Geggo er blevet mor igen
Foto: Janus Nielsen/Her og Nu Stephanie og Cengiz Salvarli - bedst kendt fra tv-serien "Familien fra Bryggen" er blevet forældre for anden gang.

Babynyt fra Bryggen: ’Geggo’ er blevet mor for anden gang

Familien fra Bryggen er blevet et familiemedlem rigere. Kendisparret Stephanie Karma og Cengiz Salvarli har nemlig budt endnu en datter velkommen til verden. Det afslører Stephanie på sin Instagram i dag.

Med et billede bekræfter Stephanie 'Geggo' Salvarli, at deres liv endnu engang er forandret. I sin story og under sine opslagsgruppe, der hedder 'Nr 2', kan man afsluttende se et billede af en lille fin, rynket fod og teksten:

"I går aftes blev hele vores verden ændret... igen" 

 

Geggo er blevet mor igen
Foto: Fra Stephanie Salvarlis instagram

Dermed bekræfter Stephanie, at den lille nye tilføjelse til familien - deres anden datter - kom i går aftes, fredag d. 21. august. Tagget i teksten er naturligvis farmand 29-årig Cengiz Salvarli. 

Glæden ved at blive mor

Parret har i forvejen datteren Alba fra 2016 - som altså nu kan kalde sig storesøster - og netop det at blive mor har haft stor betydning for Stephanie:

"Det var som om, at det var det, jeg var skabt til. Jeg elskede Alba fra dag et. Det var sådan en helt automatisk kærlighed. Mit liv startede først rigtigt, da jeg blev mor," udtaler hun til magasinet Vores Børn i et stort interview, som er på gaden nu.

LÆS OGSÅ: Geggo: ”Jeg tror faktisk, det er vildere for min mor end for mig, at jeg er endt i en klassisk kernefamilie”

I samme interview fortæller den 30-årige tv-personlighed, hvordan hendes egen barndom på Bryggen bestemt ikke kan kaldes en dans på roser. Som barn af Bryggen har Stephanie nemlig oplevet mere end de fleste. Hun har set sin mor blive gennembanket af en ekskæreste, leget på den lokale legeplads side om side med de lokale alkoholikere og overnattet i sin mors fængselscelle, hvor Linse sad fængslet for både vold og knivoverfald. Barske løjer for et barn, vil mange nok mene. Stephanie selv ser dog tilbage på sin barndom med en sjælden overbærenhed. Alligevel er hendes datters liv noget mere beige og børnevenligt:

"Generelt vil jeg gerne passe lidt mere på Alba. Det er fint at se verden, som den er, men en smule bobleplast vil jeg have lov til at pakke hende ind i. I hvert fald mere end jeg selv har været," siger hun.

Stephanie og Cengiz Salvarli – og ikke mindst Stephanies mor Linse Kessler - er kendt fra det populære tv-program ”Familien fra Bryggen”, hvor vi har fulgt familiens op- og nedture; fra fødslen af Alba til sorgen over at miste Linse Kesslers egen mor Ann Patricia Christiansen bedre kendt som ”Mopper”.

Stephanie og Cengiz blev gift ved et stort anlagt bryllup på Kokkedal Slot i Nordsjælland i 2018.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Mor