Foto
SPONSORERET indhold

Galleri: Hund og dreng er bedste (sove)venner!

Se den fantastiske fotoserie af hunden Theo og drengen Beau – to bedste venner, der hver dag sover middagslur sammen. Det' kærlighed!

Af:: Camilla Haldrup, Voresbørn.dk, 21. november 2013
21. nov. 2013 | Børn | Vores Børn

Nåååårh! Hvis du er en sucker for søde billeder af børn og hunde, så skal du se denne billedserie af hunden Theo og drengen Beau. Hver dag snupper de to bedste venner en fælles lur i familiens dobbeltseng.

Se galleriet med Theo og Beau hér

“Vi fandt ham i Santa Cruz SPCA’s (dyreinternat, red.) baghave, hvor han var krøbet sammen med sine to søskende,” skriver Jessica Shyba på sin blog Momma’s Gone City om den lille hvalp, hun og familien med det samme forelskede sig i, da de besøgte dyreinternatet.

Hunden, som nu har fået navnet Theo, har også kastet sin kærlighed på familien Shyba, og i særdeleshed på Beau på lige knap to år. Hver dag, når Beau skal sove sin middagslur, putter den lille nuttede hvalp sig ind til ham, og de tager en fælles morfar – gerne på op til 2 timer.

LÆS OGSÅ: Underholdning: 24 kiksede familiefotos

Dette fantastiske motiv af de to sovekammerater er blevet foreviget af Jessica Shyba, der er mor til tre, og delt på Instagram med hashtag’et: #TheoandBeau.

Helt særlige venner

Ifølge Jessica Shyba har de daglige lure udviklet sig til “det mest organiske og smukke venskab, jeg nogensinde har været vidne til”.

“Jeg tror, at Theo ser Beau som en bror, fordi han blev forladt af sin egen mor, da han var helt lille. Han er kun 8 uger gammel nu, så han er stadig meget ung,” siger Shyba til The Huffington Post og tilføjer, at de to også slås som søskende.

Jessica Shyba håber, at fotoprojektet med tiden kan blive til en bog, hvoraf overskuddet går til dyreinternatet Santa Cruz SPCA, hvor familien fandt lille lille Theo.

Læs mere om Theo og Beau på Momma’s Gone City

LÆS OGSÅ: Krea: Japansk mor laver vild babykunst

LÆS OGSÅ: Børnefødselsdag: Kager gone wrong!