eller „du smager fantastisk“! Så dropper hun de negative tanker om udseende og krop og slapper af.

• Giv udtryk for følelser i nuet. „Jeg elsker den måde, du kigger på mig“ eller „jeg elsker, at du er her hos mig lige nu“.

• Hvis han fornemmer, at der er noget, hun er utilfreds med ved sin krop, kan han komplimentere det på en måde, han kan stå inde for – gerne med både ord og kys.

• Tag styringen – de fleste kvinder tænder på handlingsanvisninger som: „vend dig om“, „rejs dig op“ og „kig på mig“.


Eksperternes 6 sexede genveje til dirty talk:

 

  1. Øv dig i at tale frækt, når du har solosex.
  2. Doser! Hvis du hele tiden taler dirty, bliver det i længden for kedeligt.
  3. Varier. Hvis du hele bruger de samme udtryk, ryger spændingen.
  4. Prøv en dag at starte tidligt om morgenen ved at pirre og tirre din partner – men vent med sex til om aftenen og se, hvad der sker!
  5. Send frække sms’er til din partner…
  6. Send frække e-mails til din partner…