Mor krop
SPONSORERET indhold

“Din krop er et mesterværk, mor!”

En amerikansk kunstner hylder den post-gravide krop i ny fotobog. Du skal elske de spor, som titlen som mor sætter på den, opfordrer hun. Se et udvalg af billederne her, og se hvordan de fleste mor-kroppe i virkeligheden ser ud.

Af:: Camilla Haldrup, Voresbørn.dk, maj 2014
12. maj. 2014 | Børn | Vores Børn

Bryster, der sidder højt og flot, og et maveskind, der er stramt og glat som overfladen på en tromme. Er det ikke just beskrivelsen af din mor-krop efter en eller flere graviditeter?

Psst! Den passer heller ikke på vores, og det skal vi ifølge en amerikansk kunstner slet ikke være så kede af. Tværtimod. Mor-kroppen i alle dens udformninger er nemlig et smukt mesterværk, som vi bør være stolte af, siger hun.

I den nye bog The Bodies of Mothers: A Beautiful Body Project, som meget passende blev udgivet på Mors Dag, går fotograf Jade Beall til kamp mod det, som hun kalder ‘en epidemi af kvinder, som ikke føler sig værdige til at blive kaldt smukke’.

Det gør hun ve dat vise en serie fotos af mere eller mindre nøgne kvinder i alle størrelser og udgaver, der alle har sluttet fred med deres krop og udseende.

Se et udpluk af billederne her

Hyld din krop, mor!

Adspurgt af nyhedssitet Huffintonpost.com om hvilket råd hun vil give til gravide kvinder, der endnu ikke har oplevet at bringe et barn til verden, siger Beall:

“Din krop er et mesterværk, og den fortjener at blive hyldet af menneskeheden. Du er udsøgt, og hvis din krop forandrer sig en lille smule – eller meget – efter fødslen, skal du fejre din forandring! Det er en ære, som tusindvis af andre kvinder kun kan drømme om at opleve. Find ro i din perfekthed, og vær god mod dig selv. At være mor er udfordrende nok, uden at vi samtidig skal foragte vores smukke og stærke kroppe. ”

Læs mere om Jade Beall og hendes arbejde på ABeautifulBodyProject.com.

LÆS OGSÅ: Elsk din krop, mor!