sponsoreret indhold
Skånsomme plejeprodukter til din baby
SPONSORERET indhold

Skånsomme plejeprodukter til din baby

Undgå rødme og irritation, og plej din babys hud med milde cremer, olier og sæber, der giver et blødt og lækkert resultat – helt uden skadelig kemi.

Foto: GettyImages
15. maj. 2020 | Børn

En sund babyhud føles blød helt naturligt, men der er alligevel nogle situationer - fx hvis numsen er blevet rød eller det er tid til et bad - hvor der er brug for lidt ekstra pleje.

Som ny forælder kan det være en jungle at finde rundt i de mange forskellige produkter, der er at vælge imellem. Vil du være sikker på, at dit barns hud forbliver fugtig og smidig, er dog én ting helt sikker; at det altid er en god idé at gå efter de mest skånsomme af slagsen.

Vi har her samlet fire gode babypleje-brands til inspiration.

Sund hud hos blebørnolivy_billede_til_alt.jpg

Rigtig mange småbørnsfamilier kender problemet med røde barnenumser. Faktisk rammes helt op mod 75% af alle babyer, der bruger ble, af bleudslæt i løbet af deres første leveår.

Men hvordan kan man bedst muligt undgå den slags rødme og irritation i bleområdet? Svaret er simpelt: tænk forebyggelse - hver gang barnet pusles.

Olívy baby care – diaper change er et naturligt og hudvenligt 3-i-1 produkt, der skånsomt og effektivt renser, plejer og beskytter den udsatte hud under bleen. Resultatet er en sund og modstandsdygtig babyhud – lige så fin som huden på resten af kroppen. Olívy er baseret på olivenolie og en mild kalkopløsning og indeholder ikke parfume eller farvestoffer og er allergimærket af AllergyCertified. 

Køb Olívy på apoteket, hos Matas eller online

Økologisk certificeret og allergivenlig babyplejederma_eco_baby_614px.jpgGiv din baby den bedste start på livet med kærlig pleje og rene, babyvenlige produkter fra Derma Eco Baby. Serien består af allergi-, miljø- og øko-certificerede cremer, olier, salver, shampoo m.m. til den lille ny, og samtlige af dem er 100% veganske.

Når du bruger Derma Eco Baby-produkterne, behøver du heller ikke spekulere på skadelige tilsætningsstoffer. De er naturligvis alle også helt fri for parfume og anden tvivlsom kemi. Hos Derma er tankegangen nemlig, at kun det reneste er godt nok til den sarte babyhud.

Pssst … Se også Dermas fine babypakketilbud, du kan bruge til babyshower, barselsgave eller din egen lille ny.

Læs mere på derma.dk

En Lidl begyndelse på livetlidl_ann_614x800px.jpgHos Lidl finder du et hav af de pusle- og plejeprodukter, som du og din baby får brug for til hvert et lille skridt på vejen.

Under butikkens eget mærke Lupilu tilbyder de bl.a. testvindende bleer, engangspusleunderlag og -hagesmække, vådservietter, ammeindlæg, sutter og smarte sutteflasker med varmefølsom bund.

Lidl går aldrig på kompromis med kvalitet eller pris. Kun det bedste er godt nok til de mindste, og derfor har størstedelen af butikkens produkter fra Lupilu også Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans.

Du finder selvfølgelig også både økologisk babymad og snacks fra Lulipu, GOTS-certificeret babytøj og meget mere.

Læs om Lidls mange babyprodukter på lidl.dk

Økologiske hudplejeprodukter til små og storesvanedesign__afl7548_1.jpgSvanedesign er en lille produktionsvirksomhed, der laver rene og økologiske luksushudplejeprodukter til både kvinder, mænd og børn. Produkterne er af høj kvalitet, drøje i brug og indeholder ingen hormonforstyrrende ingredienser.

Virksomheden ligger i Silkeborg, hvor grundlægger Anne selv udvikler og håndrører alle cremer, sæber og hårprodukter i eget laboratorium. Hun startede Svanedesign specielt til forbrugeren, der går op i sundhed og velvære og samtidig ønsker miljøvenlige produkter til overkommelige priser.

Svanedesign kan altid kontaktes enten via. Mail, de sociale medier eller telefon.

 

Se mere om Svanedesigns produkter på svanedesign.dk