Lydbøger for børn
Foto: Getty Images

6 lydbøger der underholder ungerne (og dig)

Har du brug for ro på bagsædet på bilturen? Kunne du bruge en lille pause i sommerhuset? Eller har du bare brug for et kvarters stilhed, mens du nyder sommersolen? Lad dig underholde sammen med ungerne med disse 6 lydbøger fra appen Talk Town til børn i alderen 4-12 år.

Minimund

Denne lydbog handler om Sylvester, der har en lille mund. Derudover lyder han som et egern, når han snakker. Det siger William og Esben fra klassen og skriver ”minimund” på hans bord. Sylvester ønsker sig en ny stemme – men hvordan får man det? Sylvester aner det ikke, så han skriver et brev: ”Hvis nogen læser det her, så hjælp mig dog!” Og så sker der noget, som Sylvester absolut ikke havde regnet med…..

Lyt til "Minimund" lige her

Karmaboy – Kometen og den onde numsekløe

Niller er en dreng på 11 år, der gerne vil redde Skovlunde Bytorv. Der er nemlig en komet på vej, der kun lige nøjagtig vil udrydde Skovlunde Bytorv. Borgmesteren er lykkelig, fordi den baner vej for hans parkeringskælder. Og de forretningsdrivende er ligeglade, fordi de alligevel aldrig har nogle kunder. Men Niller er IKKE ligeglad! For det er der, han har levet alle sine 11 år, og det er der, han har hygget sig allermest. Men Niller er en dreng, der ikke tør så meget. Lige indtil den dag hvor hans bedste ven, Tykke, losser ham bagi og foreslår, at han skal være superhelten Karmaboy. Men kan gode gerninger mon stoppe en komet?

Lyt til "Karmaboy - Kometen og den onde numsekløe" lige her

Grydeklar – Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne

Da Selma kommer hjem, ligger der en træt statsminister i haven. Han har haft en møgdag og gider faktisk ikke være statsminister længere. Drengen Vagn bor i Husum og har en mor, der er så nærig, at gæsterne selv skal have kage med, når han holder fødselsdag. Og så er der drengen Albin. Hans mor flytter hjemmefra, og det går allerede galt den første morgen, da han taber en skål havregryn, som ryger ud af vinduet og rammer en mand lige i hovedet.

Grydeklar er en samling af godnathistorier på omkring 10-15 minutter, der får dine børn til at falde i søvn med et smil på læben.

Lyt til "Grydeklar - Godnathistorier, der før børn til at smile i søvne" lige her

K for Klara 1: Hjerteveninder

Denne lydbog handler om hjerteveninderne Klara og Rose, der er startet i 3. klasse. Da den nye pige Julie starter i klassen, føler Klara, at Rose bedre kan lide Julie. Rose går heller ikke længere med deres venindehalskæde. Og da Rose tilmed vælger at klæde sig ud som heks til skolefesten i stedet for prinsesse som aftalt, bliver det for meget for Klara. 

Lyt til "K for Klara 1: Hjerteveninder" lige her

Fem minutter i godnat – Disney klassikere

Mød både Bambi, Pinnochio, Aristocats, Robin Hood, Peter Pan, Dumbo, Alice, Lilo og Stich, Lady og Vagabonden, 101 dalmatinere, Løvernes Konge og alle karaktererne fra Junglebogen i denne lydbog spredt over 12 episoder, der er fyldt med historier fra Disneys magiske univers.

Lyt til "Fem minutter i godnat" lige her

Verdens vildeste børn

Børn kan ændre verden! Det har de altid gjort, og de gør det den dag i dag. Måske fordi de er kloge og dygtige. Måske fordi de har fået en god ide. Eller måske fordi de gerne vil gøre verden til et bedre sted. Hør i denne lydbog blandt andet om drengen Kieron, der som 6-årig begyndte at tegne for sjov og året efter solgte alle sine malerier på en udstilling på bare 14 minutter. Eller drengen Mark, der opfandt et samtaleanlæg, så hele familien kunne tale sammen, som senere blev til Facebook. Og så er der selvfølgelig Greta, der strejkede for klimaet og fik børn fra hele verden til at følge efter. De er alle vilde børn, der på hver deres måde har gjort verden til et bedre sted.

Lyt til "Verdens vildeste børn" lige her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Bøger