børnevenlige restauranter i København
SPONSORERET indhold

Her er 10 børnevenlige restauranter i København

Hvor finder man en god restaurant i København, hvor børn også er velkomne? Vi har fundet 10 børnevenlige restauranter i hovedstaden, hvor du trygt kan tage poderne med.

Af: Kicki Thomsen Foto: Getty Images
19. jul. 2021 | Børn | Vores Børn

København bugner med lækre restauranter. Men har man været ude og spise med børn, så ved man også, at det overhovedet ikke er hyggeligt for hverken store eller små, hvis ikke børn bydes hjerteligt velkomne, og hele familien kan hejse skuldrene ned fra øreregionen og bare være sammen. Vi har samlet vores favoritter, når det kommer til bedste, rareste og mest børnevenlige restauranter i København. Her er både godt at spise med børn og hjerterum til de små. Det kan vi li’.

Her er 10 af de bedste børnevenlige restauranter i København

 

Børnevenlig betjening: Greasy Spoon Diner

Skal I have en all-American-feeling med de lækreste milkshakes i byen, så skal I tage på Greasy Spoon Diner, hvor I kan putte jer i de små båse indrammet af læderbænke. Konceptet er amerikansk diner a la moderne Grease. Det vil sige milkshakes med kirsebær og Oreos på toppen, lækre burgere, saftige steaks og masser af fritter. Her er ikke børnestole og legetøj, men børnevenlig betjening og et menukort, som både små og store begejstrer sig over.

Adresse: Studiestræde 14, 1455 København K.

Mødregruppens favorit: The Laundromat Café

Det må siges at være lidt af et kvalitetsstempel for børnevenligheden, når man er et af de mest besøgte steder af mødregrupper, som The Laundromat Café på Østerbro er. Her kan man i ro og mag nyde sin klassiske, gode cafémad, mens børnene tulrer omkring i de hyggeligste omgivelser. Der er gode legesager, et rart legeområde og både regulære borde og sofaområder. Desuden er der fine puslefaciliteter, skulle man have brug for den slags.

Adresse: Findes flere steder i byen, men den omtalte ligger i Århusgade 38, 2100 København Ø. Også deres Frederiksberg-café er god til børn!

God til børn: Nagoya running sushi

Hvis dine unger kan lide sushi, så er running sushi næsten altid en god idé. Mad bliver bare sjovere, når den kører på forbi på bånd, og man selv kan vælge til og fra. Hos Nagoya er sushien fin og ofte iklædt flot frugt og des lige, og der er tillige et godt udvalg af varme retter uden rå fisk. Betjeningen er rar, og ungernes entusiasme, uanset hvor højstemt den kan blive, er helt i orden.

Adresse: Sølvgade 84, 1307 København K.

Børnevenlig burger: Halifax

Burgerkæden Halifax findes flere steder i byen og byder på virkelig gode burgere for enhver smag. Det er lækkert for både børn og voksne, og ungerne elsker medbestemmelsen, når der skal vælges bolle, fritter og mayo. Tjenerne er søde og gode til at indstille sig på børnemode og tager gerne en snak om, hvad for en slags agurker de små kan lide, eller om burgeren må indeholde løg eller ej. Stemningen er løssluppen og prisen er fin.

Adresse: Der er flere restauranter i byen, men en af de mere rummelige, ligger på Trianglen 1, 2100 København Ø.

Uopfindsomt men det virker!: Jensens Bøfhus

Medgivet at det ikke er super nytænkende, men Jensens Bøfhus spiller bare, når man har børnene med. Mor og far kan få en hæderlig bøf med tilbehør, og ungerne har masser af valgmuligheder på børnemenukortet, som måske er et af de bedste, man kan møde. Her kan poderne vælge alt fra frikadeller til europæisk rump steak, og de kan få ta’ selv softice til dessert, hvis altså forældrenes sukkerpolitik tillader det.

Adresse: På Axeltorv og på Vesterbrogade 11a, 1620 København V 

Buffet for børn: Café Dalle Valle

På Dalle Valle er der god plads. Uanset om du vælger den i Københavns centrum, på Fisketorvet eller i Field's, så har man ikke nabobordet i nakken, og børnene er vilde med den store brunchbuffet. Desuden kører de et fast tilbud, som er særligt lukrativt, hvis man skal ud og spise en hel familie: ½ pris på a la carte, hvis du har app'en. Det passer perfekt til sultne børnefamiliemaver.

Adresse: Dalle Valle findes flere steder i København, blandt andet i Fiolstræde 3, 1171, København K.

Børnenes favorit: Gorms

Pizza er og bliver en børnefavorit, og Gorms er virkelig gode, men uden at det bliver så eksotisk, at børnene ikke nemt kan finde nogle, de har lyst til. Derudover er en ikke uvæsentlig detalje, at restauranten i Fields er udstyret med et legehjørne med både legesager, børnemøbler og tv til de små. Det er givetvis ikke det mest romantiske sted for voksne at spise middag, men stemningen er afslappet, og man kan jo med fordel slå det sammen med lidt tørskoet shopping.

Adresse: Ørestadsboulevard 102b, 2300 København S. Derudover ligger Gorms efterhånden mange steder i byen.

For hele familien: Boltens Food Court

Madmarked midt i indre by med masser at spise for enhver smag og en hyggelig gård at slippe børnene løs i, når vejret tillader det. Mens mor og far kan nyde en kold drink til deres fisk, kan børnemunde mæske sig i alt fra fish ’n’ chips-takeaway til lækker burger. Man kan finde alt hvad hjertet begærer indenfor street food og stemningen er uformel og utrolig hyggelig.

Adresse: Gothersgade 8, 1123 København K. 

Børnevenlig restaurant: Bones

Er I til snaskede fingre på amerikansk manér, så skal I en tur på Bones på Amager. Her er der dømt spareribs og bøffer direkte fra grillen og i autentisk amerikanerstil, kan man selvfølgelig size sin bøf op efter behag. – Eller ned til juniorstørrelse. Konceptet er tænkt i børnehøjde, og der er både balloner og legeposer til alle poder. Og så er der også indrettet et legehjørne, til når de små maver er fyldte før de store.

Adresse: Amagerbrogade 132, 2300 København S.

Buffet for både store og små: Food Club 

Foodclub er Madklubbens tag-selv-restaurant, hvor buffeten sammensættes af sæsonens grønt. Deres mission er at vise, at buffet sagtens kan være lækkert! Restauranten er indrettet hyggeligt og er et perfekt spisested for både børn og voksene, hvor man er sikker på, at maden falder i god jord. Desserten er tag-selv-softice , der ligeledes er til glæde for både de store og små. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn til og med 12 år kun koster 100 kr., så man kan nemt medbringe hele familien. 

Adresse: Sortedam Dossering 7 C, 2200 København N

OBS: Denne artikel er oprindeligt udgivet d. 20. september 2018. Opdateret af Clara Rohde Andersen

 

Anbefalet til dig