Træt mor ammer

Foto: Getty Images En har handlet med sutten i munden, en anden har vasket tøj med en agurk i maskinen. Manglende søvn kan få os til at gøre de mest vanvittige ting. Se bare her.

Åndssvage ammehjerne: Dankort i fryseren og 19 andre barsels-blackouts

Brugte bleer, der ender i vasketøjskurven, og ammebrikker, der skoldes i glohed kaffe. Den famøse ammehjerne kan få os til at gøre de mest vanvittige ting. Læs her, hvad følgerne på Vores Børns Instagram fortæller om barsels-blackouts.

1. Hvor er varerne? 

"Jeg handlede ind med min datter i barnevognen, og da jeg havde betalt, gik jeg. Pludselig var der en, der prikkede mig på skulderen udenfor butikken. Det var medarbejderen, der spurgte, om ikke jeg skulle have mine varer med. Jeg var bare gået uden at tage dem med."

- Sara

2. Hvad er det nu, jeg har glemt? 

"Jeg skulle handle, og da jeg gik ned mod byen, havde jeg hele tiden fornemmelsen af, at jeg havde glemt noget. Jeg tjekkede nøgler, pung osv., og jeg havde alt med. Indtil det gik op for mig, at det var min søn, jeg havde glemt. Han lå hjemme og sov i barnevognen. Til mit forsvar havde jeg ikke sovet i dagevis, fordi amningen var kørt skævt, og jeg var kun nået 200 meter ned ad vejen."

- Karina

3. Varme fusser

"Jeg skal give min datter strømper på. Jeg giver hende den ene på og kan lige pludselig ikke finde den anden. Jeg leder og leder på og under puslebordet, indtil det går op for mig, at jeg har givet hende begge strømper på den ene fod."

- Louise

LÆS OGSÅ: Åndssvage ammehjerne: Her er årsagen til, du bliver glemsom

4. Frosne dankort

"Det hænder, at min telefon og hundens godbidder ender i køleskabet. Den værste var den dag, jeg fandt min pung og bilnøgle i fryseren. Der havde jeg ledt efter dem i fire dage."

- Louise

5. Væk med bagdøren

"Jeg har engang flået vores bildør til bagsæderne af, da jeg bakkede ud ad carporten. Jeg havde ikke lukket døren i den ene side ind til bagsædet. Og da jeg bakkede ud, skrællede jeg mere eller mindre døren af. Mit barn sad og så meget paralyseret ud, da jeg som ninja fløj ud af bilen for at tjekke, om elskede afkom var uskadt. Det var han heldigvis."

- Julie

6. Snavsetøj

"Jeg fandt en brugt ble i vasketøjskurven. Ups!"

- Anja

7. Pengene i skraldespanden

"Jeg troede, min pung var stjålet, fik spærret kort og alt. For kl. 16.30 – hvor banken havde lukket – at finde den i skraldespanden. Det var en fredag, så der var længe til mandag, hvor jeg kunne få genåbnet mine kort."

- Julie

LÆS OGSÅ: 9 personer du ikke kan overskue, lige efter du har født

8. Trøste-sutten

"Jeg stod med sutten i munden i køen i Brugsen og forstod ikke, at andre kunder smilede stort til mig. Mit barn var hjemme ved far og slet ikke med."

- Jette

9. Der skal kaffe til

"Jeg har formået at hælde kogende vand i min kop – og kaffe ud over mine ammebrikker."

- Stina

10. Lige til døren

"Jeg kørte min faster hjem. Til sit gamle hjem. Hun har ikke boet der i flere år.

- Merve

11. Vasketøj i baglommen

Jeg handlede med beskidte underbukser hængende ud af baglommen."

- Dorthe

12. Hej nabo

"Forsøgte at låse mig ind ad døren. Fik et KÆMPE chok, da underboen åbnede. Forkert etage!"

- Lea

13. Kaskoforsikring <3

"Glemte håndbremsen, så bilen trillede ned i naboens bil. Tak for kaskoforsikring!"

- Lotte

14. Brun, sæbe, hvid sæbe og... Mælk? 

"Jeg har hældt mælk i spanden til gulvvask. Det skulle have været i kaffen."

- Line

15. Grøn vask

"Jeg lagde en agurk i vaskemaskinen. Det var ikke kønt i den følgende vask."

- Camilla

16. Ingen pletter på tøjet

"Til et stort fødselsdagsarrangement i svigerfamilien gav jeg mig selv hagesmæk på under middagen."

- Ilena

LÆS OGSÅ: 8 ting du IKKE skal sige til en nybagt mor - og 8 kække svar

17. Rygende sutter

"De nye sutter skulle koges. Vandet nåede at koge væk, og røgen fra de brændte sutter spredte sig i lejligheden, før jeg kom i tanke om det og måtte flå sovende baby ud af seng og lejlighed."

- Maja

18. Kærlighed og kildevand

"Jeg havde lige fået min første og inviteret min storebror og bedste veninde hjem til hønsekødssuppe. Da jeg serverer maden, ser både min kæreste og bror underligt på mig. Det smager bare af varmt vand med salt. Min veninde, som altid er så beskeden, fortæller mig, at det smager da fint. Jeg smager på det og indser, jeg har glemt alt. Som i alle grøntsagerne, kyllingen, det hele. Det ligger stadig ude i køkkenet. Det blev til pizza den dag."

- Gitte

19. Sov sødt, lille øksekødspakke

"Vuggede en pakke hakket oksekød nede i supermarkedet. Var blevet så vant til at have en baby i armene!"

- Michelle

20. Lun vuffer

"Når hunden og min lille dreng stod ved siden af hinanden, og vi skulle ud ad døren, gav jeg engang hunden huen på." - Signe

Se, hvad vi ellers skriver om: Mor og Amning